Graphilla.com :: Преглед на тема - animago (в интернет)

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

animago (в интернет)

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Общи приказки
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Toshiro

МнениеПуснато на: Пет Май 02, 2003 8:22 am    Заглавие: animago (в интернет) Отговорете с цитат

днес ( 02.05.2003 ) в Щутгард от 20.00 ч.(21.00 БГ-time) ще се проведе церемонията по на връчването на наградите анимаго ( яко клишета :) ) . наградата анимаго се води за най-престижната на територията на Европа в областта на компютърната графика - поне така твърдят организаторите...

събититието ще може да се наблюдава и в интернет на www.animago.com -> live streaming . изисква се сравнително добра връзка към интернет.

за заключение - гледах миналогодишното анимаго и две от анимациите представени там - the cathedral и das rad бяха номинирани за тазгодишните оскари, така че няма да бъде съвсем безинтересно! :)
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Емо

Местожителство: Munich

МнениеПуснато на: Съб Май 03, 2003 2:00 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Гледахте ли го?
Ако нищо не сте разбрали, това е добре, щото водещия такива тъпоти говори, че си нямате на представа. Много конфузни ситуации се получиха.

Видях и чух това със собствените си очи и уши... Е, к'во да се прави, това се преглъща и човек се наслаждава на анимациите.

Поздрави от Щутгарт
Емо

@Toshiro: Cathedral и das Rad не участваха в тазгодишното анимаго! das Rad беше представен от Крис Щенер и Хайди Витлингер днес (Making Of, 3D, Stop-Motion,...) .В тазгодишните церемонии по Оскара, да. Ама не на анимаго. Миналата година the Cathedral цуна първо място на анимагото, das Rad също взе награда.

Тая година спечели "Undo" пак от platige image (там откъдето идва Cathedral). Доста е добре, въпреки че е по-къс от "Катедралата" и малко по-груб. Но затова пък пак с идея ;-)

Слечели и рекламата на Jägermeister със двата елена Руди и Ралф (сигурно сте забърсвали рекламата по сателита...). Главния Аниматор на Spans & Partner Петер Спанс държа реферат за дигитални герои и как човек да им вдъхне "личност"...

Ми, т'ва е общо взето, имаше и други интересни теми.

Мен най ме изпълни късометражния филм "Meeresrausch" на Hochschule der Medien и "The Presenters" (Professional).

Поздрави
Емо
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Toshiro

МнениеПуснато на: Съб Май 03, 2003 11:53 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Емо написа:

@Toshiro: Cathedral и das Rad не участваха в тазгодишното анимаго!

ааааа, така ли? еми извинявам се на всички, на които съм пуснал ппогрешната информация ( ама Емо - прочети пак какво съм писал - мооооже и да не е в мен грешката :))) ).

водешия наистина изглеждаше като яко напушен - духом май отсъстваше от залата. оставам с впечатлението, че организацията на шоуто не е от силните страни на анимаго. но в крайна сметка голямото шоу са анимациите, а такива имаше :)) .
Върнете се в началото
Емо

МнениеПуснато на: Съб Май 03, 2003 12:41 pm    Заглавие: Re: animago (в интернет) Отговорете с цитат

Toshiro написа:
, така че няма да бъде съвсем безинтересно! :)

е т'ва бърка...

Ама карай :-)

Аз тъкмо си мислех дали тоя видещ ще цъфне и другата година, рекох си "те ги менят", и той накаря взе че рече "до другия път". Тръпки ме побиха... :-)

Поздрави
Емо
Върнете се в началото
Toshiro

МнениеПуснато на: Съб Май 03, 2003 12:52 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

е кво не ти ли беше интересно???

за водещия - не се притеснявай - нито той ше иска да води догодина, нито организаторите ще го искат.. :)
Върнете се в началото
Емо

МнениеПуснато на: Съб Май 03, 2003 1:06 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Не, имаше наистина готини работи, само че хубавите места взеха най-скапаните и кичовите... :-( Напр. пето място: някакав си Science Fiction с много лош compositing.

За водещия: ами така е, дано да си прав ;-)

Поздрави
Емо
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Общи приказки Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети