Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
SIMPLI

|
Пуснато на: Нед Май 18, 2003 10:46 pm Заглавие: Моторно масло - спешно мнения |
|
|
Колеги давайте бързо мнения. Коя от двете да се пуска за печат.
До обед трябва да имам резултат. Клиентът прие един по-ранен вариант. Ще пусна едно от тези двете на своя глава.
Чакам предложения.
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Kekata

|
Пуснато на: Нед Май 18, 2003 10:57 pm Заглавие: |
|
|
Mislq lqvata kutiq 4e e po-dobra, te obshto vzeto sa na kantar, ama na lqvata ima edno siqnie v bqlo, koeto mi haresva... a na dqsnata hubavo e 4e butaloto se "smazva"-ima jylta sleda... ne znam, ako iskash probai da kombinirash s taq sleda na lqvata ...
ta az kazvam - lqvo! (ako e skorekciqta, oshte po-dobre:))) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Нед Май 18, 2003 11:07 pm Заглавие: |
|
|
dobra rabota :) az kato gi gledam bih napravil hibrid ot dvete: znachi butaloto s maslennite sledi ot diasnata kutia gi slagam na liavata i smeniam cveta na 18L na liavata s oranje shtoto taka malko bode ochichki no puk se nabiva kato vajno info... _________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
SIMPLI

|
Пуснато на: Нед Май 18, 2003 11:25 pm Заглавие: |
|
|
Пробвах го и с оранжева следа, но започва да тежи надясно и няма с какво да го балансирам.
Клиента е виждал това ---->  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Jonata
|
Пуснато на: Нед Май 18, 2003 11:27 pm Заглавие: |
|
|
Добро е. И етикетите ги бива ;) За да стане истинско ти трябват 6 цвята - CMYK, покривно бяло и оранжевото като пантон. Ако е възможно да се произведат ще станат страхотни. И една идея - намали магентата и поискай вместо жълто да се печати с оранжев пантон - 021 или нещо подобно. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
SIMPLI

|
Пуснато на: Нед Май 18, 2003 11:33 pm Заглавие: |
|
|
Jonata написа: | Добро е. И етикетите ги бива ;) За да стане истинско ти трябват 6 цвята - CMYK, покривно бяло и оранжевото като пантон. Ако е възможно да се произведат ще станат страхотни. |
При теб ли се печатат етикетите ;-)
А за 6-те цвята ... ти си ги предпечатвай ;-)
Последната промяна е направена от SIMPLI на Пон Май 19, 2003 12:17 am; мнението е било променяно общо 1 път |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Kekata

|
Пуснато на: Нед Май 18, 2003 11:37 pm Заглавие: |
|
|
em dobre de, kyf ti e problema da go opraish s nadpisa 18l??? sloji go vlqvo i e OK... a i ne mislq 4e TOLKOVA teji nadqsno... a i krygliq element, deto si go slojil opraq rabotata..
Ako iskash moje da probash da pusnesh edna leka oranjeva sleda po tangentata na kryg4eto pak po toq diagonal, koqto da ti balansira oranjevata sleda na butaloto... abe trqa da e oranjeva bez spor, taka e po-"mazna" :))))
ae kaji ko mislish, ako iskash - icq... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Kekata

|
Пуснато на: Нед Май 18, 2003 11:37 pm Заглавие: |
|
|
em dobre de, kyf ti e problema da go opraish s nadpisa 18l??? sloji go vlqvo i e OK... a i ne mislq 4e TOLKOVA teji nadqsno... a i krygliq element, deto si go slojil opraq rabotata..
Ako iskash moje da probash da pusnesh edna leka oranjeva sleda po tangentata na kryg4eto pak po toq diagonal, koqto da ti balansira oranjevata sleda na butaloto... abe trqa da e oranjeva bez spor, taka e po-"mazna" :))))
ae kaji ko mislish, ako iskash - icq... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
SIMPLI

|
Пуснато на: Нед Май 18, 2003 11:44 pm Заглавие: |
|
|
можеше да го пробвам и да го покажа как стои, но файловете са във фирмата. донесох си у дома само ренднатото. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Нед Май 18, 2003 11:49 pm Заглавие: |
|
|
variantite koito e vijdal klienta sa po slabi .. mnogo sa razhvurliani.. a za varianta sus oranjevata sleda mislia che niama da teji be choveche ia napravi naburzo edin varian i go sloji da go vidim ? ako mojesh de.. _________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Jonata
|
Пуснато на: Нед Май 18, 2003 11:51 pm Заглавие: |
|
|
SIMPLI написа: | При теб ли се печатат етикетите ;-)
Скъсаха ми нервите тия хора, ей ...
Що глупости направих в тези етикети, само да ми се махнат от главата.
А за 6-те цвята ... ти си ги предпечатвай ;-) |
Предпечатвам ги етикетите. Като изключим правилото за петте процента отткук нататък етикетите са си OK, кутийката-също. Според мен бяло трябва да има навсякъде, освен под буталото и лентите над и под картинката. Така кутията ще изглежда като с пластмасово покритие, а буталото ще бъде метално. А къде се печата качествено върху тенеке - нескафе кутията е добре напечатана, но нямам идея къде и как се прави това. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
SIMPLI

|
Пуснато на: Пон Май 19, 2003 12:06 am Заглавие: |
|
|
Jonata написа: | Предпечатвам ги етикетите. Като изключим правилото за петте процента отткук нататък етикетите са си OK, кутийката-също. Според мен бяло трябва да има навсякъде, освен под буталото и лентите над и под картинката. Така кутията ще изглежда като с пластмасово покритие, а буталото ще бъде метално. А къде се печата качествено върху тенеке - нескафе кутията е добре напечатана, но нямам идея къде и как се прави това. |
абе аз имах и един вариант да се печата с бронз, ама много сухо ми изглеждаше.
варианта с избирателен щанцлак, за който говориш беше мойта идея като започнах да проектирам баката, но клиетите отказаха ... а и още една цветоотделка е ...
опаковките са серия и трябва да се върти цвета. този вариант е най-лесен |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Jonata
|
Пуснато на: Пон Май 19, 2003 12:11 am Заглавие: |
|
|
SIMPLI написа: | абе аз имах и един вариант да се печата с бронз, ама много сухо ми изглеждаше.
варианта с избирателен щанцлак, за който говориш беше мойта идея като започнах да проектирам баката, но клиетите отказаха ... а и още една цветоотделка е ...
опаковките са серия и трябва да се върти цвета. този вариант е най-лесен |
Знам, че са серия :)
Принципно можеш да ги правиш дори и от 2 цвята - тук оранжево и черно, а останалите секции да използваш за ефекти - бяло и още някой пантон тук таме |
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Пон Май 19, 2003 11:04 am Заглавие: |
|
|
ot samoto nachalo si mislia che she se pechata napravo na kutiata... _________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ico
|
Пуснато на: Пон Май 19, 2003 12:07 pm Заглавие: |
|
|
Jonata написа: | А къде се печата качествено върху тенеке - нескафе кутията е добре напечатана, но нямам идея къде и как се прави това. |
Nai blizko v turciq ima firmi koito pechatat kachestveno podobni kutii. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Jonata
|
Пуснато на: Пон Май 19, 2003 12:07 pm Заглавие: |
|
|
implant написа: | ot samoto nachalo si mislia che she se pechata napravo na kutiata... |
Естествено, че ще се печата директно върху тенекето. Етикетите са друга задача. Проекта иска качествен печат, който в Родината не ми е известно някой да може да прави. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
graphic
|
Пуснато на: Пон Май 19, 2003 2:13 pm Заглавие: |
|
|
Миналата година ФМА Лясковец се похвалиха че ще си купуват страхотна машина - даже май я купили, ама дали са я вкарали в производсвто...? Ако успеят ще бъде чудничко, че тия турци много мотат.... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
SIMPLI

|
Пуснато на: Пон Май 19, 2003 9:15 pm Заглавие: |
|
|
Ще се печатат в БГ. Така иска клиента.
Тенекето ще бъде покрито с бял щанц-лак, т.е. няма да има металик-ефект. Налага се да е така поради опасения от некачествена ламарина (драскотини, петна)
Ще направя квото мога по предпечата, пък да става квото ще. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
SIMPLI

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
SIMPLI

|
Пуснато на: Съб Юни 07, 2003 11:22 pm Заглавие: нови 2 |
|
|
Вярно че станаха малко различни като цветност, ама те са си и коренно различни масла - едното е моторно (висок клас), а другото е трансмисионно. Идеята е такава - едното да е по-атарактивно, а другото по-семпло ...
ЕР90 ще го пробвам с 3 пантона. Леко ще снижим себестойността.
Може би ще има още едно трансмисионно, та там може да му въртя цветовете, ще видим.
Последната промяна е направена от SIMPLI на Пон Юни 09, 2003 6:17 pm; мнението е било променяно общо 2 пъти |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|