Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Coldblooded

|
Пуснато на: Пон Май 12, 2003 4:18 pm Заглавие: |
|
|
Eeeeeeeee razgele...problema se okaza che e Blur-a. Ot Render Effects. Sa malko gadno stava shtoto toj mi pravi efekta na qrkoto cherveno...ama probvah s compisite material i maj stana. No vypreki tova shte pitam, sluchajno nqkoj da e namiral podoben plug-in za max-a, takyv deto da prilicha na Blur-a v max-a ama da ne e tolkova bygav?
Sa moje i da uspeq da go napravq....
Are i oshte vednyj 10x za vsichko:) _________________ зомбииии! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
SINNER
Регистриран на: 19 Ное 2002 Мнения: 810 Местожителство: къмпинг черноморец
|
Пуснато на: Пон Май 12, 2003 5:11 pm Заглавие: |
|
|
Vray Mblur |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Coldblooded

|
Пуснато на: Пон Май 12, 2003 10:14 pm Заглавие: |
|
|
Mnogo blagodarq, imam nqkakyv Vray(free) ta sa shte go vidq...:))
makar che s compositing material-a si izglejda kakto s Blur effect-a _________________ зомбииии! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
kruchmar
Регистриран на: 03 Дек 2002 Мнения: 180 Местожителство: i otnovo Sofia Bulgaria
|
Пуснато на: Пет Май 16, 2003 10:12 am Заглавие: |
|
|
Priyatelu za da ne ti zabiva, moyat savet e da si nastroish network rendera, i dori da si na edna mashina da go pusnesh da si rendva na lockal host, i da rendvash na TGA, koito posle da sglobish v nyakoya compositing programa. A Vray mblur e super, ama ako si sus free versiya shte ti sloji watrmark na cyalata kartinka edni malki nadpischeta VRay.
Emi tolkoz mojah da se setya:-)))aa da i izkluchi Virtual Frame Bufera dokat rendvash tova shte go olekoti oshte malko. _________________ hayde dnes po-edno ot zavedenieto |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Coldblooded

|
Пуснато на: Пет Май 16, 2003 11:38 pm Заглавие: |
|
|
Kruchmar mnogo blagodarq za syveta..tova za TGA-to sa mi go kazvalo predi dosta vreme, kydeto posle na AF go navyrzvash....ama veche privyrshih s rendvaneto....file-ovete gi napravih QT na High quality....vyrshi mi rabota.....a po natatyk shte vidq i neshtata s TGA-to. Za Vray-a sega prosto nqma za koga da slazam Mblur-a na Vray, no obeshtavam da go vidq, predpolagam che shte mi svyrshi inache rabota.
A tova za Network render...hmmmmmmmm......do sega ne sym pravil takiva neshta...trqbva da go pogledna...
Mnogo blagodarq za syveta....:) _________________ зомбииии! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Drone

Регистриран на: 30 Яну 2003 Мнения: 2190 Местожителство: Gwon nee ju jee du shu!
|
Пуснато на: Съб Май 17, 2003 2:59 pm Заглавие: |
|
|
Ili .TGA ili (oshte po-dobre) -- .TIFF sequence. AfterEffects si ima spetsiyalno nyakolko malki extrichki za .TIFF sequences |
|
Върнете се в началото |
|
 |
kruchmar
Регистриран на: 03 Дек 2002 Мнения: 180 Местожителство: i otnovo Sofia Bulgaria
|
Пуснато на: Съб Май 17, 2003 9:08 pm Заглавие: |
|
|
az ne sum mnogo zapoznat s AF i zatova ne sum i rendval na TIFF, ama vajnoto e da e sequences, zashtoto inache nyama kak da se rendva prez network, a i e po-sigurno. Vijdash koy frame ti e izgurmyal i rendvash ot tam natatuk, a ne prerendvash vseki put do pripaduk :-))) _________________ hayde dnes po-edno ot zavedenieto |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Coldblooded

|
Пуснато на: Нед Май 18, 2003 12:24 am Заглавие: |
|
|
Abe sled grubi izchisleniq...na kadyr po 1 MB => za okolo 1000 fr. - 1GB koeto hich ne me ostrojva.....a s QT(High) za ~1000fr mi otivat 150MB(pri res 720xneshto si....) Dneska e den za compositing:) ...are stiskajte palcoti:))) _________________ зомбииии! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|