Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Nixon

|
Пуснато на: Пет Ное 10, 2006 4:25 pm Заглавие: Тема / секция с предложения за банване |
|
|
Ммм... Dave_Mustaine : http://www.graphilla.com/profile.php?mode=viewprofile&u=4118
преди малко си разменихме няколко съобщения с господин "графичния дизайнер", като той не пропусна да ме обиди на майка или баща в нито едно от тях. Поводът въобще да му пиша беше идеята му да пусне линк с опикаваща графила страница - явно реакция от критиката, която е претърпял в по-ранните си постове.
Както и да е, факт е че такива хора има и ще продължава да има, и е факт че единствената система за тяхното чистене е зоркото наблюдение на модераторите, които не винаги могат да се занимават с неща като бан и триене на мнения.
Предложението ми конкретно е да има секция или тема за подобни "потребители", достъпна само за приетите вече във специализараните форуми, в която ако се съберат достатъчно гласове да се вземат конкретни мерки - триене на всички предишни мнения / дезактивиране на IP-то за една седмица / месец и подобни неща.
Не знам дали е възможно подобна система да бъде автоматизиране по някакъв начин (примерно изпращаш е-мейл с линк профила на човека).
Според мен всеки от нас е част от графила и може да вземе участие в нейното "опазване". _________________ Критиката е хубаво нещо, за хубави неща... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Аватарче
|
Пуснато на: Пет Ное 10, 2006 5:04 pm Заглавие: Re: Тема / секция с предложения за банване |
|
|
Nixon написа: | Ммм... Dave_Mustaine : http://www.graphilla.com/profile.php?mode=viewprofile&u=4118
преди малко си разменихме няколко съобщения с господин "графичния дизайнер", като той не пропусна да ме обиди на майка или баща в нито едно от тях. Поводът въобще да му пиша беше идеята му да пусне линк с опикаваща графила страница - явно реакция от критиката, която е претърпял в по-ранните си постове.
Както и да е, факт е че такива хора има и ще продължава да има, и е факт че единствената система за тяхното чистене е зоркото наблюдение на модераторите, които не винаги могат да се занимават с неща като бан и триене на мнения.
Предложението ми конкретно е да има секция или тема за подобни "потребители", достъпна само за приетите вече във специализараните форуми, в която ако се съберат достатъчно гласове да се вземат конкретни мерки - триене на всички предишни мнения / дезактивиране на IP-то за една седмица / месец и подобни неща.
Не знам дали е възможно подобна система да бъде автоматизиране по някакъв начин (примерно изпращаш е-мейл с линк профила на човека).
Според мен всеки от нас е част от графила и може да вземе участие в нейното "опазване". |
bacjo, nogo seriozno gleash na neshtata...
takiwi pishlegari shte gi ima winagi, i mene mi pisa belezka s dumicki za maika mi, ama golema rabota - beshe iztrit, ko tolkoz? az sam siguren che ako go hwana shsa napishka w lapite mi, kamo li da gowori takiwi neshta, ama sia da oda w M3 comm da sa razpraam - ae zarezi...
ta tuka si se moderira dobre gore dole (oswen ako lovehate ne pie nekude) - nema qdowe tolkoz chak :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DR2 Paladin's Death

|
Пуснато на: Пет Ное 10, 2006 5:28 pm Заглавие: Re: Тема / секция с предложения за банване |
|
|
Nixon написа: |
.....
Според мен всеки от нас е част от графила и може да вземе участие в нейното "опазване". |
не мисля че е добра идея... _________________ Life's no ordeal if you come to terms,
Reject the system dictating the norms |
|
Върнете се в началото |
|
 |
velinov

|
Пуснато на: Пет Ное 10, 2006 5:33 pm Заглавие: |
|
|
Така или иначе полълзновенията на бъгове до форума не може да бъде спрян или забранен! В "представяне" всеки получава онова което заслужава, а 'недоволните' и 'недооценените' нека си лаята, то си е за тях, а е и забава! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Пет Ное 10, 2006 5:50 pm Заглавие: |
|
|
да, ама много напъплят напоследък. като некви бактерии се множат, тва след 1 година ще е ад.
Тва дет "художник къща не храни" отдавна не е в сила и работа има аре да не казвам в изобилие. Куцо и сакато е вече дизайнер и със самочувствие. Аре дръпни софт от некъде, една книга от "Славейков" и разправяй на другарчетата че си "designer" санким некоя заблудена девойка пусне.
Аз съм ЗА строги мерки. Хората които дават мнения и се опитват да помагат дават от времето си и от енергията си, а да се занимаваме с някви пишлегари, значи голяма част от смисъла се губи. _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
vnnikolov

|
Пуснато на: Съб Ное 11, 2006 11:04 pm Заглавие: |
|
|
Ако модовете имат желание да "понамалят забавата" за някои от вас и да има по-малко изпълнения като вчерашните, има лек, даже е забъркана отварата вече:-)..
За вас не знам, на мен лично ми писна да чета теми, в които някой недоразбран и явно криво оценен се прави на ощипана госпожица, имам по-добри начини да си оползотворявам времето..
П.П. Винаги съм се чудел - защо винаги в такива теми има най-много отговори?!? Имам чувството, че ако някой от модераторите не ги заключи, ще си се пише в тях с дни, ако не и месеци.. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Zing
|
Пуснато на: Съб Ное 11, 2006 11:46 pm Заглавие: |
|
|
ю невер тъч дис :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Нед Ное 12, 2006 12:53 am Заглавие: |
|
|
тази тема е толкова безмислена, колкото някой теми в представяне! _________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
nub

|
Пуснато на: Нед Ное 12, 2006 1:06 am Заглавие: |
|
|
Проблема за мен не е пишлегара а тоя дето му дава пари и го е избрал да се учи на гърба на клиента. А пишлегара е на тва място само заради фактор ниско заплащане/ или връзки. Единствения механизъм който променя това е в ръцете на клиента. Клиента или по точно неговото ниво определя нивото на изпълнителя. Уви клиента е връцете на пи ар механизми и се влиае предимно от портфолио включващо солидни клиенти не от качество поради факта че единствения шанс да се научи е фирмата която го обслужва да му повишава визуалната култура което изисква усилия и е опасно / как да каеш на клиента че не е прав като си плаша а най важното е да си зее човек парите:))/.
Все пак си мисля че с времето нещата ще се наместят.
А за бана нема смисъл. Просто като му изтрие някой от админите няколко пъти темата ше е друго. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|