Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
minimiro Ксараджия

|
Пуснато на: Вто Ное 14, 2006 6:17 am Заглавие: Pikadili 2007 |
|
|
съвсем първоначални наброски дето се казва....
задание
12 листен календар с тема РИБИ и разни там други морски гадости ;)
освен кадър на жувотното отдолу да съдържа инфо от книжката за рибите (показвана тука) както и малко кадърче на готовата манджа...
за момента разполагам с кадрите, инак хубаво заснети от ...ма му забравих името, от туземното население, както и около 5 кила камъни и миди/оилюви временно изкрадени от на жена ми вазите и едно сони за заснемането им :)
формат А3
черната линиика по средата е прегъването - става като списание един вид в сгънат вид.... не ми е съвсем ясна идеята, ма ми бе обяснено че се изпращало по лесно по пощи куриери и т.н.
туйто в общи линии...
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mim

|
Пуснато на: Вто Ное 14, 2006 10:58 am Заглавие: |
|
|
тая снимка никак не изглежда вкусно
и що са розови празниците _________________ и един шоколад увива мармота в станиол |
|
Върнете се в началото |
|
 |
velinov

|
Пуснато на: Вто Ное 14, 2006 11:14 am Заглавие: |
|
|
На тези калмарки розовото щеше да им отива доста повече. За мен целия кадър не е композиран и измислен добре, а всичко поставено отгоре, като дизайн се бие жестоко с фотоса. Тоя фейд към бяло дето минава точно под календариума дразни! Тая магентица вади очи и определено допринася за неапетитния вид на календара. Там лунни фази, и тоя разпънат текс отдол ама хич не ми стоят. Помисли за друг тип форматиране на рецептата (предполагам). Това, че отстоянието между малкия фотос долу, текста и разстоянията до ръба на календара са равни също не е добре. Какво е предназначението на черната точка, долу посредата? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ValBo

Регистриран на: 07 Ное 2002 Мнения: 3426 Местожителство: София-Шумен
|
Пуснато на: Вто Ное 14, 2006 12:00 pm Заглавие: |
|
|
Велинов, за утре 5 пъти да напишеш - "Скаридите, не са калмари";-)
Дедов - уби ми апетита за целия ден с ракообразни!
Особенно както са сурови
Още работа иска _________________ Сънят е слаб заместител на кофеина |
|
Върнете се в началото |
|
 |
velinov

|
Пуснато на: Вто Ное 14, 2006 1:03 pm Заглавие: |
|
|
ValBo написа: | Велинов, за утре 5 пъти да напишеш - "Скаридите, не са калмари";-) |
Пфу..., а уж съм морско чадо..., ама беше рано, а и не си бях избърсал очилата още... ;))) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
minimiro Ксараджия

|
Пуснато на: Вто Ное 14, 2006 2:54 pm Заглавие: |
|
|
Е не искам да се оправдавам но това си е един съвсем първоначален проект все пак...
Кадрите са ми даденост тъй че вкусни-гнусни квито са такива ще са си и ще трябва да се гъна покрай тях
сега за силните допълнителни елементи... кадрите идеално лепват и като размер и като резолюция на половината календар, може и да не е разбрал някой, но календара е все едно имате списание А4, само че го гледате ландскапе с шиенето отгоре. Като го разтворите получавате А3 т.е. визуално прегъвката ви цепи календара на две, искам или не.
Черната точка долу и бялата горе са маркираните места за перфорацията за окачване...
Защо е такъв?! Това са си съображения на клиента, с които май няма как, ще трябва да се съобразя.
Поради тоз факт - прегъвката, поне аз смятам че трябва да разбия визията и да поизлъжа окото че картинката (най-общо казано) не е само от гънката нагоре...
Знам сега че сенките са твърде силни, не изглеждат съвсем реално нещата, но това все още си е етап първичен проект, тепърва ще се включва клиента ще има местенки разместванки и т.н. дивотий...
Текста долу не е разтяган, блокован е, а за да е с тоз размер се налага поради бая обилното количество текст (най-общо казано А5 плътно на 9pt).
Снимката до него е маркировка към момента, мисла да си е целата чиния ма дребна, то и без друго на фона на всичките останали криви линий подобно ясно очертано с правилна геометрия е меко казано нелогично
И последно за някой хора подобни ракообразни не са най-лицеприятната гледка (вии да видите калмарите :P ) но пикадили все пак са търговци а не ресторант, те един вид рекламират тази си част от дейността, а подобните живи твари са последното нещо което изглежда вкусно :)
Но както е казал народа за всеки влак си има пътници
..да видим накъде ше тръгне тоз след намесата на клиента.... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
takama
|
Пуснато на: Вто Ное 14, 2006 4:10 pm Заглавие: по темата... |
|
|
Мястото на логото на пикадили не му е там а и трябва да е малко по голямо, плюс това Косев като види сивия цвят под него ще получи обрив под мишницата, трябва да е розовко те са нежни душици и си падат по розовко!!! Кажи на Краси или Мариана /незнам с кой правиш календара/ че снмката е гадна от към създаване на приятни усещания за храносмилане!!! иначе идеята не е лоша!!! Еееее, едно време какви календари правехме с тях....:) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|