Graphilla.com :: Преглед на тема - Няколко творби,за представяне..

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Няколко творби,за представяне..
Иди на страница Предишна  1, 2

Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Graphilla.com Форуми -> Представяне
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
SkyApe

МнениеПуснато на: Пет Окт 06, 2006 6:49 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Мале окото много ме кефи само че има малко грешка че пише ляво око ,а то е дясно!
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
cutepoison

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Пет Окт 06, 2006 6:58 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

ами всъщност това е точно лявото й око...хахах...
cutepoison

МнениеПуснато на: Пет Окт 06, 2006 8:40 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

съжалявам за двойния пост,ето няколко мои сайта...първия не е довършен,само хедъра...и надолу черния curve ще е променен,знам че отдолу е криво хех
а второто,ми беше зададено от една фирма,която ще прави онлайн игра,и ми дадоха няколко снимки,с които да направя сайт..те ще си правят кодиране,програмиране и т.н.

Juice

МнениеПуснато на: Пет Окт 06, 2006 8:58 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Ем човек определено се справяш по-добре в designa ако може това да се нарече добре - но мисля че е окей ... само избягвай да слагаш тея течове - spots - и на тия curls дето навсякъде вече ги ръгат... изтъркано е просто не за друго... за фотографиите - хубави модели - nothin' more ...
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
howlymark

Местожителство: London

МнениеПуснато на: Вто Окт 10, 2006 8:50 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

mmm tia spots i curls sa si mnogo moderni po moia krai daje , i na men mi haresvat.No texturata na bkg s liniiikite mi razbiva kompoziciata, moje okoto mi da umoreno sled tia 40 chasa s klienti de. Ramkata okolo headara sushto mi se struva kofti. Goliam headar e. Bez tezi dva detaila kato stane malko poprosto shte se poluchi mnogo priatno i tia spots, curls shte si doidiat na miastoto.Sinio, bialo i cherno e mnogo harmonichna kombinacia za okoto :) za moeto ako ne za na niakoi drug haha
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Bicubic

МнениеПуснато на: Сря Окт 11, 2006 5:16 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

@cutepoison:
Имат предвид, че си с много приятна външност и ще имаш голям успех като топ-модел на някоя модна агенция, а дизайна го остави за по-нататък.
Върнете се в началото
ben

МнениеПуснато на: Сря Окт 11, 2006 5:56 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

айдееее у неделя на сватба...
Върнете се в началото
gabchik

МнениеПуснато на: Чет Окт 19, 2006 12:09 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

of ne ti lipsva talant
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Graphilla.com Форуми -> Представяне Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2
Страница 2 от 2

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети