Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
niker
Регистриран на: 05 Юни 2004 Мнения: 39 Местожителство: here and there
|
Пуснато на: Нед Окт 01, 2006 5:00 pm Заглавие: /MW //interiors |
|
|
privet hora
nqkolko neshta praveni na skoro
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Grotesq

Регистриран на: 12 Мар 2005 Мнения: 442 Местожителство: Булгаристан
|
Пуснато на: Нед Окт 01, 2006 6:50 pm Заглавие: |
|
|
OMG, жестоко, без думи направо...
Одиалото на 1 и 2 малко метлно седи,но може да си е такъв десена просто. _________________ My Linkedin profile
My art prints |
|
Върнете се в началото |
|
 |
TurboAnimator

|
Пуснато на: Нед Окт 01, 2006 7:06 pm Заглавие: |
|
|
Нещата ,на които требе да наблегнеш според мен са :
преосветяването,моделинга и слагането на бг-тата.Шума в рендеринга си е до настройки а донякъде и по вкус :)Също на места и скейлинга на текстурите. Иначе общо взето са добри нещата ! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
niker
|
Пуснато на: Пон Окт 02, 2006 11:24 am Заглавие: |
|
|
TurboAnimator написа: | Нещата ,на които требе да наблегнеш според мен са :
преосветяването,моделинга и слагането на бг-тата.Шума в рендеринга си е до настройки а донякъде и по вкус :)Също на места и скейлинга на текстурите. Иначе общо взето са добри нещата ! |
opa pi4, well done ...az se ucha oshte i e normalno da dopuskam nqkoi greshki nali taka...moze bi ti mozesh da mi pokazesh kak se pravqt shte mi e mnogo polezno :)
Grotesq, mersi mnogo, radvam se che ti haresvat |
|
Върнете се в началото |
|
 |
piker

|
Пуснато на: Пон Окт 02, 2006 11:39 am Заглавие: |
|
|
оппа, леко, леко - само да се не скарате :)
харесват ми тия работи... особенно предпоследния ми е много убедителен :) _________________ брадато българче. с пушка. автоматична. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
TurboAnimator

|
Пуснато на: Пон Окт 02, 2006 9:11 pm Заглавие: |
|
|
niker що приемаш критиката на място като заяждане?Не съм искал да те засягам ! Максуел съм ползвал до RC5 само с познавателна цел.Нещата на които ти казах че требва да наблегнеш не са до рендер а до "око",а моделирането до практика.Съвсем не казвам че си зле или нещо подобно.Оценявам труда ти и ти пожелавам успех! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
niker
|
Пуснато на: Вто Окт 03, 2006 12:24 pm Заглавие: |
|
|
TurboAnimator написа: | niker що приемаш критиката на място като заяждане?Не съм искал да те засягам ! Максуел съм ползвал до RC5 само с познавателна цел.Нещата на които ти казах че требва да наблегнеш не са до рендер а до "око",а моделирането до практика.Съвсем не казвам че си зле или нещо подобно.Оценявам труда ти и ти пожелавам успех! |
ama i ti mai ne me priemash na seriozno. za da priema kritika ot nqkogo trqbva pone malko da poznavam choveka ili rabotata mu i da ocenq negovata gledna tochka na bazata na tova. uspeh i na teb! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
TurboAnimator

|
Пуснато на: Вто Окт 03, 2006 2:26 pm Заглавие: |
|
|
niker написа: | TurboAnimator написа: | niker що приемаш критиката на място като заяждане?Не съм искал да те засягам ! Максуел съм ползвал до RC5 само с познавателна цел.Нещата на които ти казах че требва да наблегнеш не са до рендер а до "око",а моделирането до практика.Съвсем не казвам че си зле или нещо подобно.Оценявам труда ти и ти пожелавам успех! |
ama i ti mai ne me priemash na seriozno. za da priema kritika ot nqkogo trqbva pone malko da poznavam choveka ili rabotata mu i da ocenq negovata gledna tochka na bazata na tova. uspeh i na teb! |
Пич сега вече не те вземам на сериозно.Много си се надул ! Well done ! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
niker
|
Пуснато на: Вто Окт 03, 2006 5:58 pm Заглавие: |
|
|
TurboAnimator написа: | niker написа: | TurboAnimator написа: | niker що приемаш критиката на място като заяждане?Не съм искал да те засягам ! Максуел съм ползвал до RC5 само с познавателна цел.Нещата на които ти казах че требва да наблегнеш не са до рендер а до "око",а моделирането до практика.Съвсем не казвам че си зле или нещо подобно.Оценявам труда ти и ти пожелавам успех! |
Пич сега вече не те вземам на сериозно.Много си се надул ! Well done ! |
:) moze i da si prev da ti kaza, no i tova ne stava lesno
vypreki vsichko shtom ti otgovarqm na glupostite i veselim i ostanalite, moze bi ne sym se nadul chak tolkova |
|
Върнете се в началото |
|
 |
deinterlance
|
Пуснато на: Сря Окт 04, 2006 12:10 am Заглавие: |
|
|
pisna mi da gledam vray interiorcheta ... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
deinterlance
|
Пуснато на: Сря Окт 04, 2006 12:13 am Заглавие: |
|
|
sega vidqh che e maxwell taka che izobsho interiori s maxwell ili vray |
|
Върнете се в началото |
|
 |
daysleeper

|
Пуснато на: Сря Окт 04, 2006 1:26 pm Заглавие: |
|
|
deinterlance написа: | pisna mi da gledam vray interiorcheta ... |
pokaji neshto drugo togava ... dai ton za pesen ...
ili oshte po-lesno .. ne gi gledai _________________ daysleeper.postfolio.org
cinemotion.bg |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Candelero

|
Пуснато на: Сря Окт 04, 2006 2:21 pm Заглавие: |
|
|
Maaa, to veselo bilo tuka ....
Adash, - good job mate ! ia dai malko render-times ( tova real sizes li sa ) ;))) i suotvetno na kvi kompoti sa smiatani tia neshta _________________ The designer can see from his drawings how the final design will look but, unfortunately, not necessarily how it will work. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
niker
|
Пуснато на: Сря Окт 04, 2006 5:21 pm Заглавие: |
|
|
Candelero написа: | Maaa, to veselo bilo tuka ....
Adash, - good job mate ! ia dai malko render-times ( tova real sizes li sa ) ;))) i suotvetno na kvi kompoti sa smiatani tia neshta |
Opa kak sme :)...ne ne sa full size
Pada qko smqtane s toq maxwell, hora no si zasluzava ponqkoga :)
3000/1800 gi smqtah mislq, vsqka okolo 30 chasa na dual 280 opteroni ... za syzalenie kolkoto i da smqtash ostava noise. Neshto koeto otkrih e che e po dobre da smqtash po visoka resoluciq i da si downsizenesh sled tova ot kolkoto da q pusnesh na zelanata resoluciq i da chakash kato nenormalen da se izchisti noise(nqma da stane)
Polzvam i Neat Image po pricip.
Po zabavnoto e che noshtneti versii sa praveni ot syshtiq rendnat file. Rendyra ti pozvolqma da si igraesh i nastroivash osvetleto kogato si pozelaesh(Vray challenge...moze bi :)
tykmo si misleh che samo smeshnici pishat po toq forum no ima i stari pushki qvno:) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
piker

|
Пуснато на: Сря Окт 04, 2006 5:34 pm Заглавие: |
|
|
daysleeper написа: | deinterlance написа: | pisna mi da gledam vray interiorcheta ... |
ili oshte po-lesno .. ne gi gledai |
май е време за поредния конкурс :) _________________ брадато българче. с пушка. автоматична. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Kliment
|
Пуснато на: Сря Окт 04, 2006 5:49 pm Заглавие: |
|
|
piker написа: | daysleeper написа: | deinterlance написа: | pisna mi da gledam vray interiorcheta ... |
ili oshte po-lesno .. ne gi gledai |
май е време за поредния конкурс :) |
хаха натам са тръгнали нещата
много ми харесват нещата, БРАВО niker ;) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
TurboAnimator

|
Пуснато на: Сря Окт 04, 2006 7:50 pm Заглавие: |
|
|
Ех найкъре.Слез на земята ! Добре че има за такива като тебе лайтстудио и скай он и сън он.Моделинга ти е смешен ! Само готовите мнодели са хубави в сцената ти.Че ти ако нямаш лайстудио и физикал скай с ко ше рендваш бре пи4 !?! Един клот не моеш да пуснеш за леглото.Овербрайта ти е"железен" .Там кво лайтстудиото не лови нещо.Да не е обджект базиран емитер :)))))) Аман от надувки тука! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
howlymark
|
Пуснато на: Сря Окт 04, 2006 8:49 pm Заглавие: |
|
|
niker написа: | az se ucha oshte i e normalno da dopuskam nqkoi greshki nali taka... |
i ti e mai mnogo kofti niakoi kato ti gi pokaje :-/
mrachna istoria. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Grotesq

Регистриран на: 12 Мар 2005 Мнения: 442 Местожителство: Булгаристан
|
Пуснато на: Сря Окт 04, 2006 9:06 pm Заглавие: |
|
|
Добре де и за кво трябва да се дъчете и да си говорите глупости и да се плюете в лицата и да си доказвате кой е по голям пич?!?
Айде вместо да се разправяте за глупости си използвайте времето да направите нещо полезно.
Защото винаги може и още и по-добре ама не може да се казва на черното бяло и обратно.
Деба нали уж сме общност някаква дали искаме или не тука сме за да си помагаме (май)! _________________ My Linkedin profile
My art prints |
|
Върнете се в началото |
|
 |
daysleeper

|
Пуснато на: Сря Окт 04, 2006 10:01 pm Заглавие: |
|
|
men mi haresvat ... dobre sa svetnati .. i materialite me kefiat, ne znam koi e default model, material i koi ne e ..
moje bi ne me kefi materiala na zavivkata na pyrvite dve kartinki ...
i tea shiroki optiki, koito praviat prekaleni perespektivni izkriviavania .. prekaleni!
kefi ;) _________________ daysleeper.postfolio.org
cinemotion.bg |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|