Graphilla.com :: Преглед на тема - Pikadili 2007

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Pikadili 2007

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Печатен дизайн и предпечат
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
minimiro
Ксараджия

Местожителство: Varna

МнениеПуснато на: Вто Ное 14, 2006 6:17 am    Заглавие: Pikadili 2007 Отговорете с цитат

съвсем първоначални наброски дето се казва....

задание
12 листен календар с тема РИБИ и разни там други морски гадости ;)
освен кадър на жувотното отдолу да съдържа инфо от книжката за рибите (показвана тука) както и малко кадърче на готовата манджа...

за момента разполагам с кадрите, инак хубаво заснети от ...ма му забравих името, от туземното население, както и около 5 кила камъни и миди/оилюви временно изкрадени от на жена ми вазите и едно сони за заснемането им :)

формат А3
черната линиика по средата е прегъването - става като списание един вид в сгънат вид.... не ми е съвсем ясна идеята, ма ми бе обяснено че се изпращало по лесно по пощи куриери и т.н.
туйто в общи линии...

Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
mim

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Вто Ное 14, 2006 10:58 am    Заглавие: Отговорете с цитат

тая снимка никак не изглежда вкусно
и що са розови празниците
velinov

МнениеПуснато на: Вто Ное 14, 2006 11:14 am    Заглавие: Отговорете с цитат

На тези калмарки розовото щеше да им отива доста повече. За мен целия кадър не е композиран и измислен добре, а всичко поставено отгоре, като дизайн се бие жестоко с фотоса. Тоя фейд към бяло дето минава точно под календариума дразни! Тая магентица вади очи и определено допринася за неапетитния вид на календара. Там лунни фази, и тоя разпънат текс отдол ама хич не ми стоят. Помисли за друг тип форматиране на рецептата (предполагам). Това, че отстоянието между малкия фотос долу, текста и разстоянията до ръба на календара са равни също не е добре. Какво е предназначението на черната точка, долу посредата?
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
ValBo

Местожителство: София-Шумен

МнениеПуснато на: Вто Ное 14, 2006 12:00 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Велинов, за утре 5 пъти да напишеш - "Скаридите, не са калмари";-)

Дедов - уби ми апетита за целия ден с ракообразни!
Особенно както са сурови
Още работа иска
velinov

МнениеПуснато на: Вто Ное 14, 2006 1:03 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

ValBo написа:
Велинов, за утре 5 пъти да напишеш - "Скаридите, не са калмари";-)

Пфу..., а уж съм морско чадо..., ама беше рано, а и не си бях избърсал очилата още... ;)))
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
minimiro
Ксараджия

МнениеПуснато на: Вто Ное 14, 2006 2:54 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Е не искам да се оправдавам но това си е един съвсем първоначален проект все пак...

Кадрите са ми даденост тъй че вкусни-гнусни квито са такива ще са си и ще трябва да се гъна покрай тях

сега за силните допълнителни елементи... кадрите идеално лепват и като размер и като резолюция на половината календар, може и да не е разбрал някой, но календара е все едно имате списание А4, само че го гледате ландскапе с шиенето отгоре. Като го разтворите получавате А3 т.е. визуално прегъвката ви цепи календара на две, искам или не.
Черната точка долу и бялата горе са маркираните места за перфорацията за окачване...
Защо е такъв?! Това са си съображения на клиента, с които май няма как, ще трябва да се съобразя.
Поради тоз факт - прегъвката, поне аз смятам че трябва да разбия визията и да поизлъжа окото че картинката (най-общо казано) не е само от гънката нагоре...
Знам сега че сенките са твърде силни, не изглеждат съвсем реално нещата, но това все още си е етап първичен проект, тепърва ще се включва клиента ще има местенки разместванки и т.н. дивотий...
Текста долу не е разтяган, блокован е, а за да е с тоз размер се налага поради бая обилното количество текст (най-общо казано А5 плътно на 9pt).
Снимката до него е маркировка към момента, мисла да си е целата чиния ма дребна, то и без друго на фона на всичките останали криви линий подобно ясно очертано с правилна геометрия е меко казано нелогично
И последно за някой хора подобни ракообразни не са най-лицеприятната гледка (вии да видите калмарите :P ) но пикадили все пак са търговци а не ресторант, те един вид рекламират тази си част от дейността, а подобните живи твари са последното нещо което изглежда вкусно :)
Но както е казал народа за всеки влак си има пътници
..да видим накъде ше тръгне тоз след намесата на клиента....
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
takama

Местожителство: World

МнениеПуснато на: Вто Ное 14, 2006 4:10 pm    Заглавие: по темата... Отговорете с цитат

Мястото на логото на пикадили не му е там а и трябва да е малко по голямо, плюс това Косев като види сивия цвят под него ще получи обрив под мишницата, трябва да е розовко те са нежни душици и си падат по розовко!!! Кажи на Краси или Мариана /незнам с кой правиш календара/ че снмката е гадна от към създаване на приятни усещания за храносмилане!!! иначе идеята не е лоша!!! Еееее, едно време какви календари правехме с тях....:)
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Печатен дизайн и предпечат Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети