Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Demon_Hunter
|
Пуснато на: Пон Окт 30, 2006 11:57 pm Заглавие: |
|
|
EmPATHy_hr написа: | stanimir123 мерси и наи вече ти благодаря че даваш някакво мнение...:) ако някои друг си сподели своето няма да се разсърдя...
|
Ми нещатата си заслужават малко или много.
Знаеш ли...И с по-малко цветове никак не е зле.В смистъл сега и зеленото си е в по-чист тон и кафявото и всичко.В последните картинки нещата се изчистват.Мен лично последните ми допадат.Първото и от войника насам са доста интересни.Като вляза тук мноо ме радва,като видя темата ти да свети защото знам,че ще има поредната картинка със странно излъчване. _________________ penetrating radiation |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bronio

Регистриран на: 23 Юни 2005 Мнения: 237 Местожителство: sofia underground
|
Пуснато на: Вто Окт 31, 2006 1:39 am Заглавие: |
|
|
няма какво да те глътне!Жестоки са!много дълбочина,игра със светлината и ....абе фенка съм ти!ще станеш голям,ей! _________________ www.behance.net/addicted2be |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Вто Окт 31, 2006 1:45 am Заглавие: |
|
|
напредват нещата. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
EmPATHy_hr

Регистриран на: 01 Сеп 2006 Мнения: 1171 Местожителство: Tangent Universe
|
Пуснато на: Вто Окт 31, 2006 11:30 pm Заглавие: |
|
|
мерси на всички :)
а това е новата...тук пробвах някакъв blur които не знаех кво прави....знам че тук не се тачат много много филтрите но просто не се здържах....хареса ми как стана и така я оставих но още работя по нея такаче това е нещо като ранен етап...ама тва блърче много готино с него придоби някаква завършеност че и по реалистична стана ебаси...хахаха одари ме ламерията нещо
[img] [/img] |
|
Върнете се в началото |
|
 |
EmPATHy_hr

|
Пуснато на: Сря Ное 01, 2006 2:27 am Заглавие: |
|
|
ето и по новата...не се получи точно квото исках но не ми се занимава повече....чесно казано нищо общо с първоначалния замисъл...липсва и нещо ама не мога да разбера кво...баси мразя да рисувам полу заспал....
[img] [/img] |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DJ_CyberGod

|
Пуснато на: Сря Ное 01, 2006 2:50 am Заглавие: |
|
|
яки са много на мен ми харесват:) _________________ so many pedestrians, so little time.. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Demon_Hunter
|
Пуснато на: Сря Ное 01, 2006 5:26 pm Заглавие: |
|
|
Нещата ти ми допад.Ма до са се чудех какво им липсва.Сега,като видях и най последната рисунка и разбрах какво отсъства в другите.Отсъства топлотата.Почти нямаш топли цветове.В тази последната мн.добре се е получила топлата и мека светлина падаща върху няколкото колони.Давай,давай още :))) _________________ penetrating radiation |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Demon_Hunter
|
Пуснато на: Сря Ное 01, 2006 5:28 pm Заглавие: |
|
|
Примерно в тази предпоследната има светлина но няма топлота.От картините ти направо лъха студенина. _________________ penetrating radiation |
|
Върнете се в началото |
|
 |
EmPATHy_hr

|
Пуснато на: Сря Ное 01, 2006 5:40 pm Заглавие: |
|
|
ми прав си ...ся като каза и аз го видях тва нещо и съм чъвал че било хубаво да е комбинират топли и студени ама на практика идея си нямам как става и на какъв принцип по простата причина че отскоро зех да се зарибявам с цвят и ми е зор голям. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DJ_CyberGod

|
Пуснато на: Сря Ное 01, 2006 7:03 pm Заглавие: |
|
|
ами потърси малко литература по въпроса с цветознанието или някой свестен даскал да ти поразкаже:))
аз така си решавам моя проблем с цветовете:))
но принципи има и е хубаво да ги знаеш..
бтв мисля че и в някои туториали има инфо за цветовете _________________ so many pedestrians, so little time.. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
EmPATHy_hr

|
Пуснато на: Чет Ное 02, 2006 11:28 pm Заглавие: |
|
|
Работа на етап която ще се завърши в скоро време.Поствам я тук за да не правя хиляда теми.Критиката е добре дошла...:) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
EmPATHy_hr

|
Пуснато на: Чет Ное 02, 2006 11:30 pm Заглавие: |
|
|
Работа на етап която ще се завърши в скоро време.Поствам я тук за да не правя хиляда теми.Критиката е добре дошла...:)
[img] [/img] |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Demon_Hunter
|
Пуснато на: Чет Ное 02, 2006 11:43 pm Заглавие: |
|
|
Ми ман,принципно правиш готини фигури но тая си и видял сметката.
Връзка глава тяло няма.Таза и е изнесен много неестествено като че все едно е някакво безкостно нещо,някакво пипало.Подбедрицата и е доста дебела за женска.
И,като цяло защо си я забил в единя край на картинкаа,като в другия не се случва нищо интересно,което да оправдава празнотата.Бе,като цяло този опит не ми допада. _________________ penetrating radiation |
|
Върнете се в началото |
|
 |
EmPATHy_hr

|
Пуснато на: Пет Ное 03, 2006 12:03 am Заглавие: |
|
|
xaxaxa...Много си прав да ти кажа за композицията,трябва да отпусна малко от дясно или да отрежа от ляво...ама и там е другия проблем че не знам кво точно трябва да се случва около мацката.Имам няколко идеи ама и една нещо не ми допада или ме мързи незнам...:P А мацката знам че е кофти...тя и преди две години си беше кофти,но не съм я бутал.Исках да видя първо общата картинка и тогава да оправям...:)))
btw-тва за едно момиче го правя че ми изяде душицата. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
EmPATHy_hr

|
Пуснато на: Пет Ное 03, 2006 7:53 pm Заглавие: |
|
|
поредния шит
[/img] |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Demon_Hunter
|
Пуснато на: Пет Ное 03, 2006 9:14 pm Заглавие: |
|
|
Добре,Ицо,много добре.Kато понасъбереш повечко може от всичките да се извадят най яките и да ги "реставрираш".Да ги изпипаш много яко.Този червеио подобен робот е доста сполучлив.Единственото което е,че ако е толкова ярка златната светлина,падаща от горе робота ще е доста по топъл също. ( метал е все пак )И макар да е метал и по тази при4ина жълтата светлината падаща от горе да е се вижда бяла пак щеше да е малко по-добре да вкараш повечко жълто.За да се връзва.Ди има повече цветово взаимодеиствие.Робта,като цяло е студен,начи можеше да опиташ да му пуснеш топъл жълтеникав рефлекс.Но като цяло ме кефи.Браво.Бе нещо странно има в нещата ти дето ми харесва,незнам какво:))А това,че незнам к'во не говори добре за мен :D;) _________________ penetrating radiation |
|
Върнете се в началото |
|
 |
EmPATHy_hr

|
Пуснато на: Пет Ное 03, 2006 9:31 pm Заглавие: |
|
|
И аз не знам човече...:)))
А за бялото е професионално изкривяване,графика кво да я правиш...промива ми мозъка вече втора година. :P |
|
Върнете се в началото |
|
 |
EmPATHy_hr

|
Пуснато на: Съб Ное 04, 2006 9:28 pm Заглавие: |
|
|
[img] [/img] |
|
Върнете се в началото |
|
 |
EmPATHy_hr

|
Пуснато на: Нед Ное 05, 2006 5:04 pm Заглавие: |
|
|
over the hills and far far away...:)
[img] [/img] |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ma4u4a

|
Пуснато на: Нед Ное 05, 2006 9:02 pm Заглавие: |
|
|
Еми, ти от пост на пост бележиш напредък. Последните две ми харесват много:)))
Само не губи твоя си стил на рисунъка, че както си ми харесват тия последните, дефакто само главните ти обекти са работени, тоест по тях си личи, че е твоя работа това. Принципно си е достаъчно, но гледай да не изчезне съвсем;) _________________ Без паника!
Всичко излиза извън контрол по реда си!
бу. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|