Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Bicubic
|
Пуснато на: Чет Сеп 14, 2006 10:24 pm Заглавие: |
|
|
Просто отдавна не съм ти виждал цицорестите мадами да се порадвам и реших че сега рисувате за някой който не разрешава арта да се разпространява публично... ако не е това положението наистина не схващам смисъла на това ежедневно да ръсиш тия твои коментари. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
NOX

|
Пуснато на: Чет Сеп 14, 2006 10:26 pm Заглавие: |
|
|
:))) az pyk se 4udq kak uspq da napravish vryzka m/u ednoto i drugoto, ama...pyk i ejednevno...nadcenqvash me _________________ "... човек се влияе, а средностатистическия човек се влияе дори повече." wi-flip-ff |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Painter One

|
Пуснато на: Пет Сеп 15, 2006 9:59 am Заглавие: |
|
|
Незнам доколко говорите насериозно, момчета, ама ако е сериозно, отговора на NOX ме развалнува... Освен, че сме творци, малко или много, преди всичко сме хора..!!! Омръзна ми от тая светска суетня... Всички рисуваме и се наричаме "Хора на Изкуството", а в крайна сметка...
П.С. Знам, че това не е форум за умозрителни философи и който желае и има правата да спре темата- нека го стори!
П.П.С. Пак Благодаря Искрено за Компетентните отговори на Велинов и на NOX! _________________ "Понякога седя и си мисля...
Друг път само си седя..." |
|
Върнете се в началото |
|
 |
AleXXX

|
Пуснато на: Съб Сеп 23, 2006 4:08 am Заглавие: |
|
|
Глей с'я, вместо да се зъбиш или да се чувстваш обиден запомни две неща: умението да рисуваш е равно пропорционално на усилието и мисълта, която си вложил. И времето, което си инвестирал в рисуването въобще. Без значение дали ползваш молив, туш, перо, мишка, таблет или крак и маркер(...), ако ще да рисуваш само стик фигурки по цял ден, след 3 години ще си по-добър. Затова сега се вземи задника в ръце и постни нещо скорошно, за да ведем напредъка ти, и да могат модераторите да преценят дали си художник или мрънкало. _________________ Hello, 911 emergency? There's a handsome guy in my house! Oh, *huh*, wait a second, cancel that. It's only me... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
wicky

|
Пуснато на: Съб Сеп 23, 2006 12:04 pm Заглавие: |
|
|
Алекс добре го каза - идеята на форума е че не е за любители, които от време на време (през 5-10 години) подраскват нещо... има форуми и за такива хора. Просто този е специализиран, което не го прави надут... хъм
2 страници, а само 3 картинки си пуснал и то наивистични (т.е. детински), което пак да кажа - не ги прави лоши, просто дори само като отношение не се връзват с форума. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|