Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
minimiro Ксараджия

|
Пуснато на: Съб Сеп 16, 2006 12:34 am Заглавие: |
|
|
implant написа: | a някой дали пази всички снимки от темата?.. |
Аз, ма не сички... :)
иам си спешъл папка "Войната в Свищов" :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
snooper Mountain Wolf

Регистриран на: 15 Фев 2004 Мнения: 3408 Местожителство: под небето
|
Пуснато на: Съб Сеп 16, 2006 12:48 am Заглавие: |
|
|
minimiro написа: | implant написа: | a някой дали пази всички снимки от темата?.. |
Аз, ма не сички... :)
иам си спешъл папка "Войната в Свищов" :) |
На зип и да бъде качена нейде в общественодостъпен сървър на ЦРУ :) _________________ You're born, you live, and then you die. Unfortunately, too many people miss that middle part.
www.VerticalShot.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Zing
|
Пуснато на: Съб Сеп 16, 2006 4:03 am Заглавие: |
|
|
Drone написа: | Ne zakachaite Kuzmicha! Zakachate Kuzmicha -- razprawyate se s mene!
:)))) |
да де да, чекайте Дрона да доде :)
твойте удари удрят като инсулта при лабораторните плъхове :Р
т'ка че Кузмича го пишете вмирисан графичен труп веке :)
отговора е 29 - вече не е 42 :Р |
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Съб Сеп 16, 2006 1:36 pm Заглавие: |
|
|
snooper написа: | На зип и да бъде качена нейде в общественодостъпен сървър |
_________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
minimiro Ксараджия

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
nub

|
Пуснато на: Нед Сеп 17, 2006 7:22 am Заглавие: |
|
|
?????Та кво за новата Мазникривнизия на Бе Те Ве?
ПС. Добре че от 2 години не гледам телевизия. Торентвизията е най-добра. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
vnnikolov

|
Пуснато на: Нед Сеп 17, 2006 9:12 am Заглавие: |
|
|
nub написа: | ?????Та кво за новата Мазникривнизия на Бе Те Ве?
Водя те с 2 отгоре ..
И не знам що, ама всички познати като им кажа, че не гледам ТВ, ме гледат едно такова подозрително и учудено :-))
И по темата - БТВ са се наачкали яко, с извинвние... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
TheViolator

Регистриран на: 10 Фев 2004 Мнения: 446 Местожителство: Beverly Hills, CA
|
Пуснато на: Нед Сеп 17, 2006 9:49 am Заглавие: |
|
|
Цитат: | ...бял текст на жълт фон, и т.н. и т.н |
Xaxaxaxaxa!! :)))) _________________ Liebe und Verstand gehen selten Hand in Hand.. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
M0
|
Пуснато на: Нед Сеп 17, 2006 4:16 pm Заглавие: |
|
|
nub написа: | ?????Та кво за новата Мазникривнизия на Бе Те Ве?
Аз без Ани Цолова. Не мога! :))))
"Войната в Свищов" искам да има "Войната в Свищов 2" :))) фен съм _________________ "...Най-добрата околна среда за човека е свободата. ..." - Вацлав Клаус |
|
Върнете се в началото |
|
 |
minimiro Ксараджия

|
Пуснато на: Пон Сеп 18, 2006 12:08 am Заглавие: |
|
|
Да има, ма нии вече дъртите ше сме ви само стратези ;) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ники михайлов

|
Пуснато на: Пон Сеп 18, 2006 12:32 am Заглавие: |
|
|
..бе да не отварям нова тема.. то не си заслужава и тема де....
Сега... те очите може и да ме лъжат де... но по кАнал едно гледах следното... нещо...
некъв дългокос мУадеж на патерици си куцука по плажаааа... и по едно време цъфва некъв гълъб... и мУдежа взема (май.. този момент го пропуснах) и пуска патериците и хвърля гълъба в небето... това което не разбрах е как този кадър фейдва и излиза надписа на нещо като Гранд Хотел София... както казвам мене може очите да ме лъжат, да съм мигнал (пропуснал) нещо.... какво беше Ето чудишче.... щото двама човека го гледахме и затъпяхме на некви индустриални начала направо (се едно радиация и химикали са ни тресяли неколко месеца на нощни смени, ще рече). Тоест 'ку аз бях мигнал мисля другия поне гледаше същото... и... нищо не разбирам от живота аз... _________________ "You cannot cheat form. Form is not a vehicle for content. It is the content." PETER CHUNG |
|
Върнете се в началото |
|
 |
M0
|
Пуснато на: Пон Сеп 18, 2006 12:44 am Заглавие: |
|
|
minimiro написа: | Да има, ма нии вече дъртите ше сме ви само стратези ;) |
С такива войни като Михайлов и bass... Незнам! Луда работа! :))) _________________ "...Най-добрата околна среда за човека е свободата. ..." - Вацлав Клаус |
|
Върнете се в началото |
|
 |
nub

|
Пуснато на: Пон Сеп 18, 2006 4:37 am Заглавие: |
|
|
vnnikolov написа: | nub написа: | ?????Та кво за новата Мазникривнизия на Бе Те Ве?
Водя те с 2 отгоре ..
И не знам що, ама всички познати като им кажа, че не гледам ТВ, ме гледат едно такова подозрително и учудено :-))
И по темата - БТВ са се наачкали яко, с извинвние... |
Ми така беше и при мен докато не им стана ясно на некой френдове че БГ твто е за бабите и чалгарите. Всички сериали които си заслужават са в нета.Нема реклами, нема новинарски спам или Биг Балдър версия 4 Повече жени и повече вибратори и гейове (всеки път като си помисля че сме стигнали дъното на простотията чеквам ефира и тв реалността ме опровергава).
Ще прогледам тв като стане Фул ХДТВ и ми пуснат Лост, 24, Призън брейк, Блейд в актуалното им време а не с един сезон назад.
ДА не говорим че има неща които никога няма да цъфнат у ефира като Комеди централ Дейли шоу (тук шъ рулира Славито дет Бабите и галерия с гоблени щъ му отворат след година).
А относно накакването си е пазарен факт, потребителя става всеяден с всеки час, даже напоследък се чуда не е ли по добре да прави чоек едни Лайна за некв кеш, шото е логично лайна се праат лесно, бързо и без угризения и тва спрямо кеша дет се вади е актуален продукт. (Вече праа некой експерименти в тая насока и хич не е зле:)))
Както се казва квот платил тва зел. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
iDesign-er
|
Пуснато на: Пон Сеп 18, 2006 2:54 pm Заглавие: |
|
|
Аз ТВ само заради Lost гледам. :) Преди имаше още няколко добри сериала, но те милите пострадаха заради "Моя сладка Валентина", Биг Брадър незнамсикойномер и прочие! О, Боже, защо?!?!
Канал 1 не съм гледал от поне 8 години, а БТВ уж бяха ефирни преди Нова ТВ, а сега само ги догонват. От трите ефирни само Нова се търпи, но след тази вечер, когато започва Биг Брадър, направо ще прибера телевизора в кашончето. :/
Колкото до визията на БТВ - хаотична е и ме обърка. Логото е напълно развалено, не ми стана ясно дали гледам "очаквайте в новините", а то това били самите те, които започват. Пълен шаш направо. Единствено ми се струва, че шапките за начало на сериал са по-добри. Не помня точно какви бяха преди, но сега не са толкова зле. Разбира се, трябва да се махне огромната лента вляво, която задръства всичко без видим смисъл. А какъв беше смисъла на едно куче, което хваща пръчка вляво в шапката за реклами май?!
О, да не говоря за новия дизайн на сайта. :( Толкова време се лутам, докато открия съвсем простичко нещо. Не че преди беше невероятен, но поне се четеше по-лесно и ориентацията не зависеше от това колко голям късметлия си, за да нацелиш случайно това, което търсиш. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|