Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
mort1eg

|
Пуснато на: Сря Яну 03, 2007 9:53 pm Заглавие: Dragonscales are a girl's best friends |
|
|
Chix dig the horde symbol! (click to enlarge)
И един специален вариант за всички които ще правят blood elves
18+ ;) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
EmPATHy_hr

Регистриран на: 01 Сеп 2006 Мнения: 1171 Местожителство: Tangent Universe
|
Пуснато на: Чет Яну 04, 2007 12:20 pm Заглавие: |
|
|
Харесва ми...керемидките и другите разхварчели се работи много ми харесват...мацката също ми харесва (макар че малко скована ми изглежда и с прекалено дълги крака(всъщност тва за кракате не е критика...;)....))И като цвят ми харесва...бе много приятна работа!Но защо си пренебрегнал небето така грубо,както може би и целия заден план?Хвани го разработи малко че сега не седи добре!Бе хубава работа...по добра от предишната според мен...:)))))) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
wicky

|
Пуснато на: Чет Яну 04, 2007 12:48 pm Заглавие: |
|
|
Мацката е страшно красива в лице! Обаче си стои там застинала и скована. Трябваше й малко повече замах - така сега сякаш не пада а ми си е полегнала някъде спокойно ;) На места добре си си разработил детайла, но на други изобщо липсват планове - наистина иска още довършване! Фона както винаги стои празен, да! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Viktor M.

|
Пуснато на: Чет Яну 04, 2007 1:16 pm Заглавие: |
|
|
С по горните изказвания съм абсолютно съгласен. И защо трябва да е гола??? Пропорциите и ми стоят преиграни.... _________________ www.mazhlekov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
EmPATHy_hr

|
Пуснато на: Чет Яну 04, 2007 1:40 pm Заглавие: |
|
|
Мацката май не трябва да пада ами да отскача като в японските филми...бяга по покривите, в последния момент скача от ръба и от самата сила на истласкване пръсва керемиди и квот има под краката което подсказва за силата и макар и пресилена от което ми идва на ум че не и трябват тежки брони които да я пазят от каквото и да било....а и ако има 200кила ламарини по нея няма да може прави такива неща а и няма да е полу-гола, което е радосно в случая...:))))) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Hof

|
Пуснато на: Чет Яну 04, 2007 1:55 pm Заглавие: |
|
|
Много добре се е получило... Претеснява ме пълния профил на зградите и на чудовището (скулптура) Мацката ако си прегъне единия крак(дясния) май ще покаже повече динамика |
|
Върнете се в началото |
|
 |
D3im05

|
Пуснато на: Чет Яну 04, 2007 8:37 pm Заглавие: |
|
|
Hof написа: | Много добре се е получило... Претеснява ме пълния профил на зградите и на чудовището |
_________________ Metro 2033 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Juana

|
Пуснато на: Чет Яну 04, 2007 11:49 pm Заглавие: |
|
|
Viktor M. написа: | И защо трябва да е гола??? |
А защо не трябва да е гола? _________________ ... Днес изпитах мноо лошото чувсту докато заклиучвах вратата имах лошото чувству че зад мен има роуг в стелт... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Angell123

|
Пуснато на: Пет Яну 05, 2007 12:01 am Заглавие: |
|
|
Като цяло е гот. Обаче в мацката показваш незнание на места и това веднага працаква обема.При раменете например е плоско- формата на ключицата не е така а е по извита. Ръцете също са малко елементарно направени- женските ръце не са съвсем прави ами имат леки извивки които загатват мускулите.Иначе тия хвърчащите неща са много добри, както и детайлите по аксесоарите на жената. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Viktor M.

|
Пуснато на: Пет Яну 05, 2007 2:17 am Заглавие: |
|
|
Juana написа: |
А защо не трябва да е гола? |
.
.
Защото е изключително тривиално и изтъркано, всички рисуват това.... _________________ www.mazhlekov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mort1eg

|
Пуснато на: Пет Яну 05, 2007 11:08 am Заглавие: |
|
|
еми кой квото го кефи... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
NOX

|
Пуснато на: Пет Яну 05, 2007 3:50 pm Заглавие: |
|
|
Когато за един мъж голите жени станат тривиални и изтъркани нещатат не вървят на добре...Бтв кои "всички"? Колко НАРИСУВАНИ голи жени си виждал тука? _________________ "... човек се влияе, а средностатистическия човек се влияе дори повече." wi-flip-ff |
|
Върнете се в началото |
|
 |
wicky

|
Пуснато на: Пет Яну 05, 2007 4:07 pm Заглавие: |
|
|
NOX написа: | ... Колко НАРИСУВАНИ голи жени си виждал тука? |
хахаха
намерил кой да пита :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
EmPATHy_hr

|
Пуснато на: Пет Яну 05, 2007 4:12 pm Заглавие: |
|
|
Да вземем да си отворин една темичка само за голи каки...така ще затвърдим хм...познанията по анатомия,не за друго...:))) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|