Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
drazen депутат

Регистриран на: 18 Фев 2005 Мнения: 726 Местожителство: a special place inside my head, they give free drinks there :)
|
Пуснато на: Чет Яну 18, 2007 7:23 pm Заглавие: koрица- инк-LOC цвят-от бездарника които поства |
|
|
ми ко да кажа LOC я нарисува и аз я развалих с цвет :D - fun times
 _________________ Sticking feathers up your butt DOES NOT make you a chicken! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bronio

Регистриран на: 23 Юни 2005 Мнения: 237 Местожителство: sofia underground
|
Пуснато на: Чет Яну 18, 2007 7:28 pm Заглавие: |
|
|
много ме кефи,оправи само предния крак,че е счупен!иначе бравос от мен! _________________ www.behance.net/addicted2be |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LOC

|
Пуснато на: Чет Яну 18, 2007 7:29 pm Заглавие: |
|
|
@drazen: такъв пердах щи тегля за тва изказване...хубу че беше ти че иначе щях да я оцветя...and we all know how that was gonna end up :( _________________ ...I'm an idiot!!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
atmos

|
Пуснато на: Чет Яну 18, 2007 7:36 pm Заглавие: |
|
|
Брей, че хубава рисунка, пък и гледам доста добре си я развалил. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
EmPATHy_hr

Регистриран на: 01 Сеп 2006 Мнения: 1171 Местожителство: Tangent Universe
|
Пуснато на: Чет Яну 18, 2007 8:13 pm Заглавие: |
|
|
Адски добре се е получило!
Save! :))) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bein

Регистриран на: 24 Ное 2003 Мнения: 351 Местожителство: Outer Haven
|
Пуснато на: Чет Яну 18, 2007 8:52 pm Заглавие: |
|
|
а дано и рисунакът вътре да е на подобно ниво ;) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Viktor M.

|
Пуснато на: Чет Яну 18, 2007 10:46 pm Заглавие: |
|
|
Корицата не е лоша, но имам няколко забележки, Мисля че крака който излиза не стои добре и това пърче което лети близо до въпросния крак също е излишно. С тези детайли рисунъка натежава към долу дясно и не само натежава а и мисля че дразни....И с каква цел лявата черна лента е по дебела от дясната? Също така според мен е по добре да завършите черната рамка от горна страна. като изключим тези мой забележки - другите неща са добре:) _________________ www.mazhlekov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
D3im05

|
Пуснато на: Чет Яну 18, 2007 10:48 pm Заглавие: |
|
|
Леле това супер яко се е получило ако не направите целия комикс ще ви изколя :))) _________________ Metro 2033 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
haddock
|
Пуснато на: Чет Яну 18, 2007 10:51 pm Заглавие: |
|
|
drazenе, само лиги ни караш да точиме! :Р
кога ше излезе това чудо!
Бравус и на двамцата!!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
D3im05

|
Пуснато на: Чет Яну 18, 2007 10:56 pm Заглавие: |
|
|
Viktor M. написа: | Корицата не е лоша, но имам няколко забележки, Мисля че крака който излиза не стои добре и това пърче което лети близо до въпросния крак също е излишно. С тези детайли рисунъка натежава към долу дясно и не само натежава а и мисля че дразни....И с каква цел лявата черна лента е по дебела от дясната? Също така според мен е по добре да завършите черната рамка от горна страна. като изключим тези мой забележки - другите неща са добре:) |
не мога да съм по несъгласен с тебе този път . .... мисля ,че излизащият крак и дори парченцето над него придават някаква триизмерност на рисунката почти никакви критики от мен (единствено може би липсва вариация в дебелината на линиите ) мисля,че е нарисувана и оцветена перфектно (геройчето кърти прозорци) _________________ Metro 2033 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Viktor M.

|
Пуснато на: Чет Яну 18, 2007 10:59 pm Заглавие: |
|
|
Но моля те - не е необходимо да си съгласен. Според мен има правила в композицията и мисля че те не са спазени. Успех _________________ www.mazhlekov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
EmPATHy_hr

|
Пуснато на: Чет Яну 18, 2007 11:09 pm Заглавие: |
|
|
Черното поле от ляво компенсира тежеста на излезлия крак...добре е според мен(ако полетата бяха равни, тогава щеше да натежи много кракът)притеснява ме ръката с пламъка...много е в дясно ,ако цялата фигура мине малко в ляво ще е по добре и няма да е баш в средата тогава и пламъка ще си дойде на мястото....а да, добре че няма черна лента от горе щото тогава всичко ще се свлече на долу.....абе много добре...:))) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
EmPATHy_hr

|
Пуснато на: Чет Яну 18, 2007 11:14 pm Заглавие: |
|
|
Има правила в композицията...да,но тук също я има и е много добре според мен!
извинявам се за двойния пост |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Viktor M.

|
Пуснато на: Чет Яну 18, 2007 11:25 pm Заглавие: |
|
|
Да не бъдем голословни:
.
.
.....
.
.
Така го виждам аз. _________________ www.mazhlekov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
EmPATHy_hr

|
Пуснато на: Пет Яну 19, 2007 12:11 am Заглавие: |
|
|
Добре де на твоя вариант не ти ли се струва че пада на долу а и така седи като рамка и е по събрана в същото време(което не е недостатък) А в техния вариант самите черни полета играят роля в композицията а и е по разчупена...:)))
Но ми се струва че вече зависи и кво въздействие се търси така че съм запазил техния вариант,но съм мръднал човечето леко в лево че да не бяга тролкова встрани(дори май още малко му трябва ама аре) :)
[/img]
Но може и да си прав в крайна сметка....:))) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ndesign
|
Пуснато на: Пет Яну 19, 2007 10:52 am Заглавие: |
|
|
Този път съм изцяло на мнението на Victor M. има си някои негласни правила в композицията, които е хубаво да се спазват. Принципно, аз не обичам да се запушва изображението с рамки, но в случая варианта на Victor M. определно стои пипнат по-добре при това само с малки промени. Хммм, като се замисля логото не му е там мястото или да се пипне рамката -> Victor виж как ръбовете на логото се засичат с ръбовете на рамката, просто рамката не е трябвало да я затваряш отгоре :>
Поздрави на всички _________________ Portfolio | Prints
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Demon_Hunter
|
Пуснато на: Пет Яну 19, 2007 11:09 am Заглавие: |
|
|
Като цяло подкрепям идеята с излизащия извън черната рамка крак.
Въпреки правилата не седи зле.
Вариянтът на Виктор М. също ми харесва защото прикрива явната грешка.
Забележките,които имам към оригинала са:
Кракът излизащ от рамката е счупен,предполагам затова дразни и самото излизане от нея.
Фигурата има проблеми относно ракурсите. Ако предмишницата на ръката с пламъка е нефронтална ( тоест съкратена )( както е в момента ) не може да бъде толкова дълга.В момента има разминаване в дължината на ръцете.
Относно оцветяването:
Там забележки аз поне почти не виждам с изключение на една две.
Тъмното петно,което е по врата под главата е напълно не на място. Пламъка е почти пред лицето му.Защо е там тази сянка??Прилича по скоро на изцапано,кално петно от колкото на сянка.
Друго.Това е по скоро предложение.
В момента наситеноста на пламъка е равен както в ръката така и в лицето. За да се подчертае преспективата а и за по разнообразно,като цяло е добре да има разлика в тези стоиности.
Намалете активноста на зеленото сияние,което е по лицето. Това е само предложение.
Като изключим тази дреболия оцветяването е доста добро.
Рисунката също.
П.п. Поздравления за съвместната работа.Като цяло е добро. _________________ penetrating radiation
Последната промяна е направена от Demon_Hunter на Пет Яну 19, 2007 11:21 am; мнението е било променяно общо 1 път |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Demon_Hunter
|
Пуснато на: Пет Яну 19, 2007 11:15 am Заглавие: |
|
|
Извинявам се за двойния пост но сега забелязах и още нещо,на което ще е добре авторите да обърнат внимание.
Принципно.Там където е нарисувана сглобка или хващане е добре да бъде нарисувано ясно и разбираемо.Показва се разбиране.
В момента въобще не разбирам какво се случва с ръката дето държи острието.Там се е плучила някаква каша. Пръстите отрязани ли са? От къде идва тази кръв? Какво се случва там? _________________ penetrating radiation |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LOC

|
Пуснато на: Пет Яну 19, 2007 3:21 pm Заглавие: |
|
|
много благодаря на всички за съветите и критиката...всякички сте прави за това което казвате...но за почти всяко от нещата които изтъкнахте като проблеми е мое решение и си имам причина да го направя...като изключим критиките на stanimir123 за оцветяването което си е решение на Drazen КОЕТО СЪЩО ПОДКРЕПЯМ 200%...Стан, не че не оважавам мнението ти...просто смятам че без това "петно под главата" неината стругтура би била доста неясна...не мислиш ли...
Та за композицията и правилата за неиното структориране...не че не ми пука за тях но смятам че "it's more like guidelines realy :)"...в случея съм предвидил пространството отляво за надписи, баркодове и т.н. затова самата композиция е изнесена леко в дясно.
Кракът които съм изнесъл извън панела е част от идеята за многоластовост...незнам...според мен тази идея е което прави корицата интересна...
Отворената рамка горе е...аве гадно е да гледа6 към небето и нещо да ти го отрязва от полезрението...как да го обясня...кара те да се чувстваш затворен...не изках тва в случея...ненам...мисля че на варианта който е затворен се вижда/чувства идеално какво не исках да става.
кракът ще видя неска кво мога да направя по него...но немога да го поставя непречупен защото тои трябва да е згънат леко...
логото не е слагано от нас...издателството си го е сложило там, но аз също бих го сложил в този ъгъл...може би не точно там...но определено наблизо...
пс: А!!! ИМАМЕ БУТОН "EDIT" ВЕЧЕ...ТРИ ПЪТИ УРА ЗА КОЙТО ГО Е НАПРАВИЛ ТВА!!! ДА МИ ИЗПРАТИ ЛС ДА СЕ ОГОВОРИМ ЗА БИРА!!!! _________________ ...I'm an idiot!!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mort1eg

|
Пуснато на: Пет Яну 19, 2007 8:51 pm Заглавие: |
|
|
Аз малко късно да кажа, че и рисунката и цвета стоят много добре. И не виждам проблем в захвата на острието, напълно допустимо е за стилистиката, освен това се разбира какво се случва. Поне аз разбирам.
П.П.
Пак да кажа че цвета се вписва страхотно. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|