Graphilla.com :: Преглед на тема - Тема / секция с предложения за банване

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Тема / секция с предложения за банване

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Дискусии
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Nixon

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Пет Ное 10, 2006 4:25 pm    Заглавие: Тема / секция с предложения за банване Отговорете с цитат

Ммм... Dave_Mustaine : http://www.graphilla.com/profile.php?mode=viewprofile&u=4118

преди малко си разменихме няколко съобщения с господин "графичния дизайнер", като той не пропусна да ме обиди на майка или баща в нито едно от тях. Поводът въобще да му пиша беше идеята му да пусне линк с опикаваща графила страница - явно реакция от критиката, която е претърпял в по-ранните си постове.

Както и да е, факт е че такива хора има и ще продължава да има, и е факт че единствената система за тяхното чистене е зоркото наблюдение на модераторите, които не винаги могат да се занимават с неща като бан и триене на мнения.

Предложението ми конкретно е да има секция или тема за подобни "потребители", достъпна само за приетите вече във специализараните форуми, в която ако се съберат достатъчно гласове да се вземат конкретни мерки - триене на всички предишни мнения / дезактивиране на IP-то за една седмица / месец и подобни неща.

Не знам дали е възможно подобна система да бъде автоматизиране по някакъв начин (примерно изпращаш е-мейл с линк профила на човека).

Според мен всеки от нас е част от графила и може да вземе участие в нейното "опазване".
Аватарче

МнениеПуснато на: Пет Ное 10, 2006 5:04 pm    Заглавие: Re: Тема / секция с предложения за банване Отговорете с цитат

Nixon написа:
Ммм... Dave_Mustaine : http://www.graphilla.com/profile.php?mode=viewprofile&u=4118

преди малко си разменихме няколко съобщения с господин "графичния дизайнер", като той не пропусна да ме обиди на майка или баща в нито едно от тях. Поводът въобще да му пиша беше идеята му да пусне линк с опикаваща графила страница - явно реакция от критиката, която е претърпял в по-ранните си постове.

Както и да е, факт е че такива хора има и ще продължава да има, и е факт че единствената система за тяхното чистене е зоркото наблюдение на модераторите, които не винаги могат да се занимават с неща като бан и триене на мнения.

Предложението ми конкретно е да има секция или тема за подобни "потребители", достъпна само за приетите вече във специализараните форуми, в която ако се съберат достатъчно гласове да се вземат конкретни мерки - триене на всички предишни мнения / дезактивиране на IP-то за една седмица / месец и подобни неща.

Не знам дали е възможно подобна система да бъде автоматизиране по някакъв начин (примерно изпращаш е-мейл с линк профила на човека).

Според мен всеки от нас е част от графила и може да вземе участие в нейното "опазване".

bacjo, nogo seriozno gleash na neshtata...
takiwi pishlegari shte gi ima winagi, i mene mi pisa belezka s dumicki za maika mi, ama golema rabota - beshe iztrit, ko tolkoz? az sam siguren che ako go hwana shsa napishka w lapite mi, kamo li da gowori takiwi neshta, ama sia da oda w M3 comm da sa razpraam - ae zarezi...

ta tuka si se moderira dobre gore dole (oswen ako lovehate ne pie nekude) - nema qdowe tolkoz chak :)
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
DR2
Paladin's Death

МнениеПуснато на: Пет Ное 10, 2006 5:28 pm    Заглавие: Re: Тема / секция с предложения за банване Отговорете с цитат

Nixon написа:

.....

не мисля че е добра идея...
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
velinov

Местожителство: Varna

МнениеПуснато на: Пет Ное 10, 2006 5:33 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Така или иначе полълзновенията на бъгове до форума не може да бъде спрян или забранен! В "представяне" всеки получава онова което заслужава, а 'недоволните' и 'недооценените' нека си лаята, то си е за тях, а е и забава!
Върнете се в началото
Bio

МнениеПуснато на: Пет Ное 10, 2006 5:50 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

да, ама много напъплят напоследък. като некви бактерии се множат, тва след 1 година ще е ад.

Тва дет "художник къща не храни" отдавна не е в сила и работа има аре да не казвам в изобилие. Куцо и сакато е вече дизайнер и със самочувствие. Аре дръпни софт от некъде, една книга от "Славейков" и разправяй на другарчетата че си "designer" санким некоя заблудена девойка пусне.
Аз съм ЗА строги мерки. Хората които дават мнения и се опитват да помагат дават от времето си и от енергията си, а да се занимаваме с някви пишлегари, значи голяма част от смисъла се губи.
vnnikolov

Местожителство: Sofiа

МнениеПуснато на: Съб Ное 11, 2006 11:04 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Ако модовете имат желание да "понамалят забавата" за някои от вас и да има по-малко изпълнения като вчерашните, има лек, даже е забъркана отварата вече:-)..
За вас не знам, на мен лично ми писна да чета теми, в които някой недоразбран и явно криво оценен се прави на ощипана госпожица, имам по-добри начини да си оползотворявам времето..

П.П. Винаги съм се чудел - защо винаги в такива теми има най-много отговори?!? Имам чувството, че ако някой от модераторите не ги заключи, ще си се пише в тях с дни, ако не и месеци..
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Zing

МнениеПуснато на: Съб Ное 11, 2006 11:46 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

ю невер тъч дис :)
Върнете се в началото
P E T R O V
mnmlst

Местожителство: Earth

МнениеПуснато на: Нед Ное 12, 2006 12:53 am    Заглавие: Отговорете с цитат

тази тема е толкова безмислена, колкото някой теми в представяне!
nub

МнениеПуснато на: Нед Ное 12, 2006 1:06 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Проблема за мен не е пишлегара а тоя дето му дава пари и го е избрал да се учи на гърба на клиента. А пишлегара е на тва място само заради фактор ниско заплащане/ или връзки. Единствения механизъм който променя това е в ръцете на клиента. Клиента или по точно неговото ниво определя нивото на изпълнителя. Уви клиента е връцете на пи ар механизми и се влиае предимно от портфолио включващо солидни клиенти не от качество поради факта че единствения шанс да се научи е фирмата която го обслужва да му повишава визуалната култура което изисква усилия и е опасно / как да каеш на клиента че не е прав като си плаша а най важното е да си зее човек парите:))/.
Все пак си мисля че с времето нещата ще се наместят.
А за бана нема смисъл. Просто като му изтрие някой от админите няколко пъти темата ше е друго.
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Дискусии Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети