Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
snooper Mountain Wolf

Регистриран на: 15 Фев 2004 Мнения: 3408 Местожителство: под небето
|
Пуснато на: Сря Мар 21, 2007 4:02 pm Заглавие: |
|
|
Анкетата е била проведена в Националната академия за надарени и талантливи младежи на Великобритания.
Аз съм знаел и преди, че са коплексари там, ама чак пък толкова... :))) _________________ You're born, you live, and then you die. Unfortunately, too many people miss that middle part.
www.VerticalShot.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mira

|
Пуснато на: Чет Мар 22, 2007 1:38 am Заглавие: |
|
|
Ми то само с "надареност" не става. И талант си требе! ^^ _________________ Жить - хорошо!
А хорошо жить - еще лучше! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
RG®
|
Пуснато на: Чет Мар 22, 2007 8:18 pm Заглавие: :-) |
|
|
Цитат: | Рокгрупата “Ролингстоунс” ще изнесе концерт в Белград
22 март 2007 | 19:08 | Агенция "Фокус"
Белград. Рокгрупата “Ролингстоунс” ще изнесе концерт в Белград на 14 юли, съобщават сръбските медии. Концертът ще бъде в рамките на европейското турне на група.
Цените на билетите, които ще бъдат пуснати в продажба от понеделник – 26 март, ще са съответно 2 850 динара /1 евро = 80 динара/, 4 350 динара и 24 350 динара. |
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
RG®
|
Пуснато на: Пет Мар 23, 2007 4:17 pm Заглавие: Още една възможност! |
|
|
Цитат: | “Ролинг стоунс” са се съгласили да изнесат концерт в Будва на 9 юли
23 март 2007 | 14:22 | Агенция "Фокус"
Будва. Легендарната рок група “Ролинг стоунс” ще изнесе концерт в Будва на 9 юли. Това е било договорено вчера с мениджърите на групата, пише днес черногорското издание “Виести”. Преговорите са продължили десетина дни. Все още не се знае какъв хонорар са поискали “Ролинг стоунс”, за да свирят в Черна гора, но един милион евро е най-ниската възможна сума. Като се има предвид, че “Ролинг стоунс” на 14 юли ще имат концерт в Белград, за който ще получат хонорара от 1,5 милиона евро, вероятно подобна сума са поискали и за участието си в Черна гора, отбелязва изданието. |
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
|