Graphilla.com :: Преглед на тема - Етикетчета
 

Graphilla.com Форуми

 Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Етикетчета

 
Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Graphilla.com Форуми -> Представяне
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Sami



Регистриран на: 08 Мар 2003
Мнения: 1190

МнениеПуснато на: Съб Апр 26, 2003 3:27 pm    Заглавие: Етикетчета Отговорете с цитат

Е, решавам да се престраша и да постна нещо. Дано се справя с таговете и дано след като чуя мненията ви, не се откажа завинаги от предпечата. Става въпрос за етикети за чорапи.

http://www.geocities.com/samurai_pbg/index3
_________________
печат на книги
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
niki michailov
ники михайлов


Регистриран на: 23 Апр 2003
Мнения: 1465
Местожителство: varna

МнениеПуснато на: Съб Апр 26, 2003 4:20 pm    Заглавие: аз не съм спец.... Отговорете с цитат

и не мога да отсичам "тва е кофти пък онова става" обаче имам ясно мнение когато нещо не ми хареса или ако е много кадърно и направо заслужава да го гледаш...ей така просто да го гледаш.
Първият вариант поради някаква причина е размазан. Оставам с предположението че си дал малко повече компресия и blur на JPG отколкото е трябвало и оставам този факт с безразличие.
Обаче има малко слаби места тука - надписа "Мъжки чорапи" : първо шрифта е малко по арт и на това синьото в бял цвят си е нечетим. То е ясно че ще бъдат сложени върху чорапи тея етикетчета и идиот да си пак ще разбереш какво е ама все пак аз лично бих избягнал използването му. Лично аз направих опит да направя едно меню, отпечатахме го със същият шрифт и резултата беше потресаващо катастрофален. Не знам явно е бил създаден за заглавия повече отколкото за информационен текст. Най долу Socks е някъде в страната на лилипутите и ако правилно преполагам реалният размер на етикетчето ще е далеч по-малък така че не знам кой ще може да го прочете. Разбери ме правилно аз не искам да плюя ничия работа и в случая това е просто реакция в стил first impression отколкото критика.

Минавам към номер2
Преливката зад мъжа е най-скучното нещо което може да предложи Corel Draw и дори да не си го правил там, остава впечатление именно за това. "Ъх, фанал тука първата преливка в Корела и направил фон". Докато при първият модел имаш събрано съдържание тук малко си си позволил да изтеглиш текста по към ръбовете което ще е нещо пагубно при положение че ножаря реши "да прави вятър" докато ги реже етикетче по етикетче от печатният блок . иначе номер2 е далеч по-добре изглеждащ, най малкото защото черното е много по мъжки цвят от неубедително синьото. Тук обаче предварително се извинявам за тази си бележка тъй като от монитор до монитор има разлика и при теб може да се вижда супер обаче пр мен е просто "потъвам в блатото на срама".
та да се върна на номер2. Моля те експортирай проекта в GIF защото думичката "мазало" която толкова много обичам да използвам приляга идеално върху това което виждам. GIf-а щи излезе вероятно и по-малък по размер а мисля и къде къде по-отчетлив без да имаш загуба на цветове тъй като реално ти си в сива скала тук.

Номер3
Първа бележка - оправи си отново отстъпите, понеже ножарите са ми много добри приятели когато вечерта седнем да пием бира. През деня обаче аз не съм около тях и те правят квото си поискат. Тук вече мога да видя някаква по-видима следа от дизайнерски замисъл, понеже в първите два примера просто си пробвал да видиш кое как ще стане, а не си се размахал мощно в дебрите на фантазията си. Вярно е че това е само етикетче на чорапи но все пак си го дал тук за оцека и това е което мисля за проектите. Не се сърди. Мисля че трябва да седнеш и да направиш 1 и 2 абсолютно наново а 3 да доразвиеш ако въобще го оставиш в такава тематика. щото копринените чаршафи са за сладострастни люде по без гащи и ЧОРАПИ:) нещо сякаш не се връзва. Мисля си нещо като за "мммммм колко хубави чорапи - дай да ти ги сваля" което не е никак лоша мисъл с малкото уточненеие че фокуса май трябваше да бъде върху чорапите.
Иначе те поздравявам за смелостта да се явиш пред критиката и да чакаш ударите и. Аз лично съм много страхлив и не бих го направил:)
И още едно уточнение за да ти е мирна главата прави си проекта с по 1мм по голям от всяка страна или с други думи ако размера трябва да е 115х115 мм примерно проекта ти да е 117х117 а съдиржание от рода на текст да е поне 5мм навътре от ръба(с екстра добавката от 1мм на ръб - по 6 мм от ръба на проекта).
Щи спести много главоболия.
_________________
SHINEEEEEEEEEEEEE.......
днеска съм нежен
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Sami



Регистриран на: 08 Мар 2003
Мнения: 1190

МнениеПуснато на: Съб Апр 26, 2003 4:44 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Направо нямах смелост да прочета мнението ти, но накрая го направих и то няколко пъти. Първо за синьото - реално е доста по-тъмно, ще пробвам да експортирам в GIF. А надписа collection socks сигурно няма да остане изобщо. Всъщност изпробвах по-скоро някаква визия. Търся идея за нещо, което да подхожда и за дамските, и за мъжките, като се променя само цветово. А това с чаршафите на мен ми навява мисъл за нещо меко и удобно, може би за това се спрях на тях. А, черният вариант - фонът не е преливка, а резултат от свободни интерпретации в PS. Явно обаче не много сполучливи. Благодаря за откровеното мнение.
_________________
печат на книги
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
mav



Регистриран на: 15 Дек 2002
Мнения: 214

МнениеПуснато на: Съб Апр 26, 2003 8:42 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

sajaliawam che shte sum direkten ... obache ich ne me kefi towa , nito edno .... adski mnogo mi napomniat na niakakvi soc etiketi ... tozi metalen efekt prosto mi burka v mozuka ... viz ..... vzemi niakakvi chorapi - "Red Green" primerno i im vij etiketitie .... zverski chisti i sempli ... nishto poweche ne ti triabwa ... e sa estestweno che masowiat bulgarin shte se nakefi na sharenoto i nishto chudno , neznam za kogo go pravish (ako e za sobstwen kef - towa deto go kazwam ne vaji : ), no mnogo chesto tozi kojto dawa poruchkata e dosta "neorientiran" i meko kazano "gleda pravolinejno" na designa ........ - vidial che konkurenciata maca cwetowe i kazwa iskam sashtoto ama oshet po shareno : )

Ej da ne se namusish .... moeto mnenie si samo za men : )
_________________
.... listen to the waves ... everything communicates ....
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Juana



Регистриран на: 20 Мар 2003
Мнения: 1052
Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Нед Апр 27, 2003 12:04 am    Заглавие: Отговорете с цитат

na men chestno kazano mi prilichat na syvsem obiknoveni etiketi za chorapi... daje moga da si predstavia i hartiata veche. sorry!
_________________
... Днес изпитах мноо лошото чувсту докато заклиучвах вратата имах лошото чувству че зад мен има роуг в стелт...
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
mr_j



Регистриран на: 23 Апр 2003
Мнения: 264
Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Нед Апр 27, 2003 3:01 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Taka, ne moga da razbera dizain i predpechat za vas edno i sashto neshto li sa...? Tova che sa etiketi za chorapi, ne znachi che ne triabva da ima smisal, idea, az lichno kontzeptzia ne vijdam, ili ako ima takava to tia ne e iasna. Efektite ot Photoshop sa posledna grija, parvo idea :-)! Napravi prouchvane, vij kakvo se pravi po-sveta, v neta ima dostatachno neshta za vsichko. Estestveno triabva da se saobraziavash s klienta, z-to "te" v povecheto sluchai sa nai-golemia vrag, i mnogo, adski mnogo obichat da si barshat gaza s diplomata ti..., no ako ima iasna i lesno zashtitaema kontzeptzia neshtata sa dosta po-lensi (ne vinagi obache... :-( )
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
koceto



Регистриран на: 02 Дек 2002
Мнения: 512
Местожителство: Plovdiv

МнениеПуснато на: Вто Апр 29, 2003 12:35 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Sorry ama neshtata ne struvat.
Variant 1 - No comment! ne stava!
Variant 2 - vapros: zashto pokazvash muj ot krusta nagore a prodavash 4orapi? prelivkite ne struvat. Snimkata na maja kato snimka e kofti i t.n.
Varian 3 - nai blizko do istinata oba4e e mnoo nasharen.

"Open new document" i nanovo
_________________
jiv i div
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
ango



Регистриран на: 15 Апр 2003
Мнения: 128
Местожителство: BROOKLYN

МнениеПуснато на: Сря Апр 30, 2003 9:49 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

imash dobro li4no " moto"- sto ne se povliqesh ot nego malko -pazbirai pixel art v umerreni dozi i pri dobro su4etanie s font i pics moze da napravi rabotata ti "live and kickin'
yspeh
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя Yahoo Messenger
Morty



Регистриран на: 06 Ное 2002
Мнения: 2050
Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Сря Апр 30, 2003 10:42 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

ango написа:
"live and kickin'
yspeh


basi, ostariah, VAS IS DAST BE, MAINA!!!!!!!! kvo e tui? live ... and kcik, ing ... hm, pokazi mi molia te neshto deto shte me kickne*, molia

*gutne, shte zagubia uma i duma, shte si prehapia ezika, shte zamul4a po4titelno v zahlas ....... shte izvia na umrialo, shte padna na poda ritaki /ne, ne e kolaps/, shte zastina kazvaiki si "BRIAH...", shte po4ina tihi4ko ot kef ....**
** ... are dostA
_________________
pixel pixelu oko ne vadi
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Гост






МнениеПуснато на: Пет Май 02, 2003 1:02 am    Заглавие: Отговорете с цитат

a batka twa e stoto ne si cuknal na WWW na niki michailov
tam moe da ti sa kikne essaa naprao, bah i kuw post e otpral i kuw ADVANCED ton neznam ma tuka stana DETCKA GRADINA RRRRRRRRRRRRRRRRRRR
http://efk.cult.bg/
abe pi4 po dobre prai kat men we NEMAM SAIT samo ednakartinka
MA TEIA FRAMES DET TREASE DA SIGI RAZPUNA I ENCODINGA DET TREASE SI SETNA SAM poludeh we
Върнете се в началото
niki michailov
ники михайлов


Регистриран на: 23 Апр 2003
Мнения: 1465
Местожителство: varna

МнениеПуснато на: Пет Май 02, 2003 11:49 am    Заглавие: www na NIKI MICHAILOV Отговорете с цитат

ko ti puka:)
nai me drazni otno6enieto w toq forum "da napluem i osadim drugia"
ama qwno e imalo wremeto i uslowiata da se razwiwa takowa otno6enie tuk.
Ne sum te karal da wliza6
o6te po malko da go ocenqwa6
nai malko puk da go razbere6
ako iska6 da si nameri6 sumi6lenici begai w http://thedezine.com/was/bgsites.html
tam iam edin ama to4no kato tebe deto predimno plue 4ujdite saitove bez da gleda swoq.
Ne 4e e tolkowa wajen wupros i ne 4e trqbwa da ti se obijdam ma dosega ne sum 4ul ne6to pozitiwno otpraweno kum men......
_________________
SHINEEEEEEEEEEEEE.......
днеска съм нежен
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
LoveHate
ta tatau


Регистриран на: 06 Ное 2002
Мнения: 4274
Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Пет Май 02, 2003 1:31 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

1. Nubzi, shte sam zadaljen da se vazdarjash zavbadeshte i da ne si na "VSIAKO GARNE MERODIA", shtoto az shte te podkaram !!!

2. Niki Michailov, mnogo shte mi e priatno da ne rasish kardinalni zakliuchenia s koito mojesh samo dopalnitelno neodobrnie da si dokarash. Pak odobrenieto se spechelva, s bachkane. Pokaji neshto deto da e dobro, pak lichnosnite harakteristiki sha ostanat za drug pat.
_________________
V2&V8 forever
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Гост






МнениеПуснато на: Пет Май 02, 2003 8:10 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

sory LH ma VSIAKO GARNE MERODIA ne sam ObSAZDAM NESTA DET MA ZASIAGAT ZIWO.W SLU$AIA me zasiagat.A AKO ISKAS DA ma tries twa e twoe prawo NEOSPORIMO.MA DA MA NAKARAS DA MLKNA.po dobre ma kick i BAN.
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Graphilla.com Форуми -> Представяне Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

 
Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Translation by: Boby Dimitrov