Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
haddock
|
Пуснато на: Вто Ное 21, 2006 12:35 am Заглавие: Уф... още дракон (... но с гарнитура) |
|
|
Сори ! Пак дракон, но "стар, лукав и от благороден древен род", според приказката. Преди време ми пуснаха мухата да правим комикс по " Джайлс от Хам" на Толкин, но се разсъхна бързо работата.
Така че си останах на сухо със някакъв сиротен дракон и с...Джайлс разбира се... от известно време си ги дорисувам типажите и си рекох да ви ги покажа- в процес на работа са още- правя си ги вече само за кеф, и в свободното време...
Ето ги Джайлс и Дракона Крисофилакс при първата им среща:
Естествено, ръстовете им не са такива, един до друг трябва да изглеждат по-скоро така:
Ето ги и по-късно в историята- драконът е уплашен заради опашката си, а Джайлс се перчи със "Опашкорезеца"... малко по-свободен стил, който май по ми допада, ще видим...
ето и няколко скици на Крисофилакс, в процес на уточняване на физиономията му... (лукав, леко страхлив, и от древен кралски род...)
докато не попаднах на едни стари илюстрации на Толкин в Сецесион... Това ме подкокуроса да видя, как ще изглежда Дракона в такъв вид (щипка Ар Нуво- само за аромат...:)
Джаилс още го мъча, но там ще изглежда с автентичното облекло и въоръжение... горе е по-неглиже...
ако го стъкмя , ще го пусна и него тук...
ми това е засега...:)
Енджой до колкот'можете!:))) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
EmPATHy_hr

Регистриран на: 01 Сеп 2006 Мнения: 1171 Местожителство: Tangent Universe
|
Пуснато на: Вто Ное 21, 2006 12:41 am Заглавие: |
|
|
Бруталия! :)))) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
wicky

|
Пуснато на: Вто Ное 21, 2006 12:54 am Заглавие: |
|
|
Абе човек! Какво правиш ти? Страшен е дракона! Не мога да спра да го разглеждам! Въобще стила ти ... но няма какво да се повтарям. Много ми харесват живичките драскулки около героите и то цялата линия е такава! Много жовот и настроение има в картинките ти! Имаше в един от броевете в Дъга много хубаво оцветен декор с една къща. Защо не покажеш някои цветни неща! Ако се сещаш за кой декор ти говоря - ще се радвам да го видя на монитор! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Demon_Hunter
|
Пуснато на: Вто Ное 21, 2006 1:32 am Заглавие: |
|
|
................................страхотия................................................. _________________ penetrating radiation |
|
Върнете се в началото |
|
 |
dumpill

Регистриран на: 09 Яну 2006 Мнения: 371 Местожителство: Bulgaria,Sofia
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
AleXXX

|
Пуснато на: Вто Ное 21, 2006 3:32 am Заглавие: |
|
|
въй! не'ам думи . . . _________________ Hello, 911 emergency? There's a handsome guy in my house! Oh, *huh*, wait a second, cancel that. It's only me... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
velinov

|
Пуснато на: Вто Ное 21, 2006 10:13 am Заглавие: |
|
|
МАСТЪР!!! От коментар винаги има смисъл ама ще почакам да ми се попълни речника с липсващата граматика... ;))) Невероятно... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Dash
|
Пуснато на: Вто Ное 21, 2006 10:21 am Заглавие: |
|
|
Просто не мога да си представя как ще изглежда десетият постнат от теб дракон, при условие, че всеки следващ е точно два пъти по-як от предходния... Обеща цяла серия, нали? ;) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
maceman nightWoWalker

|
Пуснато на: Вто Ное 21, 2006 11:01 am Заглавие: |
|
|
умилявам се от рисунки на ръка пипнати с бял коректор за по изчистена линия :)))
и стила адски ме радва, баш като добрите стари герои от едновремешните комикси :)))
давай да гледаме по-често .... гледам голяма фен дружинка ти се заформя :))) _________________ ... gief more epix ... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mucho

|
Пуснато на: Вто Ное 21, 2006 12:33 pm Заглавие: |
|
|
ЕВАЛА!!! в тези герои има толкуз живот, 4е ... _________________ бяла роза ше закича
на капака на москвича
шоту съм ибахти пича |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DR2 Paladin's Death

|
Пуснато на: Вто Ное 21, 2006 12:52 pm Заглавие: |
|
|
КЕФ!!!!:) стилът ме къдри..:)
Цитат: | Ето ги и по-късно в историята- драконът е уплашен заради опашката си, а Джайлс се перчи със "Опашкорезеца"... малко по-свободен стил, който май по ми допада, ще видим... |
и на мен така + скиците на Крисофилакс за физиономията:)
само Джайлс винаги съм си го представял по-различен... ама това няма как да се избегне.. всеки като чете книгите си изгражда някакви въображаеми образи на героите...
довечера ще я потърся по рафтовете че съм я позабравил:) _________________ Life's no ordeal if you come to terms,
Reject the system dictating the norms |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ma4u4a

|
Пуснато на: Вто Ное 21, 2006 1:02 pm Заглавие: |
|
|
Няколко пъти вече я разглеждам тази тема и се чудя какво да кажа... то няма какво да кажа... "страхотно" ми звучи слабичко такова... имам нужда от синонимен речник;) _________________ Без паника!
Всичко излиза извън контрол по реда си!
бу. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
chocho

|
Пуснато на: Вто Ное 21, 2006 1:10 pm Заглавие: |
|
|
Жестоки рисунки! Разтопих се от кеф! Каквото и да кажа повече, ще е малко.... безмълвие... :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
high crime

|
Пуснато на: Вто Ное 21, 2006 2:02 pm Заглавие: |
|
|
...много хубави...0_0 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Kliment
|
Пуснато на: Вто Ное 21, 2006 2:07 pm Заглавие: |
|
|
да много! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Вто Ное 21, 2006 2:58 pm Заглавие: |
|
|
много е много-слабо казано... ултра кефинг! _________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
chernat
|
Пуснато на: Вто Ное 21, 2006 4:02 pm Заглавие: |
|
|
много са добри, еваларка! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Джоуви God of Rain

Регистриран на: 07 Ное 2002 Мнения: 1847 Местожителство: I ride the winds that bring the rain
|
Пуснато на: Вто Ное 21, 2006 7:42 pm Заглавие: |
|
|
Адски брутално. Просто култ...С Мейсман сте от една школа май:) _________________ www.КостаАтанасов.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
haddock
|
Пуснато на: Вто Ное 21, 2006 9:59 pm Заглавие: |
|
|
Лелее... много четка, много нещо!!!:ООО
хора, Благодаря за мненията, за мен е малко неудобно... !
wicky, нищо особено не съм направил, и баш ти го знаеш по-добре...:)
за онзи декор... нещо не се сещам. По принцип за цвета... никога не е късно човек да стане за резил, ама ще гледам при мен поне да е по-късно...;)...
velinov, недей ме кара поне ти, да се чувсвам неудобно... нали тука рисуваме, какви граматики, какви чудесий ми приказваш...:)
macemanе, тоз път не си познал... корекс на графит никога не слагам,:) но мерси за точната оценка !
DR2, прочети я ... ще видиш че пак ще те изкефи! Според мен незаслужено пренебрегвана история, на фона на другите...:)
Мерси на цялата компания! Ще взема наистина да пусна още нещичко, жалко, че нямам достатъчно време да отделя за това... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
fan4battle
|
Пуснато на: Вто Ное 21, 2006 10:24 pm Заглавие: |
|
|
Аз съм втрещен...
Нали не е нужно да се мъча да казвам колко ми харесват, няма да успея и без туй. А разказчето ми е едно от най-най-любимите! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|