Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
nub

|
Пуснато на: Съб Мар 03, 2007 4:18 pm Заглавие: Промосайт на Награди на Тв Планета |
|
|
Да се отчетеме че напоследък никой не поства нищо.
Промосайт/Информационен на Награди на Тв Планета.
http://www.nuvizus.com/planetaawards/ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
kingBMF

Регистриран на: 17 Апр 2006 Мнения: 294 Местожителство: Liege, Rue de Serbie 99
|
Пуснато на: Съб Мар 03, 2007 11:52 pm Заглавие: |
|
|
Има няколко неща който щях да променя, лично аз, неща по подравняването например и с цветовете:
1. На мене белия цвят на plain текста ми е много активен ... освен вече ако не е от възраста.
2. Може леко да се намали височината между редовете, тоест по-малко празно пространство между тях. така е ок също ама трябва да се скролира надолу.
3. Новини и Фотогалерия аз бих задължително ги направил с друг цвят не бял, и щях да ги оставя във всички страници да си седят отгоре, с цел избягване на няколко клика.
4. Фотогалерията е добре да има описание на снимките и навигация освен "напред" и "назад".
5. По-долу подравняването щях да го променя, сините черти щях да потърся начин да ги направя с един размер. И надписа " ПЕТИ ГОДИШНИ....................." да го намаля малко и да го пусна по-надолу леко, както е тука:
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
nub

|
Пуснато на: Нед Мар 04, 2007 1:47 am Заглавие: |
|
|
Мерси за критиката, реалноно е мислено да има описание под снимките но за 3 дена нямаше кой да го наблъска. Пускам шото трябва да се оптимизира като постоянен лейаут за наградите примерно сега се сещам, че можех двата бутона да ги инвертна да са бели с червен надпис и редица други нещица. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|