Graphilla.com :: Преглед на тема - Представяне: малко снимки

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Представяне: малко снимки

Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Graphilla.com Форуми -> Представяне
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
turBo_

Местожителство: Internet

МнениеПуснато на: Пет Фев 02, 2007 6:57 pm    Заглавие: Представяне: малко снимки Отговорете с цитат

Здравейте. Фотографията ме влече от доста време и преди около година започнах да си търся книги и когато имам свободно време се размотавам по улиците или в парка и снимам. Не претендирам да съм нещо повече от любител и затова моля на снимките ми да се гледа като на любителски :)

"Тракийка", статуя на площада в Казанлък (close-up)

"Тракийка", статуя на площада в Казанлък

това отзад са европейските знамена на нашия площад, а това отпред е едно казанлъшко куче; има няква символика :)

небето над Казанлък е по-хубаво (съжалявам за клончето отдясно)

един от най-добрите ми приятели - Миро (нарочно го снимах така, че главата му да закрие слънцето, целях един ефект, но май не съм достатъчно добър още за такива екстри :) )

това дори не съм сигуран как да го опиша... "freestyle" :)

Холивуд, Казанлък, България

Попринцип във фотографията ми харесва макро стилът, но ще трябва да се потрудя малко за да изкарам пари за макро обектив и да започна да се упражнявам :)
Somewhere in time
When no virtues are left to defend
You've fallen deep
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
snooper
Mountain Wolf

Местожителство: под небето

МнениеПуснато на: Пет Фев 02, 2007 8:36 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Много, много работа имаш, ако искаш да направиш първия си добър кадър, което си е повод доста хора да ти завидят де ;) Снимай и чети много, сега просто дигаш камерата. Успех

www.VerticalShot.com
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Kliment

Местожителство: Новогорци

МнениеПуснато на: Съб Фев 03, 2007 4:17 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Напълно съм съгласен с snooper !

офф / еееех... Казанлък, Казанлък ....
много хубаво станало там, като гледам :)
Поздрави на ХГ-то!!!
Върнете се в началото
turBo_

Местожителство: Internet

МнениеПуснато на: Нед Фев 04, 2007 3:31 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Kliment написа:
...Поздрави на ХГ-то!!!

Отидох, поздравих го, но то не ми отвърна...

Скоро ще пусна и малко designs за да чуя мнения от професионалистите :)
Somewhere in time
When no virtues are left to defend
You've fallen deep
Върнете се в началото
Pr1vateer

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Нед Фев 04, 2007 7:14 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

turbo представи си следното...... рано сутрин 5 6 часа пролетта или лятото горе на тюлбето до гробницата има лека мъгла може би ако не е изгряло слънцето виждаш първите лъчи по короните красивите дървета мисля че борове бяха до гробницата и......... ЦЪК! снимаш ,но естествено трябва да уцелиш мястото времето момента всичко.... центъра няма какво толкова да му снимаш въпреки че след последните ремонти го направиха вери куул. Това е един Прекрасен град с Душа И хора който знаят как да се забавляват и са хора със сърце.. Такова нещо в софия неможеш да видиш затова моя съвет е да вмъкнеш хора примерно Майки с деца по градинките или някоя влюбена двойка... естествено и пейзажи примерно от розариума от там пред Кино Искра.. отдавна мечтая да направя и аз една фотосесия на града ма да видим кога ще е поздрави дано не ми затрият поста :)
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Graphilla.com Форуми -> Представяне Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети