Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
yanyan

|
Пуснато на: Пет Окт 06, 2006 2:48 pm Заглавие: |
|
|
Безсмислен спор, който не е от вчера. На тия, които не са ги приели /съжаляваме за това/ все нещо им пречи Академията, другите са благодарни за това, че "чистият им късмет" или ценните познанства са им дали шанса да вземат каквото са съумяли от нея...и после - там има 18 специалности. И навсякъде е различно.
Приятен ден на всички дето ги бива, независимо от тапията! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DR2 Paladin's Death

|
Пуснато на: Пет Окт 06, 2006 5:23 pm Заглавие: |
|
|
мразя "интрижките". безумно е просто....който както иска си разбира живота и спохождащите го "правила". ама за бога не ме занимавайте с глупости! _________________ Life's no ordeal if you come to terms,
Reject the system dictating the norms |
|
Върнете се в началото |
|
 |
PetyoDenev

|
Пуснато на: Пет Окт 06, 2006 5:38 pm Заглавие: |
|
|
не се сдържах да не се намеся:)
академията си е академия който успял честито който не успял да се оправя. аз лично не успях :)) _________________ ALFA MILANO |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Пет Окт 06, 2006 11:19 pm Заглавие: |
|
|
велика? RuCrazy? , даже не ме кефи, но няма друга... което не е достатъчно оправдание да не учат хората да рисуват вафли. също така не се изучава анатомия на Орки. Яко пропуски :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Пет Окт 06, 2006 11:22 pm Заглавие: |
|
|
това беше @фатвалкер
аре другите да не цапате темата. тука си е жалби и оплаквания в случая от Bio. Така че без оффтопик pls. :)))) Който иска да се оплаква от мен, s'il vous plait tuka e mestoto :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
snooper Mountain Wolf

Регистриран на: 15 Фев 2004 Мнения: 3408 Местожителство: под небето
|
Пуснато на: Пет Окт 06, 2006 11:26 pm Заглавие: |
|
|
Ей, тая тема няма ли кой да я затвори, че се напълни с офтопик - уж беше тема за плюене по Био, а пак го обърнахте на спорове за академията... :)
А сега сериозно - не виждам смисъл да се дъвче за пореден път това, никой нищо никого няма да убеди... _________________ You're born, you live, and then you die. Unfortunately, too many people miss that middle part.
www.VerticalShot.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Пет Окт 06, 2006 11:39 pm Заглавие: |
|
|
Вярно е тва. Стига с тая Академия вече, писна ми :) Беше ми забавно по едно време да вкарвам "сериозност" в и да гледам реакции на активисти, вече benefit от тва няма. Аре, няма ли дизайн за учене, tutorials, тва онова?
:))) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|