Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Demon_Hunter
|
Пуснато на: Нед Окт 22, 2006 12:51 pm Заглавие: Магическа гора |
|
|
Това е втората картинка от поредицата:)Има още работа по нея.Трябва и Елф да добавя но ви я пускам на този етап.
 _________________ penetrating radiation |
|
Върнете се в началото |
|
 |
EmPATHy_hr

Регистриран на: 01 Сеп 2006 Мнения: 1171 Местожителство: Tangent Universe
|
Пуснато на: Нед Окт 22, 2006 10:04 pm Заглавие: |
|
|
добре си го почнал...но тия трите храста които са отляво много ми еднаквеят...има повтаряемост искам да кажа че и трите са извити по един и същ начин,като стоиности са еднакви, плоски са...не създават илюзия за пространство за дълбочина(направи ги по различни по разчупени и като детаил да се усеща кое е по близко до нас и кое е по назад...дори хилавото дръвче като цяло е извито по същия начин и не ми се върже някак с цялата картина.ако го има още някаде на заден план може би ще е по добре или изобщо да го няма ти ще си решиш това...предния план е по постен за разликаот целия храсталак по назад(но ти спомена че ще има елф предполагам че ще е на преден план и може да позакърпи положението...ми за сега толкова ако имаш някакви претеснения относно работата...или не си съгласен с мен относно някои работи кажи(може пак да помогна за нещо) :))) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Demon_Hunter
|
Пуснато на: Пон Окт 23, 2006 2:18 am Заглавие: |
|
|
Благодаря ти за съвта.Ще отбележа,че си напълно прав.Храстите вече са променени.Не основно но достатъчно забележимо.В момента задния план акцентира защото както сам отбеляза елфа ще засили нещата,като акцент.(Или поне така би трябвало да стане);) _________________ penetrating radiation |
|
Върнете се в началото |
|
 |
EmPATHy_hr

|
Пуснато на: Пон Окт 23, 2006 2:26 am Заглавие: |
|
|
ми ок...като импортнеш елфа качи да видим на етапа :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Demon_Hunter
|
Пуснато на: Чет Окт 26, 2006 2:17 am Заглавие: |
|
|
В последно време след завършването на някоя картинка виждам,4е има още работа,която да се свърши.С тази пак е така но честно казано вече ми се почва нова.А и описанието на следващия тип вече го имам.Някав здравеняк ще да е :D
Та ето го довършено и с Елфчето към него :D Основното при него,е че стрелите са магически и немогат да паднат от арбалета по никакън начин освен ако не бъдат изстреляни от Елфа ( или нещо такова ).
Пускам ви го в близък и по-далечен план макар,че няма нужда чак пък толкова :)
 _________________ penetrating radiation |
|
Върнете се в началото |
|
 |
maceman nightWoWalker

|
Пуснато на: Чет Окт 26, 2006 10:12 am Заглавие: |
|
|
тоя некъф нов вид елф ще да е- гъзар с дънки, шпицарки и небрежно разгърдена ризка тип "драго & радо"....
да не говориме че е спал на течение от което си е направил неизлечимо изкривяване на шията....
като гледам си е загубил и канията на ножката, така че небрежно е пъхнал острието в гащите, което от своя страна обяснява странната му стойка.... просто човека , извинете - елфа, държи на елфското си достойнство и се мъчи да не стане сакатлък при по- резките движения....
в крайна сметка няма грам приказност и фентъзи в тази рисунка като изключим част от околната среда ( в случая - цветята и светлинките).... _________________ ... gief more epix ... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Hicks

|
Пуснато на: Чет Окт 26, 2006 2:02 pm Заглавие: |
|
|
>>> мен повече ми прилича на леприкон болен от акромегалия.. или нещо от сорта :> сори пич, ама тва не е елф :> _________________ >>> " Time is mana " <<< |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Demon_Hunter
|
Пуснато на: Чет Окт 26, 2006 2:27 pm Заглавие: |
|
|
maceman написа: | тоя некъф нов вид елф ще да е- гъзар с дънки, шпицарки и небрежно разгърдена ризка тип "драго & радо"....
да не говориме че е спал на течение от което си е направил неизлечимо изкривяване на шията....
като гледам си е загубил и канията на ножката, така че небрежно е пъхнал острието в гащите, което от своя страна обяснява странната му стойка.... просто човека , извинете - елфа, държи на елфското си достойнство и се мъчи да не стане сакатлък при по- резките движения....
в крайна сметка няма грам приказност и фентъзи в тази рисунка като изключим част от околната среда ( в случая - цветята и светлинките).... |
hahahah,golqma si gadina 6a zbae6 :D S4ypime.... Kritiki i mneniq sa dobre do6li.za tova sum postnal :D Elfa,toq pi4 ne e po moq ideq.I az nebih go napravil to4no taka ma takiva bqha iziskvaniqta... _________________ penetrating radiation |
|
Върнете се в началото |
|
 |
wi-flip-ff

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Demon_Hunter
|
Пуснато на: Чет Окт 26, 2006 6:23 pm Заглавие: |
|
|
В браво на теб,wi-flip-ff,подобни коментари моеш и за себеси да ги запазиш;) _________________ penetrating radiation |
|
Върнете се в началото |
|
 |
NOX

|
Пуснато на: Пет Окт 27, 2006 10:09 am Заглавие: |
|
|
Правилно! никой не знае какви точно и от кого са били изискванията...искат хората мек елф с вибратор, затъкнат на колана - правиш! _________________ "... човек се влияе, а средностатистическия човек се влияе дори повече." wi-flip-ff |
|
Върнете се в началото |
|
 |
chernat
|
Пуснато на: Пет Окт 27, 2006 11:40 am Заглавие: |
|
|
ноксе много оригинално O |
|
Върнете се в началото |
|
 |
wi-flip-ff

|
Пуснато на: Пет Окт 27, 2006 12:33 pm Заглавие: |
|
|
Станьо, направо кажи кво се е искало от теб да направиш, и каква е била идеята, да знаят хората кви коментари да ти пишат. _________________ http://pulnej.blogspot.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
EmPATHy_hr

|
Пуснато на: Пет Окт 27, 2006 3:47 pm Заглавие: |
|
|
stanimir123 като каза че ще има елф определено не си го представях така....... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Demon_Hunter
|
Пуснато на: Пет Окт 27, 2006 5:15 pm Заглавие: |
|
|
wi-flip-ff написа: | Станьо, направо кажи кво се е искало от теб да направиш, и каква е била идеята, да знаят хората кви коментари да ти пишат. |
Това е цитат от предна тема.
"Джудже и демон"
stanimir123 написа: | Значи картинката е част от поредица.Ще има още четири на същата "тематика"То тематика впрочем няма защото се явява безидеен портрет на джудже държащо нещо си а в заден плкан ръка на демон.Няма др.идея.
|
Та в тоя ред на мисли Елфа е портрет-2 Невиждах смисъл да пояснявам но невиждам и нищо лошо в това па да кажа.
Ми начи най общо казано портрети на герой за игра.
Джудже,Елф,някав войн и последната картинка още не я знам.
Дават ти описание на даден персонаж и правиш каквото знаеш докато нети го харесат.Т'ва е.
За анатомичните грешки и недомислия,като това с камата дето си я е затъкнал в гащите и сам си ги виждам ма късно вече.Но все пак казвайте какво во харесва и какво не.Това е. _________________ penetrating radiation |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Demon_Hunter
|
Пуснато на: Пет Окт 27, 2006 5:18 pm Заглавие: |
|
|
Картинките са за игра.Online стратегия.
А това,"магическа гора" го зарежете.Гората въобще нетрябва да е магическа,просто така кръстих темата. _________________ penetrating radiation |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ndesign
|
Пуснато на: Пон Окт 30, 2006 9:18 pm Заглавие: |
|
|
wi-flip-ff написа: | доста е ...... гей
x) |
Освен това вратлето му е лошо счупено...
Поздрави :> _________________ Portfolio | Prints
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Demon_Hunter
|
Пуснато на: Пон Окт 30, 2006 11:10 pm Заглавие: |
|
|
Това с врата ми е ясно до счупване :D _________________ penetrating radiation |