Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
D3im05

|
Пуснато на: Вто Фев 13, 2007 1:38 pm Заглавие: Painter 2 |
|
|
Ок втората по сериозна рисунчица ще се радвам да видя , какво
мислите за нея :)
 _________________ Metro 2033
Последната промяна е направена от D3im05 на Вто Фев 13, 2007 1:49 pm; мнението е било променяно общо 1 път |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Dash
|
Пуснато на: Вто Фев 13, 2007 1:47 pm Заглавие: |
|
|
D3im05, ти си опасност за обществото! Главата на дзвера просто няма равна!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
atmos

|
Пуснато на: Вто Фев 13, 2007 2:08 pm Заглавие: |
|
|
Ихаа...туй значи било онова, дет го правиш вечер.
Добра работа |
|
Върнете се в началото |
|
 |
EmPATHy_hr

Регистриран на: 01 Сеп 2006 Мнения: 1171 Местожителство: Tangent Universe
|
Пуснато на: Вто Фев 13, 2007 2:27 pm Заглавие: |
|
|
Баце ако вземеш да постягаш рисунката от тук на татък и да изясняваш плановете чрез светлосянката и въздушната перспектива където трябва...ще станеш голям звяр!Или нещо от сорта....:)))) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
velinov

|
Пуснато на: Вто Фев 13, 2007 2:38 pm Заглавие: |
|
|
Каменяка ти e еднакъв навсякъде и яко разфокусира погледа. Човека ти стой аморвен, лек, мек а полета му е доста неуместен. Въпреки желанието да предадеш напрежение и динамика в позата му, вместо това си му придал статика. Композиционно нещата стоят зле. Ако искаш да има динамика цялата композиция трябва да е подчинена на движението. За сметка на това напредваш с материала. Само дето за момента подхода към изграждането на обема ти е еднакъв навсякъде: околната сред, другите видове материали - метал, дърво, кожа, всичко е еднакво. Независимо, че това може да се води бърза скица, то материалността трябва да е ясна още от самото начало. Играй повече с плановете. Това допринаса за допълнително пространствено внушение, което е полезно при такива динамични сцени.
Последната промяна е направена от velinov на Сря Фев 14, 2007 12:05 am; мнението е било променяно общо 2 пъти |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Hicks

|
Пуснато на: Вто Фев 13, 2007 2:47 pm Заглавие: |
|
|
>>> мен ми харесват цветовете... ама защо пак динозавър бе дюд?
Динозавър с гарнитура от нещастен рицар левичар... няма нищо интересно вече в подобни близки срещи от 4-ти вид...
>>> ако има нещо по-разнобразно, странно, необикновенно, експериментално във всяка твоя рисунка, освен да е нарисувана добре,
ще успееш да задържиш погледа на тоя дето разглежда, доста по дълго от сега.... а ако успееш да направиш така, че зрителя да я запомни с нещо уникално ще бъде яко нали?...
>>> успех, и си развихри и фантазията освен четката :> _________________ >>> " Time is mana " <<< |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ky3Mu4
|
Пуснато на: Вто Фев 13, 2007 3:32 pm Заглавие: |
|
|
Приятно е станало, само няколко забележки - пейзажа и фигурите си ги разработил доста еднакво, и в момента се сливат. Рицарят с този "heavy armor" надали би си и помислил да подскача - просто изглежда абсурдно. Иначе цветовете са приятни, браво. _________________ "I'm a ink injected doodling machine. I am the rocker, I am the roller, I am the out-of-controller!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mort1eg

|
Пуснато на: Вто Фев 13, 2007 6:23 pm Заглавие: |
|
|
бронята малко като самовар с гръцка поличка идва. Чисто концептуално има доста слаби места. Еднаквите камъни убиват цялата рисунка, а и терена идва твърде пресечен за подобни акробатики :).
Иначе дзверо е готян. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
wi-flip-ff

|
Пуснато на: Вто Фев 13, 2007 8:38 pm Заглавие: |
|
|
яко! ь) макар че първоначално зех рицаря за броня на 'завъра, на крака такава :) _________________ http://pulnej.blogspot.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DJ_CyberGod

|
Пуснато на: Вто Фев 13, 2007 11:30 pm Заглавие: |
|
|
много хубаво си резнал картинката..
това което си сложил в детайла е може би няй-приятното и добре започнато в цялата творба.:))
подкрепям на 100% Велинов, плюс съвет да разработиш поне едно нещо докрай:) _________________ so many pedestrians, so little time.. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
D3im05

|
Пуснато на: Сря Фев 14, 2007 12:39 am Заглавие: |
|
|
хм така като се замисля никога не влагам голямо мислене в композицията .... а за динамиката на рицаря въобще не съм и мислил просто го драснах , като скица ....по материйте можех да си поиграя още ....абе яснооо горе долу ....нееееекст...следващата по добре .... Велинов мерси за коментара въпреки че бих се зарадвал освен да ми покажеш грешките да ми подскажеш и как да ги оправя :)))
много бих бил хаппи
(благодаря ан всички за коментарте) _________________ Metro 2033 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
velinov

|
Пуснато на: Сря Фев 14, 2007 9:50 am Заглавие: |
|
|
D3im05 написа: | Велинов мерси за коментара въпреки че бих се зарадвал освен да ми покажеш грешките да ми подскажеш и как да ги оправя :)))
много бих бил хаппи |
@D3im05 - Почвай да пестиш от закуски и ще те пусна на индивидуално-експериментален обучителен курс, като те турим на задния ред и ти позволя да гледаш, к'во правя с ръцете и какво се случва на монитора ми. ;))) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|