Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
EmPATHy_hr

Регистриран на: 01 Сеп 2006 Мнения: 1171 Местожителство: Tangent Universe
|
Пуснато на: Пет Яну 05, 2007 12:59 pm Заглавие: inside.... |
|
|
Ъпгрейд на стара работа, която се скита някъде в спийд темата...:)))
детайлчета:
[/img]
[/img]
[img] [/img] |
|
Върнете се в началото |
|
 |
satanasov

|
Пуснато на: Пет Яну 05, 2007 1:24 pm Заглавие: |
|
|
Показваш доста интересни неща. Единственото, което ме притеснява е, че нямаш акцент. Всичко е еднакво разработено на всякъде и в съчетание с богатия детайл се получава зрително претоварване. Айде, изказах се умно за днес :))) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
wicky

|
Пуснато на: Пет Яну 05, 2007 1:35 pm Заглавие: |
|
|
Много ми харесва! Има нещо приказно (и малко сексуално с това дърво на преден план :))) хаха) и не бих казала, че е еднакво разработено... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
velinov

|
Пуснато на: Пет Яну 05, 2007 1:43 pm Заглавие: |
|
|
Добре е станала картинката и за разлика от повечето ти работи тази има завършен вид. Съгласен съм, че центъра на композицията се губи. Различните детяайли които си кадрирал стоят по убедителни сами за себе си отколкото като част от общото цяло. Все по-добре стават нещата... ;))) Продължавай в същия дух! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ma4u4a

|
Пуснато на: Пет Яну 05, 2007 1:47 pm Заглавие: |
|
|
Супер е тръгнало това, много приятна атмосфера, но то при теб винаги е така, прав е сатанас за акцента, въпреки, че в тази ти работа имаш доста по-конкретизирани момени от предишните. Остава да се напънеш още мъничко по плановете, "сексуалният" чвор много дърпа напред според мен, но ако изкараш фигурите мисля, ще си дойде на мястото, може би и да приглушиш този буен треволяк около тях (мен поне мъничко ме дразни)... такии раути, ама то аз такива сложни неща не рисувам, така че спокойно може да не ми обръщаш внимание:)))) _________________ Без паника!
Всичко излиза извън контрол по реда си!
бу. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DJ_CyberGod

|
Пуснато на: Пет Яну 05, 2007 3:11 pm Заглавие: |
|
|
кефят, съгласен също за центъра, ама тва дето най ми действа е атмосферата.. тъй като това ми въздейства като нещо на гигер, ще кажа че на тази работа съм фен:))
нз дали умишлено си търсил приликата с гигер или е неволно, но ме кефи:))
успех _________________ so many pedestrians, so little time.. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
EmPATHy_hr

|
Пуснато на: Пет Яну 05, 2007 3:24 pm Заглавие: |
|
|
DJ_CyberGod за Гигер к'во да кажа...освен че преди 3-4 години се бях побъркал по него и само неща в неговия стил правех(трябва да пусна нещо в форума да се посмеете малко)...Гигер е болест от която още не мога да се оправя...и колкото и да искам да избягам от него има нещо което е останало и си личи в работите ми....за добро или лощо...:)
BTW за странния израстък на дървото исма да кажа че не е умишлено направен да прилича на...хм знаете на какво...:) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
satanasov

|
Пуснато на: Пет Яну 05, 2007 4:35 pm Заглавие: |
|
|
EmPATHy_hr написа: |
BTW за странния израстък на дървото исма да кажа че не е умишлено направен да прилича на...хм знаете на какво...:) |
Не бой се. Само момичетата го виждат така явно....:) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
EmPATHy_hr

|
Пуснато на: Съб Яну 06, 2007 8:48 pm Заглавие: |
|
|
Tакаааааа....първо мерси на всички за коментарите!
Сега искам да кажа какво аз не харесвам в тази работа или по-точно какво не оспях да направя както исках...цвета не успях да докарам както исках ,тва лилаво на места ме дразни много(особенно по краищата и горе ми избожда очите,не ми се върже с другото)Чернее ми на места особенно от където идва светлината,има там някви недоразумения,мазнее на места,което също не ми харесва...дори в момента виждам как по долната част съм работил повече..:))) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Demon_Hunter
|
Пуснато на: Съб Яну 06, 2007 9:11 pm Заглавие: |
|
|
EmPATHy_hr написа: | Tакаааааа....първо мерси на всички за коментарите!
Сега искам да кажа какво аз не харесвам в тази работа или по-точно какво не оспях да направя както исках...цвета не успях да докарам както исках ,тва лилаво на места ме дразни много(особенно по краищата и горе ми избожда очите,не ми се върже с другото)Чернее ми на места особенно от където идва светлината,има там някви недоразумения,мазнее на места,което също не ми харесва...дори в момента виждам как по долната част съм работил повече..:))) |
Хах,евалата за този ти пост,ман.
Уважавам.
Картинчетата са напредък.Саитовете дето ти дадох,надявам се да ти помагат.
Пускай още. _________________ penetrating radiation |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ndesign
|
Пуснато на: Пон Яну 08, 2007 10:38 am Заглавие: |
|
|
Има сериозен напредък. Почнал си да изчистваш формата, но трябва още.
Бравос иначе :> _________________ Portfolio | Prints
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Вто Яну 23, 2007 9:27 pm Заглавие: |
|
|
Тука с гоподина Велинов не моа се съглася, детайлите не ме хващат никак. цялото обаче ме радва. Потъвам в атмосферата на картината много приятно. Което значи че начина ма изказ е правилен. Давай!
и байдауей : досега във всичките ти картинки го има тоя Dodge ефект _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DJ_CyberGod

|
Пуснато на: Вто Яну 23, 2007 9:53 pm Заглавие: |
|
|
аз сега като го погледам повече не ми харесва водата( не точно като изпълнение) - мисля че трябваше да е по спокойна и по-отразяваща..трудно но щеше да е по-добре:)
и тва дет прилича на "хм, знаете какво" не трябвало да го изчертаваш така отдолу със светло... _________________ so many pedestrians, so little time.. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
EmPATHy_hr

|
Пуснато на: Вто Яну 23, 2007 9:55 pm Заглавие: |
|
|
Ми те са само за да покажат цъкнята,нищо повече...
btw Bio,пич откъде я изрови тая тема бре...нова съм направил,там ще си ми по-полезен ;) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
EmPATHy_hr

|
Пуснато на: Вто Яну 23, 2007 9:58 pm Заглавие: |
|
|
Малеееееее...отивам да пуша! :))))
Зарязвайте го тва толкова много бъгове има че не може да бъде! :Р |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Вто Яну 23, 2007 10:02 pm Заглавие: |
|
|
EmPATHy_hr написа: | Ми те са само за да покажат цъкнята,нищо повече...
btw Bio,пич откъде я изрови тая тема бре...нова съм направил,там ще си ми по-полезен ;) |
не знам как стана... некъв бъг?!? показа ми я като нова. _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
EmPATHy_hr

|
Пуснато на: Вто Яну 23, 2007 10:35 pm Заглавие: |
|
|
Верно бъгва нещо!Преди малко ти прочетох поста...сега пак поглеждам темата че свети и никой не е писал...хах :))) проблема не е във вашия телевизор :Р |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|