Graphilla.com :: Преглед на тема - glava

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

glava

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> 3D | Compositing
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
_BAHKO_3D_

Местожителство: Maya (perspective view)

МнениеПуснато на: Вто Фев 13, 2007 3:46 pm    Заглавие: glava Отговорете с цитат

color, specular & normal map + alpha hair
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
_BAHKO_3D_

МнениеПуснато на: Вто Фев 13, 2007 3:48 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

това е само със specular i normal map и transparency за косата
Върнете се в началото
_BAHKO_3D_

МнениеПуснато на: Вто Фев 13, 2007 3:50 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

ето го mesha

Върнете се в началото
_BAHKO_3D_

МнениеПуснато на: Вто Фев 13, 2007 4:11 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Mи значи това го правих докато изпробвах туториалите за ZBrusha.
Опитах се да си направя автопортрет ма не се получи съвсем ( в смисъл прилича си само от някои страни и то не много).
И после реших да го напрвя нещо като low poly. Знам че имам много излишни edges около носа и очите особенно, нно ако се опитам да ги трия текстурата се променя и за тва го оставих така. Най много triangles ми изяждат очите (щото исках да могат да се мърдат) - по 254 всяко. Косата е от 314 planes, т.е. 628 tris. Mesha е 2000 tris. Някой ден сигурно ще го направя наново + тяло и тн и ще гледам да се вместя в 6000 - 7000 tris за целия модел
Върнете се в началото
marin

Местожителство: sofia

МнениеПуснато на: Чет Фев 15, 2007 9:09 am    Заглавие: Отговорете с цитат

za6to e w triangularen rejim, ima ne6to sbyrkano w anatomi4nite proporcii na liceto -struwa mi se 4e temeto i 4eloto sa malki i niski ,u6ite sa golemi i stranni nqma ysta koqto da swyr6wa taka (cepnata ) tam ima edna qmka liniqta otkym nosnata nozdra kym ustata izglejda stranno izpyknala .4erepnata konstrukciq pri slepoo4ieto se gubi .Za low-poly moje6 spokoino da slezi6 na 1000 pol bez da ti se promeni mnogo wiziqta :)) Sory za kritikata ama mislq ,4e se polu4awa dobre prosto trqbwa o6te malko da si poigrae6
Върнете се в началото
_BAHKO_3D_

МнениеПуснато на: Чет Фев 15, 2007 12:36 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Марине, мерси за критиката, за повечето неща си прав.
Май наистина е ниско челото (и ъъ мозъчния дял), а устата си е горе долу такава. По принцип не смятам да го завършвам, по скоро ще го направя отново някой ден, ма няма да е скоро щото сега ми е писнало от тоя модел
Върнете се в началото
longjohn

Местожителство: sofia

МнениеПуснато на: Вто Фев 20, 2007 3:37 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Aaaa, tozi go poznavam :) Dobre se e poluchilo, ima prilika. Moeje bi e malko LOW POLY ama ne znam kakvo si celial vse pak, i naistina, zashto sa triygylni polygonite?
_BAHKO_3D_

МнениеПуснато на: Сря Фев 21, 2007 8:13 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Здрасти longjohn-е!!! Кво става с тебе, обади се някой път.
за триъгълниците - ъъъъъ еми не мога точно да обясня защо е триангулиран, просто исках да видя
как ще изглежда с по малко полигони и за тва изтрих всички edges, които не ми помагат за формата на силуета.
И после цъкнах triangulate, щото многоъгълниците, които се бяха получили нещо не ме кефеха :) В смисъл то е се тая де,
щото 3д програмите така или иначе мислят триъгълно, когато изобразяват дадена форма и дори модела да е само quads
софтуера си го триангулира наум (и през това време си мисли: ,,три вертекса винаги лежат в една равнина, четири само понякога.
Този полигон сега е съвсем плосък, ма как ше го изобразя после, ако някой вертекс мръдне? Те все искат да ги анимират тия неща.
Я по добре да си го раздяля аз на два триъгълника...’’) Или поне аз така си мисля, че софтуера мисли :)
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> 3D | Compositing Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети