Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Greenhorn

|
Пуснато на: Пон Фев 05, 2007 9:20 pm Заглавие: Сайт на рекламна агенция |
|
|
www.ogilvy.bg |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Kliment
|
Пуснато на: Пон Фев 05, 2007 9:48 pm Заглавие: |
|
|
еми крайно време беше :)
БРАВО, много добра работа! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
zka

|
Пуснато на: Пон Фев 05, 2007 10:20 pm Заглавие: |
|
|
браво браво:) аз незнам защо си представям по тежкарски сайта на такава агенция, затова и малко в повече ми идва динамиката по менютата и многото отражения доле. Аниуей де, добра работа:) _________________ http://www.fourplus.bg |
|
Върнете се в началото |
|
 |
The_Stupid_one
|
Пуснато на: Вто Фев 06, 2007 12:19 am Заглавие: |
|
|
Приятно, но много ситни и омазани са текстовете... _________________ Цъкам си OpenCart теми и сайтове за Здраве и медицина |
|
Върнете се в началото |
|
 |
denull

|
Пуснато на: Вто Фев 06, 2007 3:13 am Заглавие: |
|
|
ее да супер е! То главно анимацията хваща окото но и добра навигация има :) _________________ nufabric.org |
|
Върнете се в началото |
|
 |
nub

|
Пуснато на: Вто Фев 06, 2007 10:07 am Заглавие: |
|
|
ЛОЛ Огилви Феминум Повер:)))
Приятно е станало.
Червеното ми идва малко в повече аз лично бих го ползвал само като акцент а всичко друго бих остаил черно бяло, но и така става.
Функционалноста е приятна преходите са малко по динамични от колкото тряя но това е бял кахър. В "За нас" -> Структура мно кофти се скалира шрифта, по добре скалирай само подложката.
Като цяло е приятно и ще си свърши работата.
ПС.
Не видях Българска версия. Явно не им трябва. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mucho

|
Пуснато на: Вто Фев 06, 2007 10:09 am Заглавие: |
|
|
приятно е, но ако търсите малко критика ще кажа, че самите движения са малко дървенки и сковани, далеч по приятно щеше да е ако не са толкова резки и насечени особно в последната си фаза - ease out с експоненциална крива щеше да е много по мазно ;) _________________ бяла роза ше закича
на капака на москвича
шоту съм ибахти пича |
|
Върнете се в началото |
|
 |
radostina

|
Пуснато на: Вто Фев 06, 2007 11:30 am Заглавие: мхм |
|
|
mucho написа: | ако търсите малко критика ще кажа, че самите
движения са малко дървенки и сковани |
и текста, както каза някой по-горе ... но иначе е много симпатично :-) _________________ аз съм едно малко перде
и ти ако искаш ела да сме две ... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
RiN

|
Пуснато на: Вто Фев 06, 2007 12:33 pm Заглавие: |
|
|
браво! приятно е много. _________________ >=<> |
|
Върнете се в началото |
|
 |
spacer bad ass panda

|
Пуснато на: Вто Фев 06, 2007 1:35 pm Заглавие: |
|
|
готинко, само че на малко по-голяма резолюция изглежда малко странно. Появяват се някакви неща които може би са някакви помощни муувие клипс (червени със зелен бордер), дето принципно седят извън главното мууви. БТВ не съм го разтягал нарочно, просто така ми се попна на фулскриини леко ме изненада :) даже се опитах да ги кликна. :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
apropo

|
Пуснато на: Вто Фев 06, 2007 3:03 pm Заглавие: |
|
|
браво и от мен. харесва ми ного ;) _________________ Ivko Tzvetanov
Трябва пот, за да свършиш работата, но за да я критикуваш е нужна само малко слюнка.
http://www.plamache.org/ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
chono

|
Пуснато на: Сря Фев 07, 2007 12:43 pm Заглавие: |
|
|
spacer написа: | готинко, само че на малко по-голяма резолюция изглежда малко странно. Появяват се някакви неща които може би са някакви помощни муувие клипс (червени със зелен бордер), дето принципно седят извън главното мууви. БТВ не съм го разтягал нарочно, просто така ми се попна на фулскриини леко ме изненада :) даже се опитах да ги кликна. :) |
Е че ти на ква разделителна го гледаш? И аз съм със сравнително голяма, ама всичко си е перфектно. Като цяло - доста добра работа. Браво! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
spacer bad ass panda

|
Пуснато на: Сря Фев 07, 2007 12:51 pm Заглавие: |
|
|
chono написа: | spacer написа: | готинко, само че на малко по-голяма резолюция изглежда малко странно. Появяват се някакви неща които може би са някакви помощни муувие клипс (червени със зелен бордер), дето принципно седят извън главното мууви. БТВ не съм го разтягал нарочно, просто така ми се попна на фулскриини леко ме изненада :) даже се опитах да ги кликна. :) |
Е че ти на ква разделителна го гледаш? И аз съм със сравнително голяма, ама всичко си е перфектно. Като цяло - доста добра работа. Браво! |
2560х1600. сори ако е проблем. Ако би помогнало ще пратя скрииншот. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Kliment
|
Пуснато на: Сря Фев 07, 2007 12:53 pm Заглавие: |
|
|
spacer написа: | chono написа: | spacer написа: | готинко, само че на малко по-голяма резолюция изглежда малко странно. Появяват се някакви неща които може би са някакви помощни муувие клипс (червени със зелен бордер), дето принципно седят извън главното мууви. БТВ не съм го разтягал нарочно, просто така ми се попна на фулскриини леко ме изненада :) даже се опитах да ги кликна. :) |
хаха като на кино! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
spacer bad ass panda

|
Пуснато на: Сря Фев 07, 2007 1:02 pm Заглавие: |
|
|
Kliment написа: | spacer написа: | chono написа: | spacer написа: | готинко, само че на малко по-голяма резолюция изглежда малко странно. Появяват се някакви неща които може би са някакви помощни муувие клипс (червени със зелен бордер), дето принципно седят извън главното мууви. БТВ не съм го разтягал нарочно, просто така ми се попна на фулскриини леко ме изненада :) даже се опитах да ги кликна. :) |
хаха като на кино! |
Ми кво да се прави. :) Споменавам го само за да се оправи ако на някой му се занимава. То не е някакъв страшен бъг. Флаша просто така си се разтяга и поняколга показва повече от предвиденото и разни такива неща оставени встрани се появяват. Един ._visible = false на onLoad обикновено оправя нещата. Също така може да се смени фона на самото филмче с по-тъмен, че сега е бял. Но тва са само препоръки. Реално и така си е екстра. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Greenhorn

|
Пуснато на: Чет Фев 08, 2007 2:05 pm Заглавие: ЗА spacer |
|
|
Оправихме го, вече не би трябвало да се виждат помощните филмчета, мерси за feedback-a.
На нас, като едни обикновенни люде работещи на 20-ски, хич не ни и хрумна за 30"-вите маковски монитори (или поне аз не знам други освен маковските:). |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Чет Фев 08, 2007 2:12 pm Заглавие: |
|
|
Радвам се че Огилви са поръчали някой да им направи добър сайт.
Доста други агенции не е лошо да им последват примера :)
както винаги не ме кефи че на *.BG сайт на чужда верига няма BG език. знам защо е така и че не е ваша работа. _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
spacer bad ass panda

|
Пуснато на: Чет Фев 08, 2007 3:58 pm Заглавие: Re: ЗА spacer |
|
|
Greenhorn написа: | Оправихме го, вече не би трябвало да се виждат помощните филмчета, мерси за feedback-a.
На нас, като едни обикновенни люде работещи на 20-ски, хич не ни и хрумна за 30"-вите маковски монитори (или поне аз не знам други освен маковските:). |
Забелязах още сутринта, че са изчезнали :) Няма ги вече, всичко е наред.
А по въпроса с маковете - боже опази! :) не съм фен. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
nub

|
Пуснато на: Чет Фев 08, 2007 4:28 pm Заглавие: Re: ЗА spacer |
|
|
spacer написа: |
А по въпроса с маковете - боже опази! :) не съм фен. |
Да ти кажа мно е гадно.
Ос Х.Уникс. Конзола. X11.Спотлайта намира шернатите по мрежата файлове по бързо от търсачката на вина.
Нема рестартиране кат инсталваш програми.
Нема Програм филес фолдер. Фърляш програмата къде ти падне и тя работи.
Са се сещам че ония от Аутодеск нема да се откажат лесно от ДЛЛ хела и дот.Нета (макар че като основен гейм тул Макса нема ко да търси при ябълките:)))
Както некой каза. Ябълкте са за гейове. Бъдете мъже и ползвайте Виндовс и Жлъто пц.
Аде почваме аз фърлих кофа ти вади лопатата и да са мажемееее......:))) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
spacer bad ass panda

|
Пуснато на: Чет Фев 08, 2007 4:43 pm Заглавие: Re: ЗА spacer |
|
|
nub написа: |
Аде почваме аз фърлих кофа ти вади лопатата и да са мажемееее......:))) |
Само за секунда си поеми въздух преди тва. :) Аз казах че не съм фен, а не че за нищо не стават маковете и че са за гейове. Аз и мерцедесите не ги харесвам. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|