Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
north

|
Пуснато на: Сря Апр 30, 2003 9:02 pm Заглавие: Character Studio analog za Maya |
|
|
Za tezi koito ne sa mu oburnali vnimanie vse oshte ,- analog na Character Studio za Maya ( vkluchva poslednata versiq 0.9 + dobra kolekciq ot convertnati motions za blendvane) :
http://tbyf.w15.dns110.com/dxawvf/csformaya.htm
nqkolko shota :
Pozdravi : north |
|
Върнете се в началото |
|
 |
chokoboko
|
Пуснато на: Чет Май 01, 2003 2:00 am Заглавие: hm, |
|
|
mi testvah go predi niakolko mesetsa, ama ne vijdam kakvo novo dava- poveche ot adv.sceleton naprimer.
na vseki cheshesht maya moga da preporucham goreshto The Setup Machine na Anzovin Studio( tia s Animation Master-a)- s nego opredeleno setupnah edin kon deto mi kusashe nervite i stana za minuti s vsichkite mu influences i prochie gadost;stava za vsekvi tvari s po miliardi kraka i pipala.Mai che go ima toia plug i za ^auTyeuB. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
north

|
Пуснато на: Съб Май 03, 2003 1:12 am Заглавие: Re: hm, |
|
|
chokoboko написа: | mi testvah go predi niakolko mesetsa, ama ne vijdam kakvo novo dava- poveche ot adv.sceleton naprimer.
na vseki cheshesht maya moga da preporucham goreshto The Setup Machine na Anzovin Studio( tia s Animation Master-a)- s nego opredeleno setupnah edin kon deto mi kusashe nervite i stana za minuti s vsichkite mu influences i prochie gadost;stava za vsekvi tvari s po miliardi kraka i pipala.Mai che go ima toia plug i za ^auTyeuB. |
Da-a , Setup Machine opredeleno e mnogo dobra za mnogokraki gadini , no vse pak ne zabravqi che CSM e free tool za razlika ot neq i to ne losh (za animirane na humanoidni personaji). Adv.Skeleton e jelezen plus tova che sushto e free . |
|
Върнете се в началото |
|
 |
chokoboko
|
Пуснато на: Съб Май 03, 2003 1:10 pm Заглавие: adv.sceleton ne e free, |
|
|
a struva 25 pari. sega ako pravish edinstveno i samo [dvukraki] i [ili][humanoidi]..good luck; |
|
Върнете се в началото |
|
 |
north

|
Пуснато на: Съб Май 03, 2003 6:29 pm Заглавие: utochnqvam.. |
|
|
Adv Skeleton ima free evaluation versiq koqto na praktika si ima bash vsichki neobhodimi features , i mojesh da si q polzvash do pripaduk. Ima ogranicheniq razbira se, primerno ne mojesh da q polzvash da pravish comercial neshta i pr., no vsicko osnovno e na lice. Nqma limiti ot sorta da ne mojesh da si save scenata kato v TSM primerno i prochie.. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|