Graphilla.com :: Преглед на тема - ЗА ВСИЧКИ МАЛКИ ИНТРИГИ ...

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

ЗА ВСИЧКИ МАЛКИ ИНТРИГИ ...
Иди на страница 1, 2  Следваща

Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Graphilla.com Форуми -> ГРПХЛЛА за "всеки"
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Snaker
Toxic Snake

МнениеПуснато на: Пет Май 02, 2003 2:59 pm    Заглавие: ЗА ВСИЧКИ МАЛКИ ИНТРИГИ ... Отговорете с цитат

Neznam ot kude da go podhvana ...
Za horata koito nqmat nikakvo seriozno otnoshenie kum Graphilla.com da ne go chetat - iskam prosto da go vmetna oshte predi da se e zasilil nqkoi ...

Ot kakto foruma stana dostatuchno public, ot kakto userite seriozno se uvelichiha, ot kakto drugi krugove ot designeri vidqha che izkochi neshto savsem novo, svejo, adekvatno, samostoqtelno i samozahranvashto se kato BG Design Forum zapochnaha jestokite intrigi ... Zapochnaha da vlizat hora koito iskat edinstveno i samo da nabliudavat kakvo stava tuk, sled koeto stoeiki potno varhu evtinite si stolove v evtinite offici zakliuchavat che individite v Graphilla sa bezslavno glupavi, kompleksirani, neshtastni i bezdarni smotanqtsi. Te se otnasqt zle s tezi koito se registrirat i si pokazvat tvorbite, te iskat da pokajat na vsichki che si imat forum i shte pravqt kakvoto si poiskat na nego kato zadovolqvat sobstvenoto si ego machkaiki drugite ... Te s dve dumi sa napravili foruma za da machkat nas ostanalite.

Mnogo hora vlizat i pishat che ne im haresva otnoshenieto v foruma ... mnogo hora im se iska sled kato v sobstvenoto im obkrujenie sa bili odobreni, pomazani i pooshtreni s edno goloqmo "Tova e super qko a ti si edin maluk sladuk genii", iskat tova da se poluchi i tuk ... Mnogo hora mislqt che chesto moderatori se zaqjdat samo zaradi sporta i za da dokajat che vsichki sa bokluk i samo te pravqt nai-dobre banichki s boza ... nai-dobre hodqt do toaletna i nai-dobre svalqt madami/momtsi.

Az sam bil moderator kakto znaqt po-starite useri tuk, otkazah se po red prichini koito nikoi drug ot low level userite nito mu e rabota nito puk ima nujda da znae. TA ... Dokato go izpulnqvah tova se opitvah da durja nqkakuv prilichen ton i da ne se izmqtam ot praviloto na grupata ... ili oshte da ne hapq drugite moderatori a da se poddurjame ... Sega mi e po-lesno zashtoto ne e nujno da sum liubezen, lakiran, zasukan i t.n. ili kakto moje bi nqkoi novodoshli si predstavqt edin moderator - a moga da kaja v prav red na vseki kakvo mislq ... po-lesno mi e i smqtam i che sam po-polezen taka ... /naskoro go ustanovih btw./ Ta moderatorite sa tiq deto sa bili s Graphilla ot nachaloto ... te q upravlqvat i te sa horata koito shte kajat naistina kakvo shte stava. Te v nikakuv sluchai ne oznachava che sa nai-dobrite ... ili nai-dobre chukat primerno !! Prosto te SA !! I tolkova ... tova trqbva da stane qsno na vsichki i saotvetno v posledstvie da stignat do sledvashtiq vajen fakt i izvod - Graphilla ne e free forum - free za registrirane no ne i za postvane v spetsializiranite forumi ... i TOVA e polojenieto ...

Tuk ako ima edin koito da izleze i da kaje - ETO TOVA BESHE MNOGO DOBRO a vie narochno go opliuhte i go smachkahte i se podigrahte iskam da mi postne otgovor s primer. S tova mi predishno izrechenie prikliuchvam taq tema za loshoto otnoshenie zashtoto to se poluchava sled kato e bilo kazano na nqkoi che neshtata sa zle i toi puk vzeme ta se stegne - I togava dragi chitateli e qsno che shte sreshtne mnogo tvurda stena v koqto da si troshi tikvata ... i v edin moment reshava che tiq sa skapanqtsi, vrutva trutlest guz i otiva da se vidi na po edna birichka s poznati svetila v designa i da se uspokoqt vzaimno s novinata che skoro ima nov techno-parad ili neshto ot sorta. DA ... DOBRE - OBACHE ... se durvi vaprosniq humanoid na chujdo diskovo prostrantsvo i traffic koito e osiguren ot Morgoth i na chujd domain osiguren ot BadMotherFucker. Malko nqma li da mu se natsepqt petichkite!? NE !!!?
OOO da toi prosto e BG Dude ...!! DA !!

Forum Graphilla.com e s edinstvenata ideq v BG da se sazdade neshto avtoritetno kato on-line tsentur za designerite v koito da se kontaktuva i da se obsujda - ako shtete spriqtelqva i zaedno da se napivame /primerno!/ ... NIKOI ama NIKOI ne moje da doide i da kaje - v graphilla.com nqma stoinostni neshta, te sa nekadurni i smqtat che shte uspeqt. NQMA TAKUV - az lichno moga da kaja che graphilla e edinstvenoto mqsto s takuv status i nai-veroqtno shte stane oshte po-seriozno kato zamisul. NIKOI nqma da bude vurnat ako umee tova koeto se obsujda v graphilla.

Kam drugite obshnosti ot designeri koito vsichki znaqt:
Znam che chetete ... znam mnenieto vi za graphilla.com ... znam kakvo obsujdate kogato nepriqtno nqkoi ot tuk vi srita po drugi kanali v web-a ... bilo ICQ bilo na spontanna sreshta i t.n. ... znam kolko sme dolni nerezi, niendertaltsi, nedodqlani, grubi, tapanari, niskointeligentni neshtastnitsi ... kolko mnogo ne chetem i ne sledim kakvo pishat v UK za designa tiq dni ...
NO - sushto taka znam kolko mojete, znam che zapuvate na vseki proekt, znam che si boqdisvate kosite s grozni tsvetove za da prikriete sobstvenata si artistichna impotentnost nadqvaiki se na vpechatlenie samo ot visualnata predstava za vas ... znam che ste moderni i ste BI i HOMO ... znam che govorite s nisuk gladuk tembur za da pokajete kak se durjat inteligentite i tezi koito sa naqsno ot kude se podhvashta edna jena ... znam che imate mnogo poveche problemi s proektite si i s shefovete si ... znam che vi e strah da vlezete v graphilla.com kato useri zashtoto "TE" shte vi izlojat pred kruga ot poznati koito sa zapliuli taq sbirshtina ot pehlivani i nomadi ... znam che ne mojete nishto poveche ot tova koeto e napisano che e moderno v momenta ... znam che ako sega vi kaja kolko ste vsushtnost zalinqli nqma da mi povqrvate no shte go kajete visokomerno pred ostanlite kato v dopulnenie podlojite luja za tova che ste mi zakovali pirona s mnogo umna replika ... "NIE" ZNAEM CHE NE STE POTENTSIAL A STE PRODUKT na tekushtoto vreme i mqsto ...
Ako za vas sme izrodi i nqma kakvo da spodelite ili da nauchite no vinagi pretendirate che ste na vurha na kupchinata laina i na vurha na kupona v Chervilo ... da si napravim maluk contest - Graphilla VS Others ... az mislq che pone shte e pokazatelno i nqma da ima teoriq a shte ima praktika - i ne razbiraite pak da mi se napushite s treva i abstraktni alkoholi i da se izponachukate edin drug zashtoto samo modernite mogat da chukat moderni ili da si lakirate noktite i da raztvorite anus ... NE ... contest po tema ... Tolkova za vas ... Az lichno sas priskurbie moga da uvedomq vsichki tezi hora - che Graphilla.com shte stane neshto mnogo NAD VAS ... shte stane neshto koeto vie vinagi ste iskali da blesti POD VAS ... neshto kam koeto ako ne se prisaedinite shte ugasnete bezslavno - no az znam che vsushtnost ste iskali da stanete office diletanti a ne artisti ... znam ... ne se natujavaite ...

btw. Niki Michailov - adski si nekaduren brat ... ne moga da go kaja po drug nachin!

Kakto vsichki ot moderatorite i nqkoi hora ot UBA i FTML taka i az /predstavqte li si ... m?/, pri otkrit poisk na pomosht shte se OPITAT da pomognat, zashtoto pak kazvam savsem ne oznachava che sa nai-dobrite ... Ako mogat shte go napravqt - i povqrvaite mi mnogo ot TQH mogat ... zashtoto za prodavaemi ... znaqt koga clienta shte prudne i koga shte mu stane penisa ili shte i stanat zurnata na gurdite ... i sashtevremenno rabotqt i za tqh si koeto oznachava che experimental tvorbite ne sa im chujdi ... No ako trugnesh s rogite napred "Abe vijte tva ei taka nebrejno go puskam ama poneje vie ste golemi maistori znam che shte go opliuete" - emi nqma da vidi nishto drugo osven kratkata astralna misul che e posledniq kelesh za koito nikoi nqma da si chupi noktite po klaviaturata ... Az ili koito i da e drug edva li e vurnal nqkoi ako mu zadade smislen vapros po neshto i si vzeme pouka ... ne sme nie horata deto shte pishat knigite za dizain ... ne sme i ot tiq deto mnogo obqsnqvat po tvorba nqkakva ... pone az de ... no pone shte se opitat horata koito razbirat poveche ... I pri moderatorite i UBA ima hora koito za men primerno e izlishno da imat pravo da postvat v opredeleni forumi no takova e polojenieto za momenta. Da ne govorim che vsichki sa hora i ponqkoga otkrito se poluchavat sblusutsi ... az za neznam koi put obqsnavam na mnogo hora deto i v ICQ sa mi vlizali "Ma zashto tai sega" ... ili na belejka ... Abe foruma e za tova da se kontaktuva ako shte i na mesta ostro ...estestveno ne v krainiq mu variant !!! ... i takiva neshta ne mogat da se izbegnat ... i btw. CGTalk ili kakvoto beshe tam - mnogo she ma izvinqvat golemite mu fenove no tova che internatsionalno izvesten ne oznachava che e neshto mnogo nagore ... nikak daje.
/btw. Mortleg - ne ti otgovorih na belejkata zashtoto si beshe otkroveno glupovat vapsor brat - ne iskam da go pisha shtoto mislq che imash potentsial pa sa da se izlagame .. :) k?/

Taka ...
toq post go bqhme diskutirali predi vreme s R1dler - che trqbva da se poqvi dali ot men ili ot nego ili ot nqkoi drug ... shte pomolq i moderatorite da napishat po neshto i sushto taka i ot UBA pone ... mislq che razqsnih na golqma chast ot userite zashto havata e takava ... ne se starah mnogo da go pisha v izdurjan still zashtoto smqtam che i bez da se napuvame mojem da si komunikarame vsichki ...

Pozdravi na vsichki graphiltsi ... siguren sum che chak sled praznitsite shte se razrazi neshto tuk tai che gledaite da ne sa napivate mnogo i da ostavite i za men !!! :)

Kakto se kazva - ako opoznaete horata tuk nqma da mislite che chukat gadno !! ... :))
ade veseli na vsichki ...
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
LoveHate
ta tatau

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Пет Май 02, 2003 3:19 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Ahum, samu da dobavia, che UBA ili FTML izobshto ne e garancia, che nekoi kato izkara prostotia, shte go pojalia/govoria za sebe si/.......
niki michailov
ники михайлов

Местожителство: varna

МнениеПуснато на: Пет Май 02, 2003 3:31 pm    Заглавие: един път някой да отговори в прав текст. Отговорете с цитат

Благодаря ти за оценката ти към работата ми.
Не знамда лиуспях да постна предложението ми думата "заек" да се обяви за нецензурна и всеки който си осмелява да я изплзва да бъде баннат или ми заби компютъра преди да успея да го постна..но тази реакция е много ама много навремнна - твоята.
Странно си се наежил срещу феновете на електронна музика и явно не знаеш срещу кого си се изправил. Говоря за себе си.
Аз съм некадърен. Спор да няма. Обаче готин това е твоята територия. В пълното право си да изказваш мнението си. Но разбираш ли тук е графила. Стъпиш ли на моя територия "ще те размажа". Което значи че тотално неориентирано си подходил с някакви абстрактни приказки за слушащите техно или както там се водят. DJинга и ресурсите за DJинг на Български са мое малко кралство и там си тотално безсилен и сив. Но пак повтарям тук е графила - тук бездарният съм аз. Признавам си го, както признавам ченищо не съм научил още. Коцето мисля че мног правилно ми го натвърди-Графила не е място да науча всичко това , което ме интересува. Аз пък ти казвам че efk.cult.bg е светилище в което не трябва да влизаш повече. Мой WEB дом и моя територя която не трябва да намесваш.
Защото прояви малко логика. Аз дойдох тук с думите "здравейте аз съм млад и неопитен" а вие се заехте да ме разчеквате. Дотук ок. Но да ВЛИЗАШ и да ОСЪЖДАШ 3 години труд-синтез и публикации на тема DJинг когато нищо, ама нищо не разбираш е направо обявяване на война срещу сайта ми "защото твоите думи здравейте аз съ млад и неопитен в DJинга" липсват в тезата ти.
Говоря за сайта си защото истината е че ти физически няма как да си видял препечатните ми проекти. А те са зле - факт.
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
LoveHate
ta tatau

МнениеПуснато на: Пет Май 02, 2003 3:37 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

ti dobre li si beeeeeeeeeeeeeeeeee????????????????
R1dler

Местожителство: SF

МнениеПуснато на: Пет Май 02, 2003 3:49 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

да.
да я.
ма на мен ми писна много кардинално от цялата графилщина.
барабар с модераторите(да именно и себе си включвам), УБА, ФТМЛ и чак тогава безправните потребители. Що ли? ми щото именно потребителите с УБА и ФТМЛ статут вършат големите простотии, пък модераторите не ги трият щот "ский кво е весело" и офф топиците си седяяят ли седяят.
иначе секви красоти...принтаджии(и аз деба) дават акъл за уеб, изказвания "за дизайнер не ставаш, смени си професията" базирани на един пост, хора дет един молив не могат да подострят развиват едни възгледи за рисуването дет свят да ти се извие...прясно регистриран потребител вече пише бележки с възгледите си за модерирането в графила... изобщо супер ни е форума...ники ни михайлов ни обяснява къв е ДиДжейинга..(баси..тва е форум за графика!!! БЕ ИДИОТИ!!!!)
та стигам до извода че таз пасмина дет сме се събрали тука(с няколко изключения) сме едни хубавци дет могат да пишат сложни думички за прости неща, да теоретизират практиката, да ги избива на арогантност щот са много добри(не най-добрите, ма по-добри от "тебе" в конкретния случай) и да обсъжат творчески дилеми с менторски тон далеч над възможностите им.

Единствения форум дет работи както се очаква е "3д и тамквотобешеинг".

СъжАлявам ама освен поста на Цецо горе с много приятните но невъзможни с тоя вид на развитие моменти, го има и тва.

Оцвъкали сме се до ушите и продължаваме да се оцвъкваме арабийската..щот по интересно.

Последната промяна е направена от R1dler на Сря Май 07, 2003 1:52 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Zing

МнениеПуснато на: Пет Май 02, 2003 3:51 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Snaker - napulno sam saglasen !!!!!!!!!
tova che modovete sa hora deto MOGAT DA PRAVYAT TOVA S KOETO SE ZANIMAVAT(rabotyat), tova che te ili drugi hora koito sasto mogat i se opitvat da pomognat na nekoi
ama pak tezi NEKOI deto hal haber si nema ot tova koeto pravi ili raboti si e tehen problem - kakto se kazva DA SI MRAT OT BOLESTITE tezi nekoi

Az dosega ne sam vidyal edin moderator ili nekoi ot drugite hora v graphilla koito sa v grupata na MNOGO MOZESTITE - da obidi nekoi ili negovoto "TVORENIE" bez da im za kakvo

stoto vsichkite modove na foruma lichno ot men FULL RESPEKT - az gordo vdigam glava i kazvam - BRAVO PICHOVE

za novodoshlite: IMA EDNI HORA S ZELNI IMENA, ako ne vi domarzi posetete ima saitovete, vizte im postovete i TOGAVA SE PRAVETE NA RAZBIRASTI shibani nestastni lameri!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Върнете се в началото
P E T R O V
mnmlst

Местожителство: Earth

МнениеПуснато на: Пет Май 02, 2003 3:54 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

mhmm, iaz niama da cepia basma na nikoi, chupia kokali i tfae /tfa se otnasia za naglite useri deto znaiat otgovorite na vsichki vaprosi i vchera sa sednali pred monitora i genii na designa sanaha zavchaska/. Uvajavam rabotite na vsichki bilo stranni, smeshni, durvodelski..bla bla. Ne sum kompetenten v po-goliamata chast ot foruma i gledam da ne se burkam tam kadeto ne mi e rabotata (suvetvam vsichki da praviat sushtoto). Ako niakoi iska suvet sum gotov da dam stiga da moga. Ako niakoi si igrai na gubi vreme s men she iade pruchkata. Mislia che biah iasen. napulno podkrepiam mneniata na snaker i lh. *i oshte edin put povtariam uvajavaite za da vi uvajavat !!!!!!

*tfa izrechenie moje da si go printnete ako pametta vi e slaba ako vi izneveriava ili ogranichena ot previshenata doza narkotici.

snakerche spoko be brat she ima piene za tebe az sum na coca cola :P
ae veseli praznici na vsichki deto praznuvat.
niki michailov
ники михайлов

МнениеПуснато на: Пет Май 02, 2003 4:33 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

R1dler написа:
...ники ни михайлов ни обяснява къв е ДиДжейинга..(баси..тва е форум за графика!!! БЕ ИДИОТИ!!!!)

Именно приятелю(казвам го от гледна точка че аз не съм против никого и не мисля да плюя когото и да е било)
това е форум за други работи...не за раздори..не за да влезне6 в сайта на другия и да изпуснеш ей току така "а ве пич ти suxx, щот сайта ти suxx"
какво общо има с въпросите ми това?
Аз питам неща които не знам. В следващият момент съм обявен за екадърник?
Защо? Защото шитам ква е разликата в интерпорацията при Корел И Фотошоп?
това ме прави кофти дизайнер? И накрая но не и на последно по значение - аз съм the bad guy от цялата ситуация?
mort1eg

МнениеПуснато на: Пет Май 02, 2003 5:14 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Браво, Snaker, чест ти прави, че ти си се нагърбил с ролята на "лошия".

Искам само да кажа, че аз за себе си, се регистрирах за първи път в Graphilla, със пълното съзнание, че ще трябва по някакъв начин д се докажа пед по-добри от мен. Както, мисля, и по-голяма част от хората тук, но не мога да съм сигурен.
По дяволите, като изтърсиш поредната клиширана простотия, ще си отнесеш към 120 кила наредби. И ще си обиден и ще те е яд. И както те е яд, ще си кажеш "Тоя за най-добър ли се мисли, бе! Сеа ше види той!" и ще се хванеш да се упражняваш. Само че обидата и яда по-късно осъзнаваш, че са глупави, че си си го заслужил, и минават. А упражненията остават, и вече си по-добър. Може пак да не си достатъчно добър, ама нищо не пречи ситуацията да се повтори.

И в тоя ред на мисли...Чакай, бате Snaker, чакай, скоро ще ти затворя устата >:). Забравих вече за бележката, не се притеснявай. :)

Абе, така де...от тоя топик май наистина имаше нужда.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Гавански
12:55 Am

МнениеПуснато на: Пет Май 02, 2003 5:41 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Предвид географското ми разположение, не мога да взема отношение по поста на Снейкър -- дето се вика не съм в играта -- не знам.
Но ридлер е прав -- тука стана на места идеално място за избиване на комплекси. Поради същата причина от известно време спрях да поствам в подопченият ни с Имплант лого форум, защото смятам, че единственият смислен пост от последния месец е този на Ачко -- където наистина се надявам да му е било помогнато.
Всичко друго е "що тва синьо не го направиш по наситено" и подобно безсмислено чесане на езиците, което често минава в препирня.

Също смятам че никой почти не си позволява остри критики по адрес на модератор или УБА член, освен някой от същите.
Което е лошо, щотото се получава лизане на задници.
:)
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
R1dler

Местожителство: SF

МнениеПуснато на: Пет Май 02, 2003 6:03 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Gavanski написа:
от известно време спрях да поствам в подопченият ни с Имплант лого форум, защото смятам, че единственият смислен пост от последния месец е този на Ачко -- където наистина се надявам да му е било помогнато.
Всичко друго е "що тва синьо не го направиш по наситено" и подобно безсмислено чесане на езиците, което често минава в препирня.

и така е в почти всички СПЕЦИАЛИЗИРАНИ форуми..че и в цялата графила де. смислените теми като цяло са една ГОЛЯЯЯЯМА рядкост. а и да се намери свестен коментар то резултата най често е една мисъл в главата на автора "аз и така си го аресвам...и жената го ареса...нема да го барам па тия в графилата да си приказват..швида другия път"...тва предполагемо но близко до истината..мисля.

иначе локум всички обичаме.
явно толкоз си можем.
niki michailov
ники михайлов

МнениеПуснато на: Пет Май 02, 2003 6:07 pm    Заглавие: snaker не е лошия Отговорете с цитат

"лош" в цялата ситуация няма
не искам и да се обиждам на никого. Оставам активен във форума и ще си изказвам мнението по въпроси в които смятам че това ще е полезно.
Обаче аз казах още от началото "бъдете нежни".
Аз нямам нищо против snaker и мног добре че го сложи тоя пост
понеже от една страна аз се явявам неориентирания новак дето се прави на голямото добро утро и персонажи от моя модел трябва малко да има се посвиват крилцата своевременно, но наличието на съшият този пост безмълвно трябва да напомни на тези които са от другата страна че няма една страна на медала без друга.
Никой не искам да ме разбира погрешно
нито съм влязал да се правя на каквото не съм - кадърен дизайнер още по-малко препечатар, нито смятам да се сражавам с лошите, щото такива няма.
Не е лошо всичко недоизказано да се формулира докрай но не вярвам в иделаният вариант това да се изчисти в този и само в този топик.
За всеки влак си има пътници. На практика snake аз не обвинявам Теб за уеб сайта - този дето повърна в ефира беше друг и се изказа неподготвен още повече че говореше несвързано с темата конкретниаят случай беше в това че обсъждаме етикети за чорапи и някъде по средта на моста застава едно муле напреки и почва да мучи за друга тема:)
Което не значи че въпросният човек ми е антипатичен. просто този комнтар нямаше ама нищо общо както с темата така и сфорума генерално;
което ме връща на израза
.(баси..тва е форум за графика!!! БЕ ИДИОТИ!!!!)
защото пича е напълно прав и не аз започнах с нападките. За съжаление нещата в един момент излязоха от контрол.
Да кажем че аз съм кривия. И че аз съм почнал неправилно.
Сега ще стана по-нисък от тревата и без намек за сарказъм съвсем честно ще попитам
"Господа Графилци - ше ми позволите ли и на мен да задавам въпроси"
Щото какво ще стане като задам следващият въпрос/топик - след като на един коментар -мнение за чорапи съм обявен за некадърник
какво ще стане ако задам някакъв конкретен въпрос?
Всичко което искам е безпристрастност. Ако аз suxx да е с причина.
Обаче докато не ПУБЛИКУВАМ нещо което да си го прецените като"такова" или "онакова" няма да се дам на никой да ми се прави ама на колкото си ще велик.
Дори да е прав.
Snaker
Toxic Snake

МнениеПуснато на: Пет Май 02, 2003 6:20 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Gavanski написа:
Предвид географското ми разположение, не мога да взема отношение по поста на Снейкър -- дето се вика не съм в играта -- не знам.
Но ридлер е прав -- тука стана на места идеално място за избиване на комплекси. Поради същата причина от известно време спрях да поствам в подопченият ни с Имплант лого форум, защото смятам, че единственият смислен пост от последния месец е този на Ачко -- където наистина се надявам да му е било помогнато.

Също смятам че никой почти не си позволява остри критики по адрес на модератор или УБА член, освен някой от същите.
Което е лошо, щотото се получава лизане на задници.
:)

ami kolega ... ti neznam de si rasul ... ama ako shte ot neptunsko bistro da beshe se lognal, vlizash v BG Design Forum i se ochakva da imash nekvo otnoshenie ...
Върнете се в началото
Snaker
Toxic Snake

МнениеПуснато на: Пет Май 02, 2003 6:24 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

ABE EI michailov...
Gledai zashto e tseliq post otgore ... TVA E KAM VSICHKI OT GRAPHILLA ... i misli shto sam ti napisal tai ...

ebasi ... da sme nejni ... az se izplashih ... trugvam si ... toq e total shushlek ... izmitam se che mi zatreperaha kapachkite ...!!!
Върнете се в началото
Гавански

МнениеПуснато на: Пет Май 02, 2003 6:26 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Предвид че по голямата част от поста ти е по адрес на знайни незнайни други дизайнерски "групировки" -- казах, че не мога да взема отношение, не знам кой влиза тайно кво чете и после с кого се напива и какво говори. Та това имах предвид..колега.

Отношението си по останалата част го написах, мисля че се събра в един ред даже.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Snaker
Toxic Snake

МнениеПуснато на: Пет Май 02, 2003 6:35 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Gavanski написа:
Предвид че по голямата част от поста ти е по адрес на знайни незнайни други дизайнерски "групировки" -- казах, че не мога да взема отношение, не знам кой влиза тайно кво чете и после с кого се напива и какво говори. Та това имах предвид..колега.

Отношението си по останалата част го написах, мисля че се събра в един ред даже.

Predvid po-golqmata chast li !? Tva sigurno ne sam go pisal az /tq e edin abzats be/ ... sa shti kaja neshtu ... V edno izrechenie i red pobirat mudretsite ... ti ne mi mqzash ...
mmm ...
she si poigraem na grandomanshtina sled praznitsite shtoto naistina ot UBA ima hora deto vzeha da mi stqgat kepeto ...

otnoshenieto ti e dotolkova che da si turshish gadje v posledniq si post ... no puk inache negoduvash za nasitenoto sinio ... az shti namera bre !!? mnogo burzo daje ... moga i da ti go donesa do tam sledvashtiq mesets ...

ade veseli
Върнете се в началото
Гавански

МнениеПуснато на: Пет Май 02, 2003 6:46 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Snaker написа:
Gavanski написа:

Predvid po-golqmata chast li !? Tva sigurno ne sam go pisal az /tq e edin abzats be/ ... sa shti kaja neshtu ... V edno izrechenie i red pobirat mudretsite ... ti ne mi mqzash ...
mmm ...
she si poigraem na grandomanshtina sled praznitsite shtoto naistina ot UBA ima hora deto vzeha da mi stqgat kepeto ...

otnoshenieto ti e dotolkova che da si turshish gadje v posledniq si post ... no puk inache negoduvash za nasitenoto sinio ... az shti namera bre !!? mnogo burzo daje ... moga i da ti go donesa do tam sledvashtiq mesets ...

ade veseli

Снейкър аре не почвай ся с детските нападки, че не му е тука ни мястото ни времето.
Ако имаш нещо против мен -- оставил съм достатъчно начини за връзка за да ми го кажеш лично вместо да праиш цирк дейба.

Стегало го било кепето..
и заеби тия заяждания на дребо -- имам си гадже от осем години, онова беше ШЕГА или ГЛУПОСТ в съответния форум..
ай сектир..
Върнете се в началото
mucho

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Пет Май 02, 2003 7:10 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

az po-princip izbqgwam da se wklju4wam w podobni polemiki (i sigur 6te syjalqwam, no tyj ili ina4e we4e po4nah) ...

... otkakto vlizam i pi6a po razni forumi edno ne6to ne mi dawa mira - za6to adjeba ima hora deto kato postnat tqhno tworenie i polu4at kritika i wednaga po4wat da se cupqt, mry6tqt i daje da obijdat i t.n. .... vmesto da se radwat, 4e horata otsre6ta sa otdelili vreme i vnimanie, i sa si naprawil truda da dadyt mnenie, koeto moje da byde polezno ... pa ako ne e - ili se oborva kritikata ili vyob6te ne i se obry6ta wnimanie ...

... ot druga strana dosta hora imat nawika kogato kritikuwat da kritikuwat ne samo dadeno tworenie ami i pritejatelq mu - koeto e super pogre6no. az sym ubeden, 4e dori i naj-dobrite mogat ponqkoga da izgenerirat nekwa ultra typnq (poneje w4era jenata/myja/kozi4kata ne mu e pusnala, 6efa e typak, klienta nou znae, mega tejyk mahmurlin, srok na proekta "za w4era" i t.n.)...

... s drugi dumi "KOJTO GO E STRAH OT ME4KI DA NE HODI V GORATA" ili "NE SYDI 4OWEKA A DELATA MU" ...
Върнете се в началото
Гост

МнениеПуснато на: Пет Май 02, 2003 7:15 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Последната промяна е направена от Гост на Съб Май 03, 2003 5:05 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Върнете се в началото
niki michailov
ники михайлов

МнениеПуснато на: Пет Май 02, 2003 7:33 pm    Заглавие: ХМ Отговорете с цитат

хм
казвам ти дъще сещай се снахо...ама айде
аре си говорим за дизайн егото ми е едно такова мъъъъъъъъничко...че взе че се изчерпа:)
всичките тука сме по и най независимо кой го твърди - дали самите ние или някой друг. Кат сме такива чешити кво да правим=)
аз малко без връзка искам да споделя за нещо ама съвсеееееееем откъселечно
а то е интрото на Ghost in the shell - stand alone complex
който може да гледа това аниме - или поне началото на всеки епизод - към 1.40 мин.
за визията няма да говоря щот тея типове няма да ги стигнем скоро, за саунда мога да кажа че е нещо прекрасно.
Сори че така нагло вкарвам такива бележки амае тъпо сеа да плюем съседчето щот не сме си начесали крастат днеска....и така цял ден.
Аз лично това и ще правя....(ще гледам аниме)
Ако някой иска аниме да ми се обажда. Макар и некадърен не съм лош тип...твърде....а да и snake - споко няма повече да използвам такива думички като "нежно"
току-виж пак сме забъркали поредната интрига.....
Подобно на канала #anime в IRC ще заимствам топика (anime....is it not are we diyng for...?) - не идваме ли тука щото ни прави кеф?
Аз идвам във форума именно щот ме кефи. Have fun.
За DJing спирам да говоря щото нито му е мястото, нито ще си направи труда някой тук да се занимава с бийтмикс.
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Graphilla.com Форуми -> ГРПХЛЛА за "всеки" Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Иди на страница 1, 2  Следваща
Страница 1 от 2

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети