Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
The_Stupid_one
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
RiN

|
Пуснато на: Съб Сеп 16, 2006 12:06 pm Заглавие: |
|
|
бе почнало е да става от към подредба ама...
- едреят хедерчетата. пиктограмките също.
- преливката на фона или я махни или я докарай до долу
- принципа на заоблянето не е следван навсякъде в хедерчетата - някъде е 1 ъгъл, накъде 2, а някъде няма.
- помисли още върху цветната схема. така хич не е добре - особенно бледо оранжевото.
- преливките на подложките ги докарай до долу на всяко каренце по плътни и с бордер или ги замени с плътняк.
- подравняванията и отстъпите на много места не са подходящи
още доста дребни работи има, но това за начало.
оправи детайлите и най-важното уеднакви навсякъде подхода към еднотипните елементи, че сега дори големия и малките баджове са различни.
колкото до задачата за индивидуалност - тука не си се справил. Yet another website. ма пък и при този тип сайтове - това си е трудна /макар и не невъзможна/ задачка. _________________ >=<> |
|
Върнете се в началото |
|
 |
PetyoDenev

|
Пуснато на: Съб Сеп 16, 2006 1:00 pm Заглавие: |
|
|
офф/заради тоя тип коментари посещавам веб секцията, това е градивен коментар който помага за по добър резултат и вдигане на нивото.
Аз мисля че в твоя вариант заглавията привличат много вниманието и се получава една тежест визуална. Незнам дали не е добре локо да олеекнат за да се концентрира вниманието към продуктите и промоциите. Дано ти е от полза коментара :) _________________ ALFA MILANO |
|
Върнете се в началото |
|
 |
_sasho

|
Пуснато на: Съб Сеп 16, 2006 6:48 pm Заглавие: |
|
|
Ми общо взето съм съгласен с коментарите по-горе.
Бих добавил, че ме дразнят нащърбените букви на заглавията. Действително е по-добре да са изписани текстове, а не картинки за по-добра индексация в търсачките, затова и в такъв вид си ги представил. Обаче с такава големина на кегела изглеждат гадно. Една Verdana 12-13 pt изглежда добре според мен. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
nub

|
Пуснато на: Съб Сеп 16, 2006 8:36 pm Заглавие: |
|
|
_sasho написа: | Действително е по-добре да са изписани текстове, а не картинки за по-добра индексация в търсачките |
Верно е, но не пречи да има картинка и текст. CSS позволява да имаш текст и да го скриеш.
За дизайна:
Бананово оранжавия цвят не се вписва.
Графичните акценти са много големи и прекалено ярки.
Градиентите(бекграундите) в контейнерите дразнят окото защото завърщват с цвят като бекграунда на целия сайт а то ва пречи за контрастното им представяне .
Като цяло не ми харесва. Няма свеж вид. Студено е.
Опитай наново и мисли какво е най-важно.
Винаги най-важно е съдържанието.
Направи всичко възможно юзъра да вижда добре картинките и текста.
(Контраста не се постига само с черно.) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|