Graphilla.com :: Преглед на тема - фотография

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

фотография

Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Graphilla.com Форуми -> Представяне
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
juji

МнениеПуснато на: Съб Фев 10, 2007 5:04 pm    Заглавие: фотография Отговорете с цитат

Здравейте!

Не разбирам от фотография. Силната ми страна е много далеч от изображенията, но от много време имам желание да започна с опитите да запечатам на снимка това, което ми действа магнетично.

Представям два опита, защото ми е интересно да разбера дали изобщо мога да ги нарека "опит".

snooper
Mountain Wolf

Местожителство: под небето

МнениеПуснато на: Съб Фев 10, 2007 11:07 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Вижда се че търсиш Кадъра, но за представяне ти е рано, снимай, чети, направи си снимането силна страна и после покажи пак да гледаме, защото могат да станат нещата, Успех!

www.VerticalShot.com
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
SkyApe

МнениеПуснато на: Нед Фев 11, 2007 1:11 am    Заглавие: Re: фотография Отговорете с цитат

juji написа:
Представям два опита, защото ми е интересно да разбера дали изобщо мога да ги нарека "опит".

Не можеш.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
juji

МнениеПуснато на: Нед Фев 11, 2007 4:36 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

snooper, благодаря ти за поощрението.

SkyApe, може ли малко по-обосновано мнение. Ще ми е много полезно. Имам желание да се развивам в тази област и ще е тъпо да инвестирам средства и най-вече време в нещо, което няма да ми носи като удовлетворение това, което търся.

Надявам се, че няма да е много нахално от моя страна, ако попитам дали не знаете за някой курс по фотография в Пловдив, че Чичко Гугъл мълчи.
snooper
Mountain Wolf

Местожителство: под небето

МнениеПуснато на: Нед Фев 11, 2007 8:18 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Не се връзвай на SkyApe, инак за другото - инак дали снимането ще ти носи удовлетворение, ти сама трябва да разбереш, а това, докато не инвестираш малко и не поснимаш трудно се установява.
За курс не знам, но не ти и трябва - поне аз не познавам някой, който е минал през нашенските курсове и е получил просветление, има си книжки, снимане, приятели, книжки... и така...

www.VerticalShot.com
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
vrabchev

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Пон Фев 12, 2007 11:05 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Ето няколко съвета от мен:
1. Не взимай насериозно критиките на хора, които имат 5 поста на кръст и всички те са с по 2 думи, лишени от съдържание, с едничката цел да направят впечатление, а самите критикуващи не са показали нищо, с което да докажат, че имат почва да се изказват.
2. Слушай snooper и няма да сгрешиш.
3. поразгледай раздела фотография, там има доста интересни постове и не малко линкове към страници от където може да се научи много
juji

МнениеПуснато на: Пон Фев 12, 2007 4:07 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

snooper ,
vrabchev,

Благодаря ви за съветите!

По принцип съм склонна да уважавам всяка една форма на индивидуалност, а от там и чуждите мнения, стига да са обосновани. Ако не са, значи не минават за мнения. В този ред на мисли, ще ви послушам и двамата, пък ще видим какво ще стане от мене.

Благодаря ви още веднъж и се надявм следващия път, когато пиша в тази тема, да не ви разочаровам.
Покажи мнения от преди:   
Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Graphilla.com Форуми -> Представяне Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети