Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
nub

|
Пуснато на: Чет Яну 04, 2007 10:42 pm Заглавие: |
|
|
chono написа: | Това все пак мащабен проект и в него не влиза само правенето на един сайт, така че не се заблуждавайте за парите. Както каза Аватарче, тука има страшно много разходи по други пера освен дизай и програмиране. Не че са малко парите и евалата на който ги е взел, ама имайте предвид, че тук става въпрос за обществена поръчка и сериозен проект, а не за поръчка тип: "Ела ми напраиш едно сайтче, аз щи дам 1000лв.". Тук кандидатстват и избират големи компании със сериозен опит зад гърба си, па вече какво са направили е друга работа... :) |
В никакъв случай една голяма компания не може да се справи по-добре от малка компания със сериозни специалисти ( и сериозно заплащане).
В голямата компания програмиста ходи "за заплата". В малката си изкарва заплатата. Това че по-лесно взимат "Големите" компании държавните поръчки е от една страна заради безумни изксвания в закона ( не случайно направени разбира се) от друга "Голямата фирма" много по често се навива на варианта с "връщането". А в този случай не виждам да е обявен друг разход освен "портал".
Така че който ял-ял кои не да си чака реда (дето мое и да не доде). |
|
Върнете се в началото |
|
 |
chono

|
Пуснато на: Пет Яну 05, 2007 11:58 am Заглавие: |
|
|
Аз не съм казал кой как ще се справи. Казвам как подбират изпълнителите. Дори подчертах, че не говоря за това кой каква работа е свършил, а за принципа на действие на тези поръчки.
nub написа: | А в този случай не виждам да е обявен друг разход освен "портал". | А къде точно видя описание на разходите? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Аватарче
|
Пуснато на: Пет Яну 05, 2007 3:02 pm Заглавие: |
|
|
Le Brute написа: |
Ти наистина ли мислиш че тука са избирани "големи компании със сериозен опит зад гърба си"??? Мен ми се струва че бая "делчо спасков" е имало... |
големо си хюмне, шти дам два непоряда...
ми лекси и сиела данса малки компании бре :)
инак за делчо спасов то ясно, кога го е немало при такии поръчки... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|