Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Гавански 12:55 Am
|
Пуснато на: Вто Май 06, 2003 1:32 pm Заглавие: японска му работа.. |
|
|
Бе и аз смятам че винаги трябва да се оразмерява..че и растер трябва да има..ама тука японците просто са прекалили..баси:)
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mucho

|
Пуснато на: Вто Май 06, 2003 1:45 pm Заглавие: |
|
|
"eba go drugarko" - mi az da zema da si ka4a AutoCAD-a ve toj za tiq ne6ta e trepa4 :)))) _________________ бяла роза ше закича
на капака на москвича
шоту съм ибахти пича |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Вто Май 06, 2003 5:03 pm Заглавие: |
|
|
ae teia sa iztresteli to werno trea brand description i t.n. ma twa sie ludost we:)))) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
JackVincent

|
Пуснато на: Сря Май 07, 2003 9:38 am Заглавие: |
|
|
az kato go gledam kak sa go zasukali tova... mai si ima smisal ot vsiako orazmeriavane, ma na prav pogled si e stresirashto _________________ you'll never know what hail |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Аватарче
|
Пуснато на: Сря Май 07, 2003 10:31 am Заглавие: |
|
|
az taman si mislih che sam si izmislil shto gode dobro lichno logo.. i kwo.. Gavanski me razmazwa s nekwa qponska imitacia :((
bah taa kriwa niwa - posle kazi che ima sprawedliwost.... :( |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ValBo

Регистриран на: 07 Ное 2002 Мнения: 3426 Местожителство: София-Шумен
|
Пуснато на: Сря Май 07, 2003 11:33 am Заглавие: |
|
|
Според мен, много добре са си свършили работата японците.
По добре да има в повече.
Кой колко ще ползва е друга тема
Добре, че е дошло при вас - тука знаеш ли колко колеги щяха да го сканират и да живей Корела;-)))
Между другото - имам голямо оплакване от колегите дизайнери от Германско.
BAYER - голяма фирма, а един User Guide не могат да направят
Пратиха ми 3МБ pdf - а размерите само по вертикала!
Там в Германско да се стягате, ей! _________________ Сънят е слаб заместител на кофеина |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mr_j

|
Пуснато на: Сря Май 07, 2003 12:05 pm Заглавие: |
|
|
Японците са страшни, винаги съм го казвал ЕЙ!!! Бравос на момчетата... Ей така се защитава проект, като плеснеш това в лицето на някой, пък после да видим |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LOX
|
Пуснато на: Сря Май 07, 2003 12:51 pm Заглавие: |
|
|
mr_j написа: | Японците са страшни, винаги съм го казвал ЕЙ!!! Бравос на момчетата... Ей така се защитава проект, като плеснеш това в лицето на някой, пък после да видим |
що, туй че има много размери прави ли го по хубаво?
не че не ме кефи логото на JR (пък и 'кво ли ми разбира главата на мен) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mr_j

|
Пуснато на: Сря Май 07, 2003 1:11 pm Заглавие: |
|
|
Естествено не го прави по-хубаво, но като за защита на идея за лого е желязно, показва че е мислено, а не прас приятен шриф- арииии да пътува |
|
Върнете се в началото |
|
 |
koceto

|
Пуснато на: Сря Май 07, 2003 1:25 pm Заглавие: |
|
|
mr_j написа: | Естествено не го прави по-хубаво, но като за защита на идея за лого е желязно, показва че е мислено, а не прас приятен шриф- арииии да пътува |
a ve az li4no mislq, 4e to tva tuka po-skoro e kato iziskvane pri polzvane na logoto, a ne kato zashtita na proekt. _________________ jiv i div |
|
Върнете се в началото |
|
 |
niki michailov ники михайлов

|
Пуснато на: Сря Май 07, 2003 1:31 pm Заглавие: мнооооооого малко встрани от темата |
|
|
оказа се (както ми обясниха вчера) че японците имат по-различни съотношения когато се опре до графика.
Да тълкуваме техните похвати малко или повече ни поставя в позицията на незапознати с начина им на мислене....остава само да се възхищаваме на тези неща които се получават особено добре.
(ПС - като пример мога да дам съотношенията на човешкото лице - очи,уши,нос,уста според европейските и японските мерки и теглилки....раликите са доста интересни) _________________ SHINEEEEEEEEEEEEE.......
днеска съм нежен |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LoveHate ta tatau

|
Пуснато на: Сря Май 07, 2003 1:48 pm Заглавие: |
|
|
Tva sa gluposti, prevrashtane na designa v cast ot tehnicgeskoto chertane. Za sajalenie tva ne e rezultat ot japan naichin na mislene a ot creative impotentnost i se sreshta navsekade po sveta.
Iska mi se da go hvana toz hubustnik i da go nakaram da opishe taka nekoie heraldic... i ako ne ispei za 22 rabotni dni da mu sa udariat tolkuz toiagi kolkoto e sbora na cifrichkite deto e izpisal do togaz :)))) _________________ V2&V8 forever |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mr_j

|
Пуснато на: Сря Май 07, 2003 2:02 pm Заглавие: |
|
|
koceto написа: | mr_j написа: | Естествено не го прави по-хубаво, но като за защита на идея за лого е желязно, показва че е мислено, а не прас приятен шриф- арииии да пътува |
a ve az li4no mislq, 4e to tva tuka po-skoro e kato iziskvane pri polzvane na logoto, a ne kato zashtita na proekt. |
Да бе така е, но за тези неща е хубаво да се мисли и по-в началото, т.е. да си го имаш предвид, да можеш да обясниш концептцията си по-прагматично, на хора които им е трудно да схванат за какво става въпрос, з-то еди-какво си е еди-каде си, а не тва съм го сложил тук щото многу ма кефи еи тъй!
А иначе големите копании си имат Book където горе-долу по аналогичен начин са описани нещата от графична концепция - лого и т.н. до брендинг на компанията и са бая дебели тези книжки... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ValBo

Регистриран на: 07 Ное 2002 Мнения: 3426 Местожителство: София-Шумен
|
Пуснато на: Сря Май 07, 2003 2:41 pm Заглавие: |
|
|
LoveHate написа: | Tva sa gluposti, prevrashtane na designa v cast ot tehnicgeskoto chertane. Za sajalenie tva ne e rezultat ot japan naichin na mislene a ot creative impotentnost i se sreshta navsekade po sveta.
Iska mi se da go hvana toz hubustnik i da go nakaram da opishe taka nekoie heraldic... i ako ne ispei za 22 rabotni dni da mu sa udariat tolkuz toiagi kolkoto e sbora na cifrichkite deto e izpisal do togaz :)))) |
Не си прав!
Представи си, че трябва това лого да стане 2х3 метра.
Ако го трасираш, колко голяма грешка ще се получи?
Много си е добре да има размери.
Може и техническо чертане да е- но пропорциите си остават същите и за 5см и за 5 метра големина. _________________ Сънят е слаб заместител на кофеина |
|
Върнете се в началото |
|
 |
R1dler
|
Пуснато на: Сря Май 07, 2003 2:45 pm Заглавие: |
|
|
ValBo написа: | LoveHate написа: | Tva sa gluposti, prevrashtane na designa v cast ot tehnicgeskoto chertane. Za sajalenie tva ne e rezultat ot japan naichin na mislene a ot creative impotentnost i se sreshta navsekade po sveta.
Iska mi se da go hvana toz hubustnik i da go nakaram da opishe taka nekoie heraldic... i ako ne ispei za 22 rabotni dni da mu sa udariat tolkuz toiagi kolkoto e sbora na cifrichkite deto e izpisal do togaz :)))) |
Не си прав!
Представи си, че трябва това лого да стане 2х3 метра.
Ако го трасираш, колко голяма грешка ще се получи?
Много си е добре да има размери.
Може и техническо чертане да е- но пропорциите си остават същите и за 5см и за 5 метра големина. |
мда дааааа...и после кат виснат с шублер и транспортирче японците по билбордовете стой и глей шоу.:)))
джей.. размер концепция не прави:)))
и все пак не е лошо да се оразмерява...ма туй наистина е прекалено:))))) _________________ The more you take, the more you need. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Blake

|
Пуснато на: Сря Май 07, 2003 4:24 pm Заглавие: Re: японска му работа.. |
|
|
Gavanski написа: | Бе и аз смятам че винаги трябва да се оразмерява..че и растер трябва да има..ама тука японците просто са прекалили..баси:)
|
abe i az predi 6-7 godini shteh da padna ot konya kato mi donesoha cyala knijka na tema logo na Toyota... + nekolko diapozitiva - cvetni, gore-dolu A5 format vseki...
kakto se kazva izmislil go ya yaponeca... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
lls_studio

|
Пуснато на: Чет Май 08, 2003 2:13 am Заглавие: |
|
|
Аз мисля, че първоначално логото си е направено по тяхен си начин, а това което всички видяхме по-горе на мен ми прилича на проект за яка (изчислена до последния милиметър и ъгъл) светеща реклама или нещо от сорта ... ;) _________________ .:.:.:.:.: hundreds of thousands :.:.:.:.:. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|