Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
RiN

|
Пуснато на: Пет Ное 10, 2006 7:03 pm Заглавие: Абонамент за списания за дизайн |
|
|
Хора я споделете за кои списания за дизайн сте абонирани/бихте се абонирали. Мисля да направя няколко абонамента за следващата година, ама се чудя кои да са, та ще ми е интересно и вашето мнение. За момента в списъка за избиране са Wallpaper, Howdesign, I.D., Graphis и евентуално Layers Magazine - за него по-скоро не съм убеден, защото не съм го виждал на живо, а от сайта му нещо не ме грабва. Да уточня, че говоря да принтирани списания, не за е-зинета. Да уточня също, че ме интересува повече графичен дизайн, а не индустриален и илюстрация /без това разбира се да значи че ги подценявам ;) /.
Информацията мисля ще бъде интересна за всички. Мерси предварително. _________________ >=<> |
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Съб Ное 11, 2006 1:08 am Заглавие: |
|
|
creative review, computer arts, 3d world, digit... _________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
zka

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
ch0i

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
ico
|
Пуснато на: Сря Дек 13, 2006 3:52 pm Заглавие: |
|
|
form samo nanemski li e ? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ch0i

|
Пуснато на: Пет Дек 15, 2006 2:38 pm Заглавие: |
|
|
мисля че имаше и английски превод за някои от статиите, както в NOVUM.. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
zka

|
Пуснато на: Пет Дек 15, 2006 4:12 pm Заглавие: |
|
|
form има и английски да, ама май повечето е немски. И там има за вс свързано с дизайна, повече за интериорен и промишлен отколкото за грфичен, наблягат на текста:) В библитеката на НБУ има и novum и form, за студентите там:) _________________ http://www.fourplus.bg |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|