Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Moreny
|
Пуснато на: Пет Апр 06, 2007 8:37 pm Заглавие: Търся четки за Photoshop или клипарт за Corel ... |
|
|
Здравейте,
Хора искам да Ви питам дали някой знае от къде мога да сваля четки (brushes) за Photoshop трябват ми силуети на хора който се забавляват. Или векторизирани клип арт-а за CorelDRAW. В deviantart.com намерих четки за Photoshop но няма много. Трябват ми хора който се забавляват за да се получи нещо като това, това или това. Някой знае ли сайтове от където мога да славя такива подобни неща ?
Много Ви благодаря и се извинявам ако случайно темата не е за този форум ! Дано да ми помогнете :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
nub

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
DJ_CyberGod

|
Пуснато на: Съб Апр 07, 2007 12:09 pm Заглавие: |
|
|
за какво са ти готови силуети.. фащаш няколко приятели, снимаш ги и си ги правиш на силуети.. господин безие ще ти помогне _________________ so many pedestrians, so little time.. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
NOX

|
Пуснато на: Съб Апр 07, 2007 11:10 pm Заглавие: |
|
|
mnogo slojno! Namirash snimki s podhodq6ti silueti i si gi tracevash... _________________ "... човек се влияе, а средностатистическия човек се влияе дори повече." wi-flip-ff |
|
Върнете се в началото |
|
 |
e388

|
Пуснато на: Нед Апр 08, 2007 1:27 am Заглавие: |
|
|
Абе верно що нямат новите потребители право да пишат в "Общи приказки" най-важно е първо да се представиш че тогава ще имаш права и за "Общи приказки" егаси политиката :|
e388 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
nub

|
Пуснато на: Нед Апр 08, 2007 4:12 am Заглавие: |
|
|
e388 написа: | Абе верно що нямат новите потребители право да пишат в "Общи приказки" най-важно е първо да се представиш че тогава ще имаш права и за "Общи приказки" егаси политиката :|
e388 |
мнофо си е добра политиката |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|