Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
oho

|
Пуснато на: Сря Яну 31, 2007 11:07 pm Заглавие: Много кофти проблем с Illustrator CS2 и шрифтовете |
|
|
Инсталирах си Illustrator CS2 на Windows XP. Всичко е точно, но ми се появява този проблем с шрифтовете - когато почна да пиша се изписва с Arial, но не мога да го сменя с никой друг шрифт, защото менюто е такова...
Преинсталирах, изтрих preferences папката и пак същото.
Имам и Illustrator 10 на същия компютър, но при него няма проблеми. Когато съм отворил и двата мога да копирам написано с друг шрифт от 10 в CS2, но ми се иска да става по нормалния начин смяната на шрифтовете :)
Някой ако знае откъде може да е проблема да подскаже. Благодаря предварително. _________________ The only rules that matter are these:
What a man can do
and what a man can't do. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
n1x0n

|
Пуснато на: Чет Фев 01, 2007 3:48 pm Заглавие: |
|
|
Прегледай из директориите за fonts.lst файл и го затрий злобно. _________________ Veritas † Aequitas |
|
Върнете се в началото |
|
 |
oho

|
Пуснато на: Чет Фев 01, 2007 4:31 pm Заглавие: |
|
|
Намерих го в папка Cyrillic Fonts, изтрих го, рестартирах компютъра и пак същото. Да не би да трябва да преинсталирам CS2? _________________ The only rules that matter are these:
What a man can do
|
Върнете се в началото |
|
 |
oho

|
Пуснато на: Чет Фев 01, 2007 5:14 pm Заглавие: |
|
|
Явно е било от самия Illustrator. Взех си го от друго място и стана. Мерси много :) Ихааа колко се радвам. _________________ The only rules that matter are these:
What a man can do
|
Върнете се в началото |
|
 |
nub

|
Пуснато на: Чет Фев 01, 2007 6:16 pm Заглавие: |
|
|
А викаш проблема бил в магазина:))