Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
ники михайлов

|
Пуснато на: Сря Яну 31, 2007 6:40 pm Заглавие: WC |
|
|
Не превръщайте форума във WC.
YVOX-а ми стига...
(без лоши чувства към него ама като чуя коментари че един форум съществува само за да се плюят потребители един друг кой колко некадърен бил значи схемата затлачва)
Гет а лайф... гет а риъл ВеЦе... _________________ "You cannot cheat form. Form is not a vehicle for content. It is the content." PETER CHUNG |
|
Върнете се в началото |
|
 |
EmPATHy_hr

Регистриран на: 01 Сеп 2006 Мнения: 1171 Местожителство: Tangent Universe
|
Пуснато на: Сря Яну 31, 2007 8:32 pm Заглавие: |
|
|
Ники,баце аз лично съм тук за да ми напомня някой колко съм некадърен(което ми напомня че съм много благодарен на Био който се намира някви бъгове(някой ще каже аре ся да не сме дребнави)но много се радвам когато ми каже "ся за кво си наблъскал тоя dodge тука или нещо от сорта"...незначителни неща ама важни за мен........не да ми казват "мауе велик си разбиъш ли....супиер си" ама и на тва се радвам де. хехе
А кой кво приказва за форума не ме интересува!Всеки може да прецени за себе си кво прави тука или дали има смисъл да е тук(да не сме малки деца че как каже някой нещо и всички да тръгнат по неговия акъл) :)))
Айде със здраве :))) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ники михайлов

|
Пуснато на: Сря Яну 31, 2007 8:42 pm Заглавие: |
|
|
Не е тфа топика.
Почвам да наблюдавам тенденция на непровокирани теми , коментари и прочее... ти тука си питаш "как е" ми ако не питаш? Ми ако даже не си го постнал? Ми ако го е постнал някой друг (както излагацията днес - баш Ивокс стайлинг)... ей затфа говоря. _________________ "You cannot cheat form. Form is not a vehicle for content. It is the content." PETER CHUNG |
|
Върнете се в началото |
|
 |
EmPATHy_hr

Регистриран на: 01 Сеп 2006 Мнения: 1171 Местожителство: Tangent Universe
|
Пуснато на: Сря Яну 31, 2007 8:53 pm Заглавие: |
|
|
Извинявай! :)
Ама и аз кога ли съм бил в час...:)
(както излагацията днес - баш Ивокс стайлинг) ????? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bile

|
Пуснато на: Сря Яну 31, 2007 9:30 pm Заглавие: |
|
|
михайлич, дишай дълбоко батка... дълбоооооооко.
/10 minutes later/.... пускай бе, ПУСКАЙ БЕ! глей къф стана =)))) _________________ pestilence |
|
Върнете се в началото |
|
 |
vrabchev

|
Пуснато на: Сря Яну 31, 2007 9:30 pm Заглавие: |
|
|
Не са случайни тези коментари за постовете тук. Мога и примери да ти дам за това какви коментари се получават за една и съща тема тук и в други специализирани форуми. Не става въпрос за "велик си, не си", а за това че тук често или лошо или нищо, докато на други места ако се каже не ми харесва, се обяснява какво, защо.. и как да се оправи. Просто някои хора се считат за богоизбрани и е факт, че самите те най-много се дразнят на чуждата критика. Визирам конкретно 3D частта, за която имам права, в интерес на истината по някои други раздели е учудващо по-различно, но все пак славата на Графила се носи и вина за това имаме всички. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|