Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
fan4battle
|
Пуснато на: Чет Ное 30, 2006 11:13 am Заглавие: Варварски изпълнения |
|
|
Туй е много набързо, Haddock прав си за тонирането, наистина не се получи добре, но е в серията.
В другото измерение:
Пък това е моят фенарт на фенарта ми от AleXXX! :))
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
maceman nightWoWalker

|
Пуснато на: Чет Ное 30, 2006 11:42 am Заглавие: |
|
|
седят като супер наивни, ученически рисунчици, правени на последната страница на тетрадката по химия ....
пълни са с грешки и разностилие....
единственото което ми харесва тук там като детайл е в "barbarian-profession"- ъндедите горе в дясно са много яки като движение, изражение и свобода на рисунъка... _________________ ... gief more epix ... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
fan4battle
|
Пуснато на: Чет Ное 30, 2006 11:52 pm Заглавие: |
|
|
Благодаря, че сподели. Подейства ми като кофа със студена вода. Даже две кофи! :)
Знам че не са с особено високо художествено качество, но основен елемент е идеята, така че ако някой се е изкефил - яко. Иначе, мисля че известно време ще се въздържам да пускам тука, докато не почна да определям по-добре кое е читаво, и кое не. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
wicky

|
Пуснато на: Пет Дек 01, 2006 12:11 am Заглавие: |
|
|
Определно са смешни :) Тази със скелетите е най-добре според мен! Самите скелети са си станали екстра. Иначе наистина им трябва малко повечко стабилност, но то с времето ще си станат нещата! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
gb

|
Пуснато на: Пет Дек 01, 2006 3:33 am Заглавие: |
|
|
:))))))))) Абе понякога просто трябва да се отшуснеш! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
AleXXX

|
Пуснато на: Пет Дек 01, 2006 10:18 am Заглавие: |
|
|
maceman написа: | седят като супер наивни, ученически рисунчици, правени на последната страница на тетрадката по химия ....
|
Ще кажа само, че са нива над неща, показвани от хора, на които тук се ахка и въздиша. Имам си няколко подбрани работи, на които бих се изсмял при други обстоятелства, но добрия тон не ми позволява да посоча, и то от хора с таблети и самочувствие.
А тази тенденция да се виждат само грешките не ми се нрави - в рисунките на fan4battle често има такива моменти, за които много cg артисти не могат да мечтаят не само като композиране ами като свобода на движенито и убедителност. Поза, устрем, взаимоотношения между различните елементи не само на фигурата, но и на нейното взаимодействие с цялостната композиция. Може би съм пристрастен, но от рисунките на fan4battle съм научил и продължавам да уча много повече отколкото на 90% от останалите художници по всички форуми. _________________ Hello, 911 emergency? There's a handsome guy in my house! Oh, *huh*, wait a second, cancel that. It's only me... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
EmPATHy_hr

Регистриран на: 01 Сеп 2006 Мнения: 1171 Местожителство: Tangent Universe
|
Пуснато на: Пет Дек 01, 2006 10:38 am Заглавие: |
|
|
2 и 4 ме радват но само като идея |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Demon_Hunter
|
Пуснато на: Пет Дек 01, 2006 11:07 am Заглавие: |
|
|
AleXXX написа: | maceman написа: | седят като супер наивни, ученически рисунчици, правени на последната страница на тетрадката по химия ....
|
Ще кажа само, че са нива над неща, показвани от хора, на които тук се ахка и въздиша. Имам си няколко подбрани работи, на които бих се изсмял при други обстоятелства, но добрия тон не ми позволява да посоча, и то от хора с таблети и самочувствие.
А тази тенденция да се виждат само грешките не ми се нрави . |
Спазвайки добрия тон просто ще отбележа,4е съм напълно съгласен. _________________ penetrating radiation |
|
Върнете се в началото |
|
 |
velinov

|
Пуснато на: Пет Дек 01, 2006 11:26 am Заглавие: |
|
|
Доста са неориентирани стилово още... Клонят ту към нещо сериозно, ту към някъкви картоон хуморески... На ръба са! Без да споменавам всичките грешки и дефекти, ще кажа само едно - fan4battle - прекалено дълго чака да влезеш в специализирания форум за да продължаваш да пускаш работи в духа на темата с "представяне". Аз чакам да видя развитие на база потенциал, а ти си цъклиш на едно място! С риск да се разсърдиш, специално аз бих искал да видя нещо по-сериозно от теб, защото права са ти дадени именно заради това. Има бол форумчета, където детинята се радват на подобни неща, които пускаш. Тук се иска повече!!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
fan4battle
|
Пуснато на: Пет Дек 01, 2006 12:13 pm Заглавие: |
|
|
Ясно ми стана, че не са за тук.
Следващото по-сериозно като направя ще бъде специално за теб! Даже ако искаш кажи какво сериозно да бъде. :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
haddock
|
Пуснато на: Пет Дек 01, 2006 12:27 pm Заглавие: |
|
|
сега чак мога да ги погледна тези неща по- подробно, и какво да видя....
Колеги, не се сърдете ,мисля , че мнозина от вас се вземат твърде насериозно...
Ама това е форум, в края на крайщата...!!!
Пък и Fan4о не се опитва да продава тези неща, просто е решил , че ще бъде забавно да ни ги покаже... И на мен ми е забавно ! верно че са разностилни, но това е умишлено, според мен...:) Казвал съм неведнъж какво мисля за техническото изпълнение на някои от нещата му, но...тук не става въпрос за професионално завършени работи! Едни идейки , които сигурен съм тепърва ще ги видим в по-завършено изпълнение ,се кръцват в зародиш още...
А и от този човек съм виждал страшно добри неща , и надявам се да видя и в бъдеще...!:) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DJ_CyberGod

|
Пуснато на: Пет Дек 01, 2006 10:42 pm Заглавие: |
|
|
2 и 4 са си супер, стоят много свободно, забавни са и чесно казано, Фен4Батъл, ако бях на теб ги фащам да ги муча още щото ако махнеш текста, или го оформиш другояче, и се заиграеш с композиция и поизчистиш стила могат да станат страшни.. харесва ми много че въпреки че стоят като скици и са бързи неща са изключително ясни и емоционални..
фащай тая с ъндедите и я бачкай аз искам да я видя финишед с цвят и атмосфера.. _________________ so many pedestrians, so little time.. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|