Graphilla.com :: Преглед на тема - КОЙ?

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

КОЙ?
Иди на страница Предишна  1, 2

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Общи приказки
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
vrabchev

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Пет Мар 16, 2007 2:57 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Все пак има сериозна разлика от предишните клипове които ни представяха пред света де. замисалът си го бива. На места и осветление си има. Показваме с какво се гордеем, проблема е че не го показваме както трябва. Все ми се иска да видя красивите ни планини и поля, цъфналите дръвчета, снегът, но виждам едно огромно небе и в единия край малко сняг срамежливо се показва. Плажът скрит зад хората ако не се вгледаме ще го пропуснем като факт. Не разбрах те по-маловажни ли са от интериора на хотела, на когото е отделено толкова много време?
А в допълнение на казаното от НУБ само мога да кажа, че всички знаем защо резултата е такъв.
"има едни пари и те трябва да се усвоят, но ако се усвоят всички за качествена работа, няма да останат за други нужди"
Често сценария се пише на снимачната площадка, декора се строй в кадър и накрая резултатът е "искахме да покажем нещо, но ни пречеше това и онова"
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
n1x0n

МнениеПуснато на: Пет Мар 16, 2007 5:19 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

За пръв път подобен БГ флик поне не ме дразни... което само по себе си е достатъчна индикация, че не е лошо. От друга страна, има някои сериозни пропуски, които не мога да подмина.

Най-големият проблем на този клип е в отсъствието на България в него.
Цялото нещо стои като сглобено от парчета с плажовете на Майорка, пистите в Алпите, голф-игрищата в Англия, избите в Испания и хотелите където и да било по света. За вкус са вмъкнати витража от рекламата на Стела Артоа и сценка с мацка 50% "American Beauty"+ 50% "India, Incredible India...". Шаблон след шаблона.

Като изключим началните кадри с Рилския /дето малко на "Името на розата" бият с тази мрачна черна фигура в кадър/ - аз България не виждам! То хубаво хотели и голф в 1/4 от клипа ама не са това нещата, които са уникални и продават дестинацията. Не знам дали е резултат от финансови/времеви ограничения или чист мързел, но подбора на местата за снимане просто е потрес...
Аз самия разбрах, че клипа е за БГ, чак когато видях онази кравешка питка накрая, дето ни се води лого.

И все пак ще кажа, че на фона на нещата правени до момента в стил "импресии от селска сватба на Златните" - определено клипа изпъква. Което значи, че все пак летвата се вдига полека.
n1x0n

МнениеПуснато на: Пет Мар 16, 2007 5:21 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

... а музиката, музиката!!! Аферим, ашколсун!
paniccontrol_86

Местожителство: burgas

МнениеПуснато на: Пет Мар 16, 2007 5:26 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

velinov написа:
Твърде малокалибрено представяне на България. Слабо е в това отношение. Реклама за хотел, туристически услуги и летни забави - ок. Ако на финала вместо логото на България, бяха сложили логото на Алфа тур или някоя друга фирма в туристическия бизнес, щеше да е по сполучливо!

най-съм сагласен
пак и много са изхварлихте ве аз такиа места у на6то село не сме видели ;)
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Аватарче

МнениеПуснато на: Вто Мар 20, 2007 7:48 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

n1x0n написа:
... а музиката, музиката!!! Аферим, ашколсун!

mi to i bez twa darjawata e na dogan - ko stranno?
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
deffecto

МнениеПуснато на: Сря Мар 21, 2007 3:46 am    Заглавие: ... Отговорете с цитат

"оупън доос цу оупън хаац" е тва чувам ... и нещо не мога да си го преведа както трябва.... иначе бива
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
P E T R O V
mnmlst

Местожителство: Earth

МнениеПуснато на: Сря Мар 21, 2007 12:45 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

n1x0n написа:
Аз самия разбрах, че клипа е за БГ, чак когато видях онази кравешка питка накрая, дето ни се води лого....

Вярно!!!
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Общи приказки Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2
Страница 2 от 2

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети