Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
ivanka
|
Пуснато на: Съб Сеп 16, 2006 4:22 pm Заглавие: Моля ,за съвет от професионалисти,каквито сте вие тук |
|
|
Първи курс студентка ще бъда. Ще уча "Мултимедия,компютърна графика и анимация"Ще ми се наложи да работя на компютър професионално с Photoschop.Corel Deaw,2D,3D...... Може и едновременно.Ще ми се наложи цялото следване да изкарам с 1 компютър и няма да имам възможност да го подобрявам.Като завърша и заработя ,може да се променят нещата....
Моля, посъветвайте ме какви показатели-подробно, трябва да има този компютър и откъде да го купя ,за да съм сигурна,че няма да имам проблеми поне 4 години.
Много разчитам ,че точно вие разбирате най-много и знаете как да постъпя,защото познавате естеството на работа и изискванията към тях
Благодаря ,ако ми съдействате. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Maya
|
Пуснато на: Съб Сеп 16, 2006 4:31 pm Заглавие: |
|
|
В каква сума трябва да се вместиш? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
velinov

|
Пуснато на: Съб Сеп 16, 2006 5:34 pm Заглавие: |
|
|
Ами това не е компютър..., това е Apple. Ако искаш да ни илюстрираш наглед какво е компютър, сбъркала си форума.. нии знаим, а ако изкаш да кажеш, че бюджета ти е колкото за един Mac, то би могла да си зглобиш много хубава машина за тия пари, че и за далеч по малко! Успех. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
RAYNER
|
Пуснато на: Съб Сеп 16, 2006 5:57 pm Заглавие: |
|
|
В кой университет ще учиш? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ivanka
|
Пуснато на: Съб Сеп 16, 2006 6:22 pm Заглавие: NBU |
|
|
Ами то в БГ можеш това да учиш само в 1 университет-Нов български
Сумата заедно с монитора ми се налага да е около 1500-1600 лв.Не бих искала да е на Макинтош.Нали не се налага.Извинявайте за недостатъчната ми компетентност,но започвам 1 курс .Не ми се сърдете,аз, затова ви питам,защото не знам. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ivanka
|
Пуснато на: Вто Сеп 19, 2006 10:51 am Заглавие: изненада |
|
|
Изненадана съм ,че най-добрите не вземат отношение по моите въпроси.Нали този сайт е само за най-добрите.Други не се приемат. Защо не предавате своя опит и знания? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
SIMPLI

|
Пуснато на: Вто Сеп 19, 2006 10:52 am Заглавие: Re: изненада |
|
|
ivanka написа: | Защо не предавате своя опит и знания? |
защото в темата няма картинки :-) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
RoT

Регистриран на: 02 Окт 2004 Мнения: 1360 Местожителство: София / Разлог
|
Пуснато на: Вто Сеп 19, 2006 10:54 am Заглавие: |
|
|
На дали ше получиш отговор тука :) Е задай си въпросчето в Хардуер БъГъ. _________________ [19:44:08] Morgoth: mda, predupredil me e LoveHate, che ot tebe spasenie nema |
|
Върнете се в началото |
|
 |
maceman nightWoWalker

|
Пуснато на: Вто Сеп 19, 2006 10:56 am Заглавие: Re: изненада |
|
|
ivanka написа: | Изненадана съм ,че най-добрите не вземат отношение по моите въпроси.Нали този сайт е само за най-добрите.Други не се приемат. Защо не предавате своя опит и знания? |
само на снимка в цял ръст с подробни ТТ данни се задействат отговарящите.... _________________ ... gief more epix ... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Mortagon
|
Пуснато на: Вто Сеп 19, 2006 9:40 pm Заглавие: |
|
|
Подхода не е правилен. Постваш портрет по изрязан потник и си оставяш номера, гарантирано цяла рота графични дизайнери ще откликнат, от любов към изкуството, не за друго. Виж си ЛС, преди да купуваш квото и да е, и най-вече - гледай в кви раздели кво пишеш, казвам го като ветеран и гърмян заек по БГ-форумите. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|