Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Съб Мар 31, 2007 1:19 pm Заглавие: |
|
|
D3im05 написа: | ЧАКА се CRYSIS |
тука съм съгласен _________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
nub

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
wi-flip-ff

|
Пуснато на: Съб Мар 31, 2007 4:17 pm Заглавие: |
|
|
implant написа: | wi-flip-ff, що махна гела ве? :) |
минах на гребен и повече къпане x) _________________ http://pulnej.blogspot.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
nub

|
Пуснато на: Съб Мар 31, 2007 4:33 pm Заглавие: |
|
|
Имплантаа тоя Френзик ми уби 1 час, е...ти зарибявката:))) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
nub

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
VenomBGR

|
Пуснато на: Съб Мар 31, 2007 9:44 pm Заглавие: |
|
|
Е пък вие заиграхте чернобилската пуцалка, то толкова време я бавиха че е нереално почти като Pray дето според мен е посредствен. Абе на мене ми дайте Resident Evil 5, игри с мутанти са ми фаворитни. :P Аз да набарам новото PC и ще видя какво не и харесвате на тая игра ;) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
wi-flip-ff

|
Пуснато на: Съб Мар 31, 2007 10:33 pm Заглавие: |
|
|
аз доста време бях в тоя филм Biohazard 4
изиграх я към 4-5 пъти, отключих всичките кестри, преживяването е лудница. _________________ http://pulnej.blogspot.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Boteff

|
Пуснато на: Съб Мар 31, 2007 11:04 pm Заглавие: |
|
|
STALKER e totalno obsolete .. AI-to e uber zle .. vizualno e out of date .. nadqvah se da izglejda pone kato HL2 .. no ne bi .. da ne govorim che e uber tejka .. chakah taq igra 4 godini .. i nakraq ukraincite tipichno po slavqnski se nasraha .. bal sum gi .. produljavam s WoW .. dokato ne izlezne Warhammer online .. :] _________________ .. so far .. so good .. so what ? .. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
velinov

|
Пуснато на: Нед Апр 01, 2007 4:43 am Заглавие: |
|
|
wi-flip-ff написа: | аз доста време бях в тоя филм Biohazard 4
изиграх я към 4-5 пъти, отключих всичките кестри, преживяването е лудница. |
Чак пък! И аз я играх, че и повторих, ама чак толкова не съм се зарибил! Най яката игра е 'LBA', ако някой знае какво означава тази абривиатура... ;))) Просто класика... ;))) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
wi-flip-ff

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Нед Апр 01, 2007 5:30 am Заглавие: |
|
|
Abe nie ne spim li be? _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
velinov

|
Пуснато на: Нед Апр 01, 2007 5:38 am Заглавие: |
|
|
Toчно за това става въпрос!!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
n1x0n

|
Пуснато на: Пон Апр 02, 2007 11:44 am Заглавие: |
|
|
STALKER излетя от харда ми точно 2 дни след като я подкарах... и то защото първия ден играх само 20 мин.
Нелинейни мисии - хубаво, амбиънс - чудесно, история - ОК... ама братче такова куцо изпълнение - просто не е истина.
Първо и най-дразнещо - бруталната нереалност на оръжията. Е не може да наплякаш на някой хедшот с помпата от метър и той не само да оцелее, ами и да те простреля в кутрето на десния крак взимайки ти 50% от здравето. Тва откоси с АК74 в гръдния кош и стрелба с пистолет от упор в главата - грам не респектира никой...
Второ, AI-то. Като цяло - брутално малоумно поведение на NPC-тата, много дразнещо. Ходят като мухи без глави из нивата, дават фира в "аномалиите", водят некви 20 минутни безрезултатни престрелки и после се разотиват внезапно.
Отделен е въпроса, че лошите просто се телепортират отнякъде - няма друго обяснение за факта, че попадаш на навалица от врагове на място, което си прочистил преди 1 мин. и до което няма достъп освен през вратата, която си завардил. Като се съчетае този феномен с лошата ефективност на оръжията - се получава че ти трябва да трепеш хора за да имаш амуниции за да утрепеш следващите хора... kind'a stupid...
Трето, прословутата "нелинейност" на играта. Отиваш на приятелска среща с някой, който почва да те гърми отдалече, а когато му пръснеш тиквата се оказва, че си се лишил от жизненоважно инфо.
Или пък любимите ми съобщения, които те уведомяват какво си пропуснал да направиш, без преди това да е имало никакви инструкции по въпроса какво всъщност трябва да се направи.
Като хвърлим в кюпа и кофти карти, тъпа waypoint система, супер-досадни check points при минаване от един сегмент на картата в друг и безумните времена на зареждане на нивата - нещата стават просто мега-изнервящи.
След цялото това чакане, след всички тези обещания за "революционен реализъм" и т.н. съм крайно разочарован! Мога само да завиждам на хората, които ще имат нервите да я изиграят до край. _________________ Veritas † Aequitas |
|
Върнете се в началото |
|
 |
maceman nightWoWalker

|
Пуснато на: Пон Апр 02, 2007 12:09 pm Заглавие: |
|
|
е за тва WoW му е майката.... :) _________________ ... gief more epix ... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
2S384U

|
Пуснато на: Сря Апр 04, 2007 7:27 pm Заглавие: |
|
|
тая тема с изчАДия, варели и противогази не се ли изчерпа с дуум и халфлайф или хлапетата още се връзват на постни сценарии:) _________________ "Най-добрите дизайнерски решения са прости, защото не съдържат елементи, които не са необходими... и съдържат необходимите елементи по начин, който изглежда логичен."
¬ƒŒ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Viktor M.

|
Пуснато на: Сря Апр 04, 2007 9:38 pm Заглавие: |
|
|
2S384U написа: | тая тема с изчАДия, варели и противогази не се ли изчерпа с дуум и халфлайф или хлапетата още се връзват на постни сценарии:) | Не! Стига да е направено кадърно и с мерак. Всички вече се интересуват само от тлъсти печалби и не ги ебе че продукта и ем куц! Ех само да имах 50тина милиона $, аз си знам какво RPG щях да съворя:))) няма страшно всичко е въпрос на време:) _________________ www.mazhlekov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DeBreen

|
Пуснато на: Пет Апр 06, 2007 2:20 am Заглавие: |
|
|
Много добра игра е това, не бива да се пропуска, а за 20 минути игра не е коректно да се дава компетентно мнение. Изиграйте я и тогава може да си говорим, да се плюе и иронизира е най-лесното. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ky3Mu4
|
Пуснато на: Съб Апр 07, 2007 6:46 pm Заглавие: |
|
|
DeBreen написа: | Много добра игра е това, не бива да се пропуска, а за 20 минути игра не е коректно да се дава компетентно мнение. Изиграйте я и тогава може да си говорим, да се плюе и иронизира е най-лесното. |
true true _________________ "I'm a ink injected doodling machine. I am the rocker, I am the roller, I am the out-of-controller!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Azirafel

|
Пуснато на: Съб Апр 07, 2007 8:03 pm Заглавие: |
|
|
Ахам. Врътнах я онзи ден. Добра атмосфера :) |
|
Върнете се в началото |