Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
maceman nightWoWalker

|
Пуснато на: Пон Апр 09, 2007 11:10 am Заглавие: |
|
|
не те знам на колко си години, но рисуването в момента ти е непрофесионално (което в никакъв случай не трябва да те обижда)...
ако решиш бъдещето ти да е свързано с рисуване, слушаш каквото ти казват по-горе нокса и нубито...
имаш око и ръка на художник, нужно е развитие на по- горно ниво...
ако пък решиш да си останеш на нивото "мазна" техника с моливче, прерисуване на "нещо дет много ме кефи", лоша композиция, кофти фотошопски ефекти, слагане на дасиебеинадписа от горе до долу - тогава твоето място не е тука.... _________________ ... gief more epix ... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
JvruceR
|
Пуснато на: Пон Апр 09, 2007 12:31 pm Заглавие: |
|
|
"мазна" техника с моливче, прерисуване на "нещо дет много ме кефи", лоша композиция, кофти фотошопски ефекти, слагане на дасиебеинадписа от горе до долу " - това ми хареса :)
Ами първо - години 24
после - определено е непрофесионално(доказано)
нататък - бъдещето ми е свързано с доста дисциплини, но едва ли ще изкарвам пари от рисуване(правя го за кеф)....все пак, ще се вслушам в съветите им.
последно - щом не ми е тук мястото - трийте ми акаунта и готово :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ники михайлов

|
Пуснато на: Пон Апр 09, 2007 12:34 pm Заглавие: |
|
|
JvruceR написа: | последно - щом не ми е тук мястото - трийте ми акаунта и готово :) |
Пък ти докажи обратното... време има :) _________________ "You cannot cheat form. Form is not a vehicle for content. It is the content." PETER CHUNG |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|