Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Dash
|
Пуснато на: Чет Фев 15, 2007 2:37 am Заглавие: 1 5 0 2 |
|
|
Предполагам, че може би единственият недостатък на 14-ти февруари е дето след него винаги идва 15-ти (виж изображението по-долу) =P
И между другото, за моя огромна изненада, при по-рязък скрол с плъзгача, все пак се получава известен ефект на анимиране. Има обаче един сериозен проблем, който може да възпрепятства постигането му и той е, че трябва да се изчака докато картинката се зареди напълно ;)
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ma4u4a

|
Пуснато на: Чет Фев 15, 2007 3:08 am Заглавие: |
|
|
Цитат: | при по-рязък скрол с плъзгача, все пак се получава известен ефект на анимиране. |
лъжиш. много се замазва... или единия от двама ни е много по-пиян от другия. _________________ Без паника!
Всичко излиза извън контрол по реда си!
бу. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
drazen депутат

Регистриран на: 18 Фев 2005 Мнения: 726 Местожителство: a special place inside my head, they give free drinks there :)
|
Пуснато на: Чет Фев 15, 2007 7:37 am Заглавие: |
|
|
koгато гледах трейлър-а ти мноо се накефих на начина по който си анимирал туй човече мноо е фетско, тука т'ва не е ли момента в който то се удря в монитората ти?
най-мноо обаче ме кефи момента когато се събужда и става мноого0 яко е анимирано :) Ю ДА МАН МАН _________________ Sticking feathers up your butt DOES NOT make you a chicken! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
haddock
|
Пуснато на: Чет Фев 15, 2007 11:31 am Заглавие: |
|
|
:-DDD... абе... за 15сти след 14сти става, но иначе предпочитам да го гледам по стандартния за такива неща начин... още повече ,че изглежда обещаващо.§-)
Такива ми ти работи, Dashе, оправяй се след 14сти по-скоро, за да ни радваш с професионализъми (ала чич'Стефчо!;))) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Dash
|
Пуснато на: Чет Фев 15, 2007 2:37 pm Заглавие: |
|
|
ma4u, на мен ми е малко замазано дори без да го скролвам =P Иначе за да се получи както трябва, трябва да се симулира нещо като camera obscura - да има рамка която кашира всички кадри с изключение на един, самото изображение да е доста по-голямо, картинките да се въртят на цикъл и на всичкото отгоре с равномерна скорост. А, да - и да купя солени бисквити за утре ;)))
drazy, точно този е момента, бате. Радвам се, че те забавлява =D
кептън, сър, всеки път ме карате да се изчервявам, сър! ;) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
atmos

|
Пуснато на: Чет Фев 15, 2007 3:37 pm Заглавие: |
|
|
Хахахаха, много е яко. Нямам търпение да видя филма завършен. _________________ Nelson Inomvan's blog |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|