Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
elichkata

|
Пуснато на: Вто Апр 24, 2007 9:56 am Заглавие: столчета с пеперуди-космонафти |
|
|
отдавна се каня да ги пусна, обаче все не намирам време да ги подредя.
серия Неща за деца са с тези пеперуди - тези столчета, малко детски колички и спални комплекти с вързанки за легла.
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
maceman nightWoWalker

|
Пуснато на: Вто Апр 24, 2007 10:10 am Заглавие: |
|
|
като графика ми харесват :)
като цветове са ми прекалено убити (децата на тази възраст предпочитат ясни и чисти цветове*), въпреки че си пасват когато са сложени на столчетата....
а комбинацията от цветове при столчетата ама хич не ме кефи (предполагам че фабрично са си такива и ти нямаш пръст в тази работа)...
така че ти си се справила перфектно със задачата- чисто, разпознаваемо и приятно лого, цветово съобразено с предназначеното му място :)))
* някой ако се пита откъде толкова компетентно мнение точно от мен - завършил съм дизайн на детската среда ;Р _________________ ... gief more epix ... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
elichkata

|
Пуснато на: Вто Апр 24, 2007 10:23 am Заглавие: |
|
|
maceman, доста се радвам на твоя коментар (не само заради *).
Всъщност цветовете и за самите столчета са мои... имам пръст съвсем в цялата работа.
На истинско изглеждат доста по-приятни, но май не съм успяла да ги представя в най-добрата им светлина. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ma4u4a

|
Пуснато на: Вто Апр 24, 2007 10:51 am Заглавие: |
|
|
искам да съм бебееее:)
за цветовете и на мен са ми малко убити, но сигурно има и бебета, като мен дето така си ги харесват повече;) _________________ Без паника!
Всичко излиза извън контрол по реда си!
бу. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
dreamer

|
Пуснато на: Вто Апр 24, 2007 10:53 am Заглавие: |
|
|
ma4u4a написа: | искам да съм бебееее:) |
Не виждам проблем Еличка да ти напраи една тениска къстъм нарисувана :))))))) _________________ .
Dreamerworx.com
-------------------------------------
Steps Of Inspiration |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Juana

|
Пуснато на: Вто Апр 24, 2007 11:48 am Заглавие: |
|
|
Още като видях десените за количките ме хвана МНООООГО яд, че само половин-1 година по-рано нямаше такива колички (а и столчета).
Иначе почти цялото ни оборудване е от тази фирма, но сме били подранили. :/ _________________ ... Днес изпитах мноо лошото чувсту докато заклиучвах вратата имах лошото чувству че зад мен има роуг в стелт... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
TIFF

|
Пуснато на: Вто Апр 24, 2007 12:13 pm Заглавие: |
|
|
** а аз, като татко, да си кажа, че освен да радват децата, тея столчета се поставят в една относително по-човешка интериорна среда. демек, хубаво е да могат да се гледат без да присвиваш очи заради ярките цветове.
кефят от-до. _________________ 100% biodegradable |
|
Върнете се в началото |
|
 |
maceman nightWoWalker

|
Пуснато на: Вто Апр 24, 2007 12:23 pm Заглавие: |
|
|
elichkata написа: | maceman, доста се радвам на твоя коментар (не само заради *).
Всъщност цветовете и за самите столчета са мои... имам пръст съвсем в цялата работа.
На истинско изглеждат доста по-приятни, но май не съм успяла да ги представя в най-добрата им светлина. |
за съжаление производителите се съобразяват не с вкуса на децата, а с вкуса на родителите :)))
и на мен пастелните тонове ми харесват повече отколкото чистите и ярки цветове,
но синьото на първото столче бих комбинирал с по- оранжево (това в момента ми е прекалено охра) ,
а синьото на долното бих го направил като това в логото ти (сега леко зеленее)..... _________________ ... gief more epix ... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Вто Апр 24, 2007 12:48 pm Заглавие: |
|
|
Също съм почитател на по-пастелните цветове, но съм съгласен с мейс особено за охрата на първото столче. за второто и така си е супер кют. Еличката РУЛЗ!!!! :) _________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
wicky

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
PetyoDenev

|
Пуснато на: Вто Апр 24, 2007 1:46 pm Заглавие: |
|
|
много добра работа по задачата,
жалко че дребния порасна, земем да направим друг ;)))
поздрави за работата _________________ ALFA MILANO |
|
Върнете се в началото |
|
 |
elichkata

|
Пуснато на: Вто Апр 24, 2007 1:52 pm Заглавие: |
|
|
мачуче, ама как те уреди само дриймъра :)) само дето съм малко мързелива да нарисувам Цяла фанелка. да измислим нещо с щампичка, така по-лесничко да е :)))
juana, tiff, да знаете само как се радвам, че ви харесват нещата! (нали сте ми в таргета, пък и Разбирате достичка :))
maceman, прав си за вкуса на родителите... ама нали те Взимат столчетата от магазините (уф, тва аз ли го казах?!?) ;)
implant, wicky, БЛАГОДАРЯааааААаАааа!!!!
колкото то цветовете, много, ама много се изложих с тези снимки... така ми се иска да ги видите на Истинско. (пристрастна съм, понеже си ги харесвам) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Rostislav

|
Пуснато на: Вто Апр 24, 2007 2:22 pm Заглавие: |
|
|
На мен ми харесват, изглеждат сладурски, ако бях бебе щях да се кефя:) _________________ :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Вто Апр 24, 2007 4:42 pm Заглавие: |
|
|
и идея си нямат повечето възрастни на кво се кефят децата, ма карай. тва е друга тема. аз лично се видях в чудо. всичките ми разбирания за "сладуранско" и "прекрасно за дете" отидоха по дяволите.
иначе ме кефят а и аз съм за мааалко по-силни цветове, мъничко. _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
haddock
|
Пуснато на: Сря Апр 25, 2007 10:46 pm Заглавие: |
|
|
Чуден дизайн, elichkе,
Страшни работи правиш, имам чувството, че си от някой по-добър свят, не от тука, като ти гледам картинките! ;-) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
yazz

|
Пуснато на: Пет Апр 27, 2007 3:35 am Заглавие: |
|
|
супер са, много сладки! и аз искам фанелка :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
TIFF

|
Пуснато на: Пет Апр 27, 2007 9:52 am Заглавие: |
|
|
аз пък искам фланелка от yazz _________________ 100% biodegradable |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ma4u4a

|
Пуснато на: Съб Апр 28, 2007 6:19 pm Заглавие: |
|
|
начи, еличката ако надвие мързела за щампичка, първия който се докопа до нея поема отговорноста да снабди и другите с фанелки:)
dreamer като виновник ще му измислим премия, но само ако навие и yazz за щампичка;) _________________ Без паника!
Всичко излиза извън контрол по реда си!
бу. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
pipi

Регистриран на: 16 Дек 2002 Мнения: 2991 Местожителство: на работа - предимно
|
Пуснато на: Сря Май 02, 2007 12:40 pm Заглавие: |
|
|
от язз и аз искам, вероятно 38 винил могат да ни принтнат с добро качество няколко. иначе сладки пеперуди :) обаче списъка с неща за закупуване в следващите месеци става забележително дълъг..... винаги съм знаела че е скъпо да имаш чаве, ама чак толкова..... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Juana

|
Пуснато на: Сря Май 02, 2007 4:19 pm Заглавие: |
|
|
pipi написа: | от язз и аз искам, вероятно 38 винил могат да ни принтнат с добро качество няколко. иначе сладки пеперуди :) обаче списъка с неща за закупуване в следващите месеци става забележително дълъг..... винаги съм знаела че е скъпо да имаш чаве, ама чак толкова..... |
100% половината неща от списъка ще ги ползваш само, колкото да се каже, че все пак са ползвани :P _________________ ... Днес изпитах мноо лошото чувсту докато заклиучвах вратата имах лошото чувству че зад мен има роуг в стелт... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|