Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
nub

|
Пуснато на: Пон Фев 05, 2007 5:52 pm Заглавие: Бе не съм геймър ама.... |
|
|
..гледах трейлърите на ХАЛОВАРС и ХАЛО3 и просто си събирам кратуната от пода. Некви ХДРИта некви партикъли въобще мамата:))) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
velinov

|
Пуснато на: Пон Фев 05, 2007 5:55 pm Заглавие: |
|
|
Ми щи овре главата най накрая за каузата. :) Хало 3 е забележителен пример за добре свършена работа! ;))) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
EmPATHy_hr

Регистриран на: 01 Сеп 2006 Мнения: 1171 Местожителство: Tangent Universe
|
Пуснато на: Пон Фев 05, 2007 6:32 pm Заглавие: |
|
|
Кофтито е че ще има halo2 само за Vista...Microsoft са пед...си!
А относно графиката...ми не искам графика!Искам Геймплей :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Пон Фев 05, 2007 6:57 pm Заглавие: |
|
|
Аз подържам тезата че колкото по-хубава е една игра толкова по-лошо. По обясними причини. _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
RoT

Регистриран на: 02 Окт 2004 Мнения: 1360 Местожителство: София / Разлог
|
Пуснато на: Пон Фев 05, 2007 7:04 pm Заглавие: |
|
|
За съжаление - съгласен с Bio и EmPATHy_hr. Направо си се оплаквам.. напоследък всички разчитат на графиката, а това много разваля геймплея.. или поне при мен е така. Новото AOE4 не е на нивото на AOE3.. да не говорим за Civilisation-и и Ceasar-и. Лоша раута. Аз все още си джитками си се кефя на старите златни хитове, дето са били причина за безсънни нощи я на сингъл, я с модемеца с някой ентусиаст, я с още 5-6 човека в някой клуб... ама се отплеснах де... _________________ [19:44:08] Morgoth: mda, predupredil me e LoveHate, che ot tebe spasenie nema |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mechanic_X

|
Пуснато на: Пон Фев 05, 2007 7:10 pm Заглавие: |
|
|
Цитат: | Аз все още си джитками си се кефя на старите златни хитове, дето са били причина за безсънни нощи я на сингъл, я с модемеца с някой ентусиаст, я с още 5-6 човека в някой клуб... ама се отплеснах де... |
Еххх хубави времена бяха със стария Brood и Quake3, пък и на турнири съм ходил дори. Разчувствах се недейте така :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
nub

|
Пуснато на: Пон Фев 05, 2007 7:12 pm Заглавие: |
|
|
Тамън към 40стака кат поизкарам достатъчно пара та да ми работат на плантацията комповете ще са достатъчно мощни зада има и як геймплей и зверска графика.:))) И ще са размазвам мдаааа..... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
chocho

|
Пуснато на: Пон Фев 05, 2007 9:59 pm Заглавие: |
|
|
Бе доста интригуващи заглавия се очакват тази година... любопитен съм особено и за Аssassin's Creed.
От последните години само трилогията Prince of Persia успя да ми задържи вниманието за по-дълго... имам някакъв афинитет към Ubi :))))
...а иначе Nintendo с Wii доказаха, че не графиката е най-важното... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
atmos

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
ovendelon
|
Пуснато на: Пон Фев 05, 2007 11:15 pm Заглавие: |
|
|
S.T.A.L.K.E.R. :) наближава (най-сетне) _________________ if triangles had a god, He would have three sides |
|
Върнете се в началото |
|
 |
EmPATHy_hr

|
Пуснато на: Пон Фев 05, 2007 11:29 pm Заглавие: |
|
|
Скоро гледах руския филм по книгата"Сталкер"по който и играта е правена.Много добре са докарали визията от фима а и цялото настроение.
А Ubisoft и на мен са ми любимци.Тез хора нямат издадена слаба игра.Но добре че ЕА не ги купиха щото ние щяхме да го изядем.
Нa Аssassin's Creed гледах няколко трейлъра и съм много силно впечатлен.Геймплея ще е нещо между принца и слинтър сел-а.Само ме е страх че няма да ми върви....хах :))) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ovendelon
|
Пуснато на: Пон Фев 05, 2007 11:35 pm Заглавие: |
|
|
Е тука няма да се съглася :)
нито филма нито играта се доближават до книгата, но май и не опитват, просто са взели горе доле идеята :)
но играта ще има страхотна атмосфера, дори преди година пробвах някаква хипер-супер-алфа и изглеждаше много обещаващо. _________________ if triangles had a god, He would have three sides |
|
Върнете се в началото |
|
 |
EmPATHy_hr

|
Пуснато на: Пон Фев 05, 2007 11:39 pm Заглавие: |
|
|
Аз за визията приказвах!Играта доста прилича на филма, поне каквото съм гледал от нея. :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
RG®
|
Пуснато на: Пон Фев 05, 2007 11:55 pm Заглавие: :-) |
|
|
EmPATHy_hr написа: |
Скоро гледах руския филм по книгата"Сталкер"по който и играта е правена.Много добре са докарали визията от фима а и цялото настроение.
А Ubisoft и на мен са ми любимци.Тез хора нямат издадена слаба игра.Но добре че ЕА не ги купиха щото ние щяхме да го изядем.
Нa Аssassin's Creed гледах няколко трейлъра и съм много силно впечатлен.Геймплея ще е нещо между принца и слинтър сел-а.Само ме е страх че няма да ми върви....хах :))) |
Ей, момчета...
Пикник край пътя се казва на Бг или...
Цитат: | «Ста́лкер» — фантастический триллер, СССР, 1978. По мотивам повести «Пикник на обочине» Аркадия и Бориса Стругацких. Специальная премия экуменического жюри, премии ИНТЕРФИЛЬМ и ОСИК на XXXIII МКФ в Каннах в 1980 году, Приз Лукино Висконти, Италия, 1980. Приз ФИПРЕССИ на II МКФ научно-фантастических фильмов в Мадриде в 1981 году. Премия критики на I фестивале фестивальных фильмов в Триесте в 1981 году. |
Още малко...
http://www.shadowdance.info/forum/viewtopic.php?p=12966&sid=f8e5ae85742d307fa5124dc188187cc6
И сега Тарковски ли ще коментирате?!?!?!?!
Защо пък не?!
:-) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ovendelon
|
Пуснато на: Вто Фев 06, 2007 12:59 am Заглавие: |
|
|
пикник край пътя е да :) а тарковки* не коментирам, ако имах възможност бих го залял с катран и пера...но май минаваме в жесток оф топик, а и не претендирам за капацитет ;)
*умишлено с малко "т" _________________ if triangles had a god, He would have three sides |
|
Върнете се в началото |
|
 |
EmPATHy_hr

|
Пуснато на: Вто Фев 06, 2007 1:04 am Заглавие: |
|
|
Ми батка от играта Stalker,от филма Сталкер....и книгата стана Сталкер.....хах ;) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
RG®
|
Пуснато на: Вто Фев 06, 2007 1:13 am Заглавие: :-) |
|
|
И без С...
:-)
Спокойно, търпението идва с годините.
И аз преди 20 и години си мислех за убийства, когато му гледах филмите, ма на...
Преживява се.
П. П.
Нали знаете, Той* има одобрението на Бергман, Лем, Фелини... И не само...
Огледалото, Андрей Рубльов, Иваново детство, Носталгия... Изобщо - всичко!
Бе, който не вярва, да погледне Тук!
:-)
* Нарочно с главно Т |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|