Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
SkyApe
|
Пуснато на: Пет Окт 06, 2006 6:49 pm Заглавие: |
|
|
Мале окото много ме кефи само че има малко грешка че пише ляво око ,а то е дясно! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
cutepoison

|
Пуснато на: Пет Окт 06, 2006 6:58 pm Заглавие: |
|
|
ами всъщност това е точно лявото й око...хахах... _________________ http://www.redvertex.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
cutepoison

|
Пуснато на: Пет Окт 06, 2006 8:40 pm Заглавие: |
|
|
съжалявам за двойния пост,ето няколко мои сайта...първия не е довършен,само хедъра...и надолу черния curve ще е променен,знам че отдолу е криво хех
а второто,ми беше зададено от една фирма,която ще прави онлайн игра,и ми дадоха няколко снимки,с които да направя сайт..те ще си правят кодиране,програмиране и т.н.
 _________________ http://www.redvertex.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Juice
|
Пуснато на: Пет Окт 06, 2006 8:58 pm Заглавие: |
|
|
Ем човек определено се справяш по-добре в designa ако може това да се нарече добре - но мисля че е окей ... само избягвай да слагаш тея течове - spots - и на тия curls дето навсякъде вече ги ръгат... изтъркано е просто не за друго... за фотографиите - хубави модели - nothin' more ... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
howlymark
|
Пуснато на: Вто Окт 10, 2006 8:50 pm Заглавие: |
|
|
mmm tia spots i curls sa si mnogo moderni po moia krai daje , i na men mi haresvat.No texturata na bkg s liniiikite mi razbiva kompoziciata, moje okoto mi da umoreno sled tia 40 chasa s klienti de. Ramkata okolo headara sushto mi se struva kofti. Goliam headar e. Bez tezi dva detaila kato stane malko poprosto shte se poluchi mnogo priatno i tia spots, curls shte si doidiat na miastoto.Sinio, bialo i cherno e mnogo harmonichna kombinacia za okoto :) za moeto ako ne za na niakoi drug haha |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bicubic
|
Пуснато на: Сря Окт 11, 2006 5:16 pm Заглавие: |
|
|
@cutepoison:
Имат предвид, че си с много приятна външност и ще имаш голям успех като топ-модел на някоя модна агенция, а дизайна го остави за по-нататък. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ben

|
Пуснато на: Сря Окт 11, 2006 5:56 pm Заглавие: |
|
|
айдееее у неделя на сватба... |
|
Върнете се в началото |