Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
mechanic_X

|
Пуснато на: Вто Фев 27, 2007 12:30 am Заглавие: Една книжка |
|
|
Това е една книжка която съм започнал и е в много начален стадий. В последствие ще има още четири такива. Става въпрос за непостроена сграда на черноморието, която чака своите купувачи да се облагодетелстват с апартаментче. Повечето снимки ще се заменят, като чакам да ми се даде повече материал. Моля дайте акъл. Благодаря Ви :)
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LoveHate ta tatau

|
Пуснато на: Вто Фев 27, 2007 12:33 am Заглавие: |
|
|
принципно... според правилата... но много тривиално и безлично... ярките комбинации вече се поизтъркаха. Иначе имаш маса дребни грешки, но за тях, когато оправиш основните неща... _________________ V2&V8 forever |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mechanic_X

|
Пуснато на: Сря Фев 28, 2007 1:53 pm Заглавие: |
|
|
LoveHate благодаря ти за насоките които ми даде. Вечерта заформих един по различен дизайн на другата книжка и от попрището на лаик в графичния дизайн си позволявам да ги пусна за коментар. Ще има още много корекции по нея, защото не е довършена (снимки, текст и т.н.) Първата книжка наистина стана много ярка, но и самата сграда е доста шарена (клиента също иска да е шарена). Благодаря :)
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
zka

|
Пуснато на: Сря Фев 28, 2007 2:17 pm Заглавие: |
|
|
чистичко е, само че според мен правиш страница за страница -
само морето на втората няма бели фаши горе и долу, тези малките ти тъмбнейлчета веднъж са с бяла рамка, веднъж без. Крачето на стола също, май е по добре като си стои в рамка. Karvuna Resort не е ли по-добре под снимките да минава? И преливките на флор1 и 2 май не са нужни, никъде др няма преливки в дизайна. Естествено, пак стигаме до личното виждане, на мен тези неща ми правят впечатление, ти си преценяваш какво ще предложиш на клиента:) _________________ http://www.fourplus.bg |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mechanic_X

|
Пуснато на: Сря Фев 28, 2007 8:34 pm Заглавие: |
|
|
Мерси zka, ще направя някои промени по дизайна. Наистина в момента мислих повече страница по страница не цялостно. Клиентите в повечето случай харесват това което е по шарено за съжаление. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|