Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
ginev
|
|
Върнете се в началото |
|
|
piker
|
Пуснато на: Вто Окт 31, 2006 1:43 pm Заглавие: |
|
|
Мда. Интериорчета. Браво. Научил си как се правят.
ае хора престанете с тия интериори бе!!!! _________________ брадато българче. с пушка. автоматична. |
|
Върнете се в началото |
|
|
And0
|
Пуснато на: Вто Окт 31, 2006 10:57 pm Заглавие: |
|
|
piker написа: | ае хора престанете с тия интериори бе!!!! |
Айде ти да престанеш с тъпите коментари ?!?!
Прави ми впечатление, че не удобряваш арх. визуализации. Това е хляба за много хора, така че не смей да се подиграваш ! Като те дразни си задръж мнението за себе си.
Имаш готини работи, предполагам щом само това показваш с това се занимаваш професионално. За мен имаш качества в този бранш, но дали си достоен с качествата си за 3д секцията е друг въпрос. Все пак това не е специализиран форум за визуализации... |
|
Върнете се в началото |
|
|
And0
|
Пуснато на: Вто Окт 31, 2006 10:58 pm Заглавие: |
|
|
And0 написа: | piker написа: | ае хора престанете с тия интериори бе!!!! |
Айде ти да престанеш с тъпите коментари ?!?!
Прави ми впечатление, че не одобряваш арх. визуализации. Това е хляба за много хора, така че не смей да се подиграваш ! Като те дразни си задръж мнението за себе си.
Имаш готини работи, предполагам щом само това показваш с това се занимаваш професионално. За мен имаш качества в този бранш, но дали си достоен с качествата си за 3д секцията е друг въпрос. Все пак това не е специализиран форум за визуализации... |
|
|
Върнете се в началото |
|
|
Sim
|
Пуснато на: Сря Ное 01, 2006 12:27 am Заглавие: |
|
|
Мале имаш доста добри работи абе искам да кажа че всичките много ми харесаха :) Само че на 3-тата арх.визуализация не ми харесва светло кафявото дето си го използвал за цвят пък и ми мяза на паркет пък и това е от едно време така че мисля че е малко старичко иначе супер добри работи!!!Евала ти правя :D за последните две работи който са погледнати от горе не знам как си ги правил ама са супер добри 0_o
Ставрев |
|
Върнете се в началото |
|
|
Candelero
|
Пуснато на: Сря Ное 01, 2006 1:25 am Заглавие: |
|
|
Има хляб в тиа неща - абсолютно !
Съвет:
По-смело със светлината... тя не пари.:))
В момента всичките ти неща са доста плоски. Липсата на правилно осветление губи дълбочината на кадъра, както и много от обектите
ти висят. _________________ The designer can see from his drawings how the final design will look but, unfortunately, not necessarily how it will work. |
|
Върнете се в началото |
|
|
ginev
|
Пуснато на: Вто Ное 14, 2006 11:49 am Заглавие: |
|
|
http://img91.imageshack.us/my.php?image=spalnq1ev5.jpg
Това е последната ми работа и сякаш ми се струва че е най-добрата досега макар че си има косури като например изгледа през прозорците. Иначе цветовите комбинации са взаимствани от сите за дизайнерско обзавеждане както и от една от частите на archinteriors.
Цитат: | Съвет:
По-смело със светлината... тя не пари.:))
В момента всичките ти неща са доста плоски. Липсата на правилно осветление губи дълбочината на кадъра, както и много от обектите
ти висят. |
Това си го знам, но все пак не работя на MAX. Всичко до тук е правено с Cinema 4d и final render а тоя рендер е ДСЕМ. Работи страхотно бързо но не поддържа изцяло синема-та. За последното рендер тиме-а ми е 13мин :) (упс ползвам 3 рендер славе-а). То и така тряба да баде защото стаичката е за анимация |
|
Върнете се в началото |
|
|
Sim
|
Пуснато на: Вто Ное 14, 2006 1:53 pm Заглавие: |
|
|
Еми списанието ти нещо ми мяза все едно е само една страница много е сплескано.Тоя изглед от вънка не можах и да разбера каква е тая "планина" ли не го знам какво е дето е сиво и зелено мяза ми по средата на някаква пътечка ама не знам що е вертикална е това е от мен :D
Sim |
|
Върнете се в началото |
|
|
Painter One
|
Пуснато на: Вто Ное 14, 2006 2:17 pm Заглавие: |
|
|
Hvashtam se na bas, che igraesh "sims"!!! Kato izpulnenie, ne moga da dam kompetenten komentar- haresvat mi. Ama mnogo tiasni tia stai, be maina. Primerno taia plazma deto si ia drunnal v spalniata.. mi to niama kade da mine chovek. I ia dai da vidim edno rabotno kabinetche, da rechem :) _________________ "Понякога седя и си мисля...
Друг път само си седя..." |
|
Върнете се в началото |
|
|
|