Graphilla.com :: Преглед на тема - Една книжка

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Една книжка

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> ГРПХЛЛА за "всеки"
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
mechanic_X

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Вто Фев 27, 2007 12:30 am    Заглавие: Една книжка Отговорете с цитат

Това е една книжка която съм започнал и е в много начален стадий. В последствие ще има още четири такива. Става въпрос за непостроена сграда на черноморието, която чака своите купувачи да се облагодетелстват с апартаментче. Повечето снимки ще се заменят, като чакам да ми се даде повече материал. Моля дайте акъл. Благодаря Ви :)

Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
LoveHate
ta tatau

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Вто Фев 27, 2007 12:33 am    Заглавие: Отговорете с цитат

принципно... според правилата... но много тривиално и безлично... ярките комбинации вече се поизтъркаха. Иначе имаш маса дребни грешки, но за тях, когато оправиш основните неща...
mechanic_X

МнениеПуснато на: Сря Фев 28, 2007 1:53 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

LoveHate благодаря ти за насоките които ми даде. Вечерта заформих един по различен дизайн на другата книжка и от попрището на лаик в графичния дизайн си позволявам да ги пусна за коментар. Ще има още много корекции по нея, защото не е довършена (снимки, текст и т.н.) Първата книжка наистина стана много ярка, но и самата сграда е доста шарена (клиента също иска да е шарена). Благодаря :)

Върнете се в началото
zka

Местожителство: Берлин

МнениеПуснато на: Сря Фев 28, 2007 2:17 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

чистичко е, само че според мен правиш страница за страница -
само морето на втората няма бели фаши горе и долу, тези малките ти тъмбнейлчета веднъж са с бяла рамка, веднъж без. Крачето на стола също, май е по добре като си стои в рамка. Karvuna Resort не е ли по-добре под снимките да минава? И преливките на флор1 и 2 май не са нужни, никъде др няма преливки в дизайна. Естествено, пак стигаме до личното виждане, на мен тези неща ми правят впечатление, ти си преценяваш какво ще предложиш на клиента:)
mechanic_X

МнениеПуснато на: Сря Фев 28, 2007 8:34 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Мерси zka, ще направя някои промени по дизайна. Наистина в момента мислих повече страница по страница не цялостно. Клиентите в повечето случай харесват това което е по шарено за съжаление.
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> ГРПХЛЛА за "всеки" Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети