Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Rostislav

|
Пуснато на: Сря Окт 04, 2006 5:03 pm Заглавие: Плакат, 2 варианта |
|
|
Чудя се кои да избера, само че съвсем не остана време тая вечер го засилвам, най-късно утре. И също така, какво трябва да покажа за да поствам в спец. раздела??
пп. За цвета на фона...нямах избор, задължителен е! _________________ :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
чук и гег

|
Пуснато на: Сря Окт 04, 2006 5:44 pm Заглавие: |
|
|
на мен лично надписа НОЙ ме дразни О то е малко по голямо от другите букви височината е прекалено голяма бих го направил с височината на СПАСЕНИЯ и да бъдат с него на ена линия и бих му сменил цветъ на оранжев предпочитам втория вариянт обаче със скакалеца като на първия |
|
Върнете се в началото |
|
 |
чук и гег

|
Пуснато на: Сря Окт 04, 2006 5:48 pm Заглавие: |
|
|
всъщност за цветовете не съм мно сигурен щото имаш сива линя на скакалеца тря се експериментира |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Сря Окт 04, 2006 6:11 pm Заглавие: |
|
|
N 1 определено. композицията диша. Защо не ти е ляво равнено "премиера на стихосбирката" ?
И долу ще е по-добре Жанет да не е в центъра на черното поле а да е V равнено с "Подлез Археологически"
с НОЙ наистина има грижи не стои добре, дразни. Ама не знам кво мож да се измисли |
|
Върнете се в началото |
|
 |
чук и гег

|
Пуснато на: Сря Окт 04, 2006 6:16 pm Заглавие: |
|
|
начи нещо такова имам предвид ма тря си поиграеш малко с височината и ширината на НОЙ буквите |
|
Върнете се в началото |
|
 |
RiN

|
Пуснато на: Сря Окт 04, 2006 6:21 pm Заглавие: |
|
|
ехааа - толкова благо заглавие за заигравка. чук и гег не омазвай повече нещата моля те. ростислав: пробвай други композиции на типото. само аз ли не хващам връзката на скакалеца със заглавието или тя травба да се разбере след като се прочете книгата? _________________ >=<> |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Rostislav

|
Пуснато на: Сря Окт 04, 2006 6:29 pm Заглавие: |
|
|
Чук и гек твърдо нье, фонта не ми допада а цвета изобщо.
Rin хлебарката и аз не знам как е свързана, елемент от корицата на книгата е, чието оформление не е мое дело. Ще видя още комп. на типото. _________________ :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
чук и гег

|
Пуснато на: Сря Окт 04, 2006 6:29 pm Заглавие: |
|
|
еми то от бързане ма нали е важното да се визуализира идеята да помогна на момчето няма живот в плаката иначе и аз незнам кво е скакалеца ма внася пространство може би тва е страхъ на ной да не изпусне неква мушица да вземе |
|
Върнете се в началото |
|
 |
чук и гег

|
Пуснато на: Сря Окт 04, 2006 6:30 pm Заглавие: |
|
|
ми той фонта си е същия само го мащабирах |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LoveHate ta tatau

|
Пуснато на: Чет Окт 05, 2006 10:42 am Заглавие: |
|
|
чук и гег написа: | ми той фонта си е същия само го мащабирах |
aйде стига глупости моля, за такива непропоционални промени в доброто старо време, когато тайпографията все още беше свещенна, се налагаха телесни наказания. _________________ V2&V8 forever |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LoveHate ta tatau

|
Пуснато на: Чет Окт 05, 2006 10:48 am Заглавие: |
|
|
Иначе по плакатите.... за мен, вярното е нейде в средата... левия има проблем в композицията, особенно в долния ляв ъгал... всъщност този проблем обаркава изцяло нещата. Десния тежи твърде много в долната си част. Мисля, че ако комбинираш двете ще стане нещо пролично.
И една препоръка: смени ченгела на икраткото... този е тежък, груб, голям и дразни. Добрите дизайнери се различават от недобрите такива по вниманието към детайла.
Може би не е зле да има още едно цветно петно... но в крайна сметка незнам изискванията на клиента... а и поетите са си... племе:) _________________ V2&V8 forever |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|