Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
TchudO

|
Пуснато на: Вто Окт 31, 2006 4:19 pm Заглавие: Смотаняци |
|
|
Баси и смотаните доставчици на НЕТ велики слова най големите в бранша ние се грижим за нашите клиенти интернет до всяка една точка - тъпанари.
- Ми добър ден може ли да ни свържете интернет
- Да, къде се намирате
- Ми там и там
- Съжаляваме ми там нямаме мрежа
- Нали имахте на всякъда
- Да ама там нямаме
- И кога ще имате
- В рамките на месец два или ако БТК се появи по скоро
и кво праим сега духаме яко при тва _________________ Кой е най-високо летящия бозайник?
КАТЕРИЧКАТА НА СТЮАРДЕСАТА |
|
Върнете се в началото |
|
 |
M0
|
Пуснато на: Вто Окт 31, 2006 4:37 pm Заглавие: |
|
|
виж какво пише под егн-то на личната ти карта България ... какво се ядосваш... наказваш се за грешките на другите... отиваш при друг и продължаваш напред ... _________________ "...Най-добрата околна среда за човека е свободата. ..." - Вацлав Клаус |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LOC

|
Пуснато на: Вто Окт 31, 2006 5:50 pm Заглавие: |
|
|
бе я стига сте се оплаквали от глупости...кво като нямате интернет, кво като живеете в БГ...я се стегнете...някои хора си имаме сериозни проблеми...ммммда...останала ни е точно един пръст кола, и тука с колегите от десет минути хвърлям ези/тура кой да отиде до магазина...проблема е не просто че сме петима и че монетата е от куку магазин и е с две еднакви страни...ами отгоре на всичко падна под един шкаффф и ни мързи да я извадим...
п.п.: липсата на кола никога не е добър знак... _________________ ...I'm an idiot!!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
M0
|
Пуснато на: Вто Окт 31, 2006 6:16 pm Заглавие: |
|
|
LOC написа: | бе я стига сте се оплаквали от глупости...кво като нямате интернет, кво като живеете в БГ...я се стегнете...някои хора си имаме сериозни проблеми...ммммда...останала ни е точно един пръст кола, и тука с колегите от десет минути хвърлям ези/тура кой да отиде до магазина...проблема е не просто че сме петима и че монетата е от куку магазин и е с две еднакви страни...ами отгоре на всичко падна под един шкаффф и ни мързи да я извадим...
п.п.: липсата на кола никога не е добър знак... |
колега, не ме занимавай с глупости _________________ "...Най-добрата околна среда за човека е свободата. ..." - Вацлав Клаус |
|
Върнете се в началото |
|
 |
EmPATHy_hr

Регистриран на: 01 Сеп 2006 Мнения: 1171 Местожителство: Tangent Universe
|
Пуснато на: Сря Ное 01, 2006 12:11 pm Заглавие: |
|
|
mo• написа: | LOC написа: | бе я стига сте се оплаквали от глупости...кво като нямате интернет, кво като живеете в БГ...я се стегнете...някои хора си имаме сериозни проблеми...ммммда...останала ни е точно един пръст кола, и тука с колегите от десет минути хвърлям ези/тура кой да отиде до магазина...проблема е не просто че сме петима и че монетата е от куку магазин и е с две еднакви страни...ами отгоре на всичко падна под един шкаффф и ни мързи да я извадим...
колега, не ме занимавай с глупости |
хахахаха....:) (сори за офтопика не се здържах) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
TchudO

|
Пуснато на: Сря Ное 01, 2006 12:37 pm Заглавие: |
|
|
бате, пич ЛОС що не вземеш да си удариш една бърза плесница -въобще не ми е до шега, кат не ти харесва кво пиша седи на задника и си чопли в носа _________________ Кой е най-високо летящия бозайник?
|
Върнете се в началото |
|
 |
TchudO

|
Пуснато на: Сря Ное 01, 2006 12:37 pm Заглавие: |
|
|
... седи си на... _________________ Кой е най-високо летящия бозайник?
|
Върнете се в началото |
|
 |
gopher's

Регистриран на: 01 Сеп 2005 Мнения: 1072 Местожителство: White Birches
|
Пуснато на: Пет Ное 03, 2006 10:55 am Заглавие: |
|
|
LOC написа: | бе я стига сте се оплаквали от глупости...кво като нямате интернет, кво като живеете в БГ...я се стегнете...някои хора си имаме сериозни проблеми...ммммда...останала ни е точно един пръст кола, и тука с колегите от десет минути хвърлям ези/тура кой да отиде до магазина...проблема е не просто че сме петима и че монетата е от куку магазин и е с две еднакви страни...ами отгоре на всичко падна под един шкаффф и ни мързи да я извадим...
:))) това накефи яко _________________ Funko POP |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ma4u4a

|
Пуснато на: Пет Ное 03, 2006 11:47 am Заглавие: |
|
|
В кокаляне пък, като се скапе времето и нета се скапва. Няма нет. Има един друг, ама го дават само с кабелна. Извинете, че разводнявам темата от липста на кола и ужасяващите последици от това, ама ми се домрънка, некво... _________________ Без паника!
Всичко излиза извън контрол по реда си!
бу. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
TchudO

|
Пуснато на: Пет Ное 03, 2006 2:24 pm Заглавие: |
|
|
можели някои мод да ми локне темата pls
мачуча съчуствамти положението е еб.... _________________ Кой е най-високо летящия бозайник?
|
Върнете се в началото |
|
 |
|