Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
AleXXX

|
Пуснато на: Сря Ное 29, 2006 1:11 pm Заглавие: |
|
|
Едно типажче, дето ми го отказаха. Коалорасисти. Те си знаят кои са. Иначе - Коала Дейвр, за тия, дето обичат коалите. :D
 _________________ Hello, 911 emergency? There's a handsome guy in my house! Oh, *huh*, wait a second, cancel that. It's only me... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
drazen депутат

Регистриран на: 18 Фев 2005 Мнения: 726 Местожителство: a special place inside my head, they give free drinks there :)
|
Пуснато на: Чет Ное 30, 2006 2:16 pm Заглавие: |
|
|
гадна коала АЙ ХЕЙТ ХЪР :)
ето ти тука спайдърмен-а дет ти опропастих чрез малко цветове ако искаш пусни моливчето да го скиат и него:
 _________________ Sticking feathers up your butt DOES NOT make you a chicken! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ky3Mu4
|
Пуснато на: Чет Ное 30, 2006 4:04 pm Заглавие: |
|
|
Drazen ше те шляпам, цветовете са страхотни и типажа е cool :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
AleXXX

|
Пуснато на: Пет Дек 01, 2006 6:42 pm Заглавие: |
|
|
Бе открих един Рю, дето май не съм поствал, ма за да съм сигурен се превъзмонгах и го оцветих.
 _________________ Hello, 911 emergency? There's a handsome guy in my house! Oh, *huh*, wait a second, cancel that. It's only me... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DJ_CyberGod

|
Пуснато на: Пет Дек 01, 2006 10:45 pm Заглавие: |
|
|
спайдъра и Риу са супер, само на Риу като че ли раменния пояс е малко вдървен..
дразен, много добър коллаб със алекс, само тоя фон е окъкал работата според мен.. _________________ so many pedestrians, so little time.. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
haddock
|
Пуснато на: Пет Дек 01, 2006 11:54 pm Заглавие: |
|
|
Абе,AleXXX, абе drazen... ...
Кво правите бе! Ама Много добре се е получило!
И фона на мене лично ми стои добре плеснат...:) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
AleXXX

|
Пуснато на: Нед Дек 03, 2006 8:23 pm Заглавие: |
|
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Нед Дек 03, 2006 8:31 pm Заглавие: |
|
|
това RoundKick ли е?
един splash му требе и спи :) _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
paniccontrol_86

|
Пуснато на: Пон Дек 04, 2006 12:45 am Заглавие: |
|
|
ИЗТРИТО!!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
AleXXX

|
Пуснато на: Чет Дек 21, 2006 10:28 am Заглавие: |
|
|
И тва е един подарък, ма има нужда от пояснение. Бях нарисувал един елински пехотинец веднъж, но получих критика, че съм го нарисувал бос, а не със сандали. Аз имам смътни спомени, че Спартанците се носели по крачета, ма това означава, че доста лесно е можело да спреш настъплението - кутия кабърчета върши идеална работа . . . Та, тва е втората част на хоплита. Или къвто е там. :D
|
Върнете се в началото |
|
 |
AleXXX

|
Пуснато на: Чет Яну 18, 2007 12:11 pm Заглавие: |
|
|
Байкот на непослушния таблет - опит за по-културен цвят, само с мишка. Секви критики, коментари и други животни са добре дошли . . .
|
Върнете се в началото |
|
 |
wi-flip-ff

|
Пуснато на: Чет Яну 18, 2007 12:40 pm Заглавие: |
|
|
доста соц ми седи, имаше едно време едни книжки, ама мн стари за прабългарски ханове, същото е ь) _________________ http://pulnej.blogspot.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
haddock
|
Пуснато на: Чет Яну 18, 2007 2:18 pm Заглавие: |
|
|
Соц, не соц... стои добре според мене, само дето ръчичката се губи много, а не трябва да е така....
а за черно бялото- евала- само аз ли намирам някаква идейна прилика между теб и Фанчо4баттл? :))) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
AleXXX

|
Пуснато на: Пон Яну 22, 2007 12:42 pm Заглавие: |
|
|
Фенарт на девойка от друг форум, по нейна идея за Конската мафия.
|
Върнете се в началото |
|
 |
кошмар

|
Пуснато на: Пон Яну 22, 2007 1:09 pm Заглавие: |
|
|
Дай линк да я видим тая девойка ;), иначе Кон Капоне кефи, стойката е супер! Цветовете само не ми напомнят за мафия и стои малко незавършено, но пък иначе яко. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Demon_Hunter
|
Пуснато на: Пон Яну 22, 2007 4:05 pm Заглавие: |
|
|
AleXXX написа: | Байкот на непослушния таблет - опит за по-културен цвят, само с мишка. Секви критики, коментари и други животни са добре дошли . . .
 |
Интересно но седи доста опушено.Няма акцент никъде.Блесни метала.Изкарай ръката,с която държи щита по на преден план,като акцент.Блесни и самия щит.Почисти фигурата от тези тъмни петна.Тъмното дето се разпростира по самия войн просто задушава яко цвета и фигурата,като цяло. _________________ penetrating radiation |
|
Върнете се в началото |
|
 |
AleXXX

|
Пуснато на: Пон Фев 05, 2007 1:11 pm Заглавие: |
|
|
Уоркрафт фенарт.
|
Върнете се в началото |
|
 |
EmPATHy_hr

Регистриран на: 01 Сеп 2006 Мнения: 1171 Местожителство: Tangent Universe
|
Пуснато на: Пон Фев 05, 2007 1:18 pm Заглавие: |
|
|
Oooooo...бат Артас!Ам той вярно с бяла коса ама в момента не си личи особенно...да вземеш да я пооправиш малко,по материална и обемна щото сега ми действа като ореол малко(па той определено не е светец)
И наболата брада много гадно си я направил,по добре без нея.Иначе си го докарал доста добре. :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
AleXXX

|
Пуснато на: Сря Фев 21, 2007 2:14 pm Заглавие: |
|
|
Ангел. Боен, примерно.
|
Върнете се в началото |
|
 |
кошмар

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
|