Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
SIMPLI

|
Пуснато на: Пет Апр 27, 2007 1:19 pm Заглавие: |
|
|
абе как се хваща Хашимото, че аз требва да качвам килограми :-) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ValBo

Регистриран на: 07 Ное 2002 Мнения: 3426 Местожителство: София-Шумен
|
Пуснато на: Пет Апр 27, 2007 1:21 pm Заглавие: |
|
|
Не ти требе бате Симпли _________________ Сънят е слаб заместител на кофеина |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Пет Апр 27, 2007 2:17 pm Заглавие: |
|
|
не ти трябва колело бате. Трябва ти кростренажор. Колелото уврежда, как да го кажа по-така... плодовитостта, заради седалките е и заради натиска на определни места. поне стандартните седалки с които вървят моделите.
кростренажора е супермашинка, държи те изправен за разлика от колелото, а и раздвижваа различни мускулни групи. ако се спреш на това нещо търси по-здрав модел ако е Kettler, не само заради килограмите ами имат проблем при някаква втулка при маховика. троши се често.
в никакъв случай недеж да тичаш :))) при хора с по-високи килограми, казвам ти го шот съм по-тежък, уврежданията на ставите на буферните кости са жестоки. ходенето е зупер. _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
deffecto
|
Пуснато на: Пет Апр 27, 2007 2:18 pm Заглавие: |
|
|
аз мога да ти дам една японска диета, тествах я, 7 кг - 7 дена, викат й японско чудо или нещо от сорта. ядеш се нормално, не се пие обаче _________________ Върнете се в началото |
|
Върнете се в началото |
|
 |
McLaren

|
Пуснато на: Пет Апр 27, 2007 2:25 pm Заглавие: |
|
|
Гледай сега аз какво направих:
Отидох на бул. Левски - малко след светофара с ул. Раковски - магазин за велосипеди. Двама близнаци продават - много свестни пичове. И аз така нищо не разбирах и гледах само по сайтове. Обясниха ми момчетата доста неща и за около 200лв. си сглобих страшно колелце. Сега си карам и си се кефа страшно. Пробвай!! :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
kingBMF

Регистриран на: 17 Апр 2006 Мнения: 294 Местожителство: Liege, Rue de Serbie 99
|
Пуснато на: Пет Апр 27, 2007 3:29 pm Заглавие: |
|
|
Bio написа: | в никакъв случай недеж да тичаш :))) при хора с по-високи килограми, казвам ти го шот съм по-тежък, уврежданията на ставите на буферните кости са жестоки. ходенето е зупер. |
Предполагам знаеш че "по-високите килограми" изобщо не увреждат нищо абсолютно :), не знам как се притесняваш за ставите си от бягане, а изобщо не мислиш че носиш една торба цимент излишни килограми (примерно) и това ама по никакв начин изобщо не ти уврежда същите... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
kingBMF

|
Пуснато на: Пет Апр 27, 2007 4:07 pm Заглавие: |
|
|
Нубзи тва специално за тебе, от един форум е:
Мъже в разцвета на силите си, между 30-40 години, отчаяно гледат телата си в огледалото и невярващо поглеждат към фитнес залата, като привилегия на свободните ученици и студенти. В тази статия искам да посоча верния път за вас. Ако видите себе си описан по-долу, знайте, че разрешението го има.
ТИП – бързи, стресирани, претоварени: ставате сутринта, поглеждате към часовника, имате време само да минете през банята, бързо да се облечете и тръгвате, защото закъснявате за среща. Телефона звъни още с включването му, не един, а 2 или 3 апарата не ви дават мира за секунда. Пиете кафе в колата и ви звънят за още по-важни задачи, срещи и срокове. Перспективата е голяма, всеки ден ви приближава до целта, преминавате през един връх, но веднага атакувате друг, обядът за вас е губене на време, защото сте винаги в екшън. Вечерта към 8-9 часа нещата поутихват и полуслужебна вечеря навън ви вкарва в “борбата” с огромно количество храна и желания, които взимат надмощие точно сега. Злоупотребата с нездравословни храни и алкохол е неминуемо. Лягате след полунощ, при вашата схема на живот, ефекта е деструктивен.
-стомашни проблеми: липса на храносмилателни ензими и капацитет за обработка на храна сутрин и през деня, предразположение за язва, отчетлив колит и гастрит;
-повишено ниво на холестерола и кръвното налягане, вследствие стреса, напрежението и късно вечерно хранене;
-повишен пулс, моментна сърдечна слабост или спазми придружени с известно затруднение в дишането – рядко, но срещано явление
-подпухнало лице и брадичка, закръглени форми в областта на -корема, изравняване на размерите: раменен пояс – талия;
-нервност, раздразнителност и често появяващо се надменно и агресивно държание или самодоволство, без необходимост;
-склонност към разтърсващи изживявания, характерни за ниско интелигентни комплексари от селски тип, като: пиянство и чалга до зори, лов (убийства) на животни....
-бързо и агресивно шофиране и др.
-липса на либидо и неудовлетвореност от секса, който имате.
Като се вгледате в описанието по-горе ще видите, че физическите проблеми, които ще съпътстват живота ви са неимоверно свързани със съответните психологически неравности.
На пръв поглед може би няма да намерите връзка между фитнеса и думите ми до тук, затова ще разясня набързо. Човекът е сложно създание, което има системи в тялото, които функционират пълноценно при една по-разнообразна и балансирана среда. Ясно е, че адаптирането към един живот, изпълнен само с психически стрес, обездвижване, разрушаващо хранене е напълно възможно, но определено се появяват промени във физическо-поведенческия характер на индивида.
Не искам да препоръчам промяна на живота ви, спиране на напрежението и работата или на това, което гоните като цел. Напротив, действайте яко, бързо и ............, както досега, но внесете баланс като добавите някои нови неща, които ще ви повлияят перфектно още след втория месец.
Тренировката: Започнете физическа активност и тренировки във фитнес центъра. Човек се нуждае от физически стрес, така е създаден преди милион години, бяга и воюва с ръце, за да оцелее. Цялата хормонална, нервна и психическа система е свързана и с движението. Кортизонът, който отделяте при напрежение, адреналинът, който скача при поредния проблем, пулсът, гневът, всичко това може да се балансира и да излезе от вас с едно яко помпене в залата. От вас не се очаква 2 часа животинско усилие се едно сте състезател, а 45 мин. занятия, 2-3 пъти седмично. Под ръководството на треньор, който да ви изгради индивидуална за вас програма и да ви стимулира, мотивира и ангажира с редовни посещения. По-добре си платете за да имате резултат.
Бенефитите за вас са много:
намаляване на подкожните мазнини;
повишаване на мускулната маса;
подобряване на общия естествен вид на тялото или лицето;
подобряване на сърдечно-съдовата система;
стабилизиране на нервната система;
повишаване на либидото;
премахване на лошото настроение и недоволството от лицето ви;
изправяне на стойката и премахване на риска от ставни проблеми.
Примерната програма, която ще ви дам, може да използвате за старт, но се посъветвайте с инструктора в залата за правилното изпълнение на упражненията. Правете я през ден за 45 мин.
0
Разгряване – въртене на велоергометър
8-12 мин.
1
Бутане с щанга от лег
3х15
2
Дърпане на скрипец към корема
3х15
3
Изнасяне с дъмбели встрани
3х12
4
Сгъване с щанга от стоеж
3х12
5
Клякане с щанга
3х15
6
Коремни преси
3х20
0
Въртене на велъргометър
10-15 мин.
Това е само примерна тренировка, посъветвайте се с инструктора си.
Само след няколко седмици, тя ще ви се стори лека, затова прибавете нови серии, упражнения и увеличете тежестите. Бързо ще напредвате, ако сте последователни и отдадени всеки ден с обичайното, с обличането и душа ще загубите 90 мин. максимум. Изберете си хубава зала, която може да предложи и допълнителни услуги. Добавката на солариум, масаж, сауна, няколко пъти седмично и съчетаването с козметични процедури ще ви спести време и ще ви донесе нови бенефити. Ако можете да си наемете ш kафче, дръжте си няколко екипа за трениране в него, продуктите за възстановяване и тоалетни принадлежности – страшно е удобно.
Храненето: Тук е истината, с която ще постигнете бързи и реални резултати. Промените ли правилно хранителния си режим със сигурност ще бъдете нов и ще изглеждате по-добре. Ще се чувствате нов човек. Нещата се решават лесно, но за това все пак трябва и някаква ориентация.
Закуската: Това не сте го правили от години. Сутрин бързате и нямате време. Когато почивате спите до обяд, а когато сте се пробвали да ядете ви става тежко, подува ви се стомаха, доспива ви се и не можете да работите.
Запомнете, че закуската е храненето което стимулира метаболизма за целия ден, това е старта ви за деня, дайте всичко необходимо на тялото си, за да може да гори и да функционира правилно.
Единственото решение са хранителните добавки една доза от 2-3 с.л. забъркани с мляко или вода на миксер (стигат ви 5 мин.) ще ви даде до 50 активни елемента: витамини, минерали, аминокиселини, билки, метаболитни оптимизатори и др. Без излишни калории, само концентрат, който ще ви освежи. Различните протеинови продукти се предлагат с вкус на ванилия, шоколад или ягода, а има и други, които са готови, като кексове, напитки и протеинови блокчета.
Обяда: В случай, че не намерите време да седнете в заведение и да поръчате пилешка пържола и сега ще ви предложа бърз вариант: 1 кисело мляко, 50 гр. ядки (по-добре сурови), консерва риба тон във вода и една чушка ще свършат същата работа. Хранителните добавки също ще ви оправят, ако не можете да спазите горното.
Преди тренировка: Не забравяйте, че трябва да са минали поне 120 мин. след последното ви хранене, за да може кръвта да отиде в мускулите, а не в корема и да се чувствате дискомфортно.
Зареждане: Ако чувствате, че нивото ви на енергия е ниско, 30 мин. преди тренировка изпийте едно кафе, UPSARIN, таблетка PHININ, който може да вземете от всяка аптека и хранителна добавка, подобряваща сърдечната дейност, например INOSINE. Ако целите изгаряне на мазнините, тук е момента за формулите, стимулиращи тези процеси.
Възстановяване: Веднага след тренировката има един прозорец, в който всички изразходвани вещества по време на натоварването могат да се възстановят. Този “свръх” важен момент за вашата мускулатура е от решаващо значение.
Вечеря: Това критично хранене за всеки трябва де е богато на протеин и съвсем малко на въглехидрати. За това набавянето на големи количества месо, риба или пиле, варено, печено или задушено. Добавете голямо количество зеленчуци, които пълнят добре стомахът ви и засищат. Откажете се от следните храни по това време. Придържайте се само към храните, които съм ви описал. Спрете безразборния прием на шоколади, вафли и други бързи храни, пълни със захар и сол. Пийте само напитки без захар. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
nub

|
Пуснато на: Пет Апр 27, 2007 4:39 pm Заглавие: |
|
|
Тенкю Бруте:))
Човека дет го е писал не лъже въобще, некой от признаците са налице.
Реално аз имам силен психологически проблем. Просто съм устроен агресивно. Стреса ми влиае като инжекции адреналин. Колкото повече екшън толкова повече огин. Обаче тая енергия ако човек не трансформира и я изкара физически навън тя се връща обратно и ефекта е непредсказуем. Последния ми гаф миналата година е падане напердето в близката бензиностанция и налазване на човек с 40 кила по надолу от мен без никав шанс (черно петно ми е) за мое щастие имаше два почиващи сота:))
Още тогава тва ми даде алерт че тре зема мерки.
Номера при тренировките е човек да си познава тялото.
Всяка програма е супер условна докато не се приложи на практика и не се видат резултатите.
Аз си знам сланината и кокалите перфектно.
А и освен травми от простотия с мъртва тяга имам и операцики по коленцата. Така че за начало колело:)
Та да си додем на думата за колелото.
Отидох аз в БАС хората казаха имаме едно колило за 700 кинта тънкана последното е и е с голяма рамка 21" . Викам аз тахи. Отивам там и пред мен един пич от пованса вика: аз дойдох да си зема колелото:)))
Ха познай кой слезна от неговото колело. Фуцк.
Викам и са ко. И те: Ми сори пич след две седмици мое додат такива рамки ма мое и да не додат.
Викам: Фуцк ю мотерфукерс де ви беха главите в гуза ли.
И ядосан напуснах бойната сцена.
А там едни колела седат на 1000-2000 лева, адосан щех да си зема ма неми станаха рамките деа.
Та почвам аз обиколката от 2 часа търсене магазин на скот, след като не успех да намера, отчаян реших че нема да стане скоро и си викам:
Аде колело нема поне от мъка да се тресна кубе .
И с бодра крачка се завлачих към кварталната постригвачница.
И точно преди да влеа в нея Буум:
Магазин за велоколелета.
Влизам и гледам другите бг шитове наречени Драг.
Пробах едно две не ми аресаха, вид вадат ма нещо на каране не ме дърват. И по едно време пича вика: абе аз тука имам едно колело хамериканско от 2005 Трек.
Я дай да вида бе.
Бум тряс. Либов от пръв поглед. Два круга из квартала и неколко скокчета -уау ебати резака. Баш квото искам, да не е фиещън мотокрос, да носи на терор и да е с приличо лека рамка:)))
Питам: Kолко искаш чиче за таз мотовилка.
Oтговора ме смаза: 499лв. Та помнпи момпи водни канчета ръкавици и етцта - точно 590 бг лв со фактура и демезе:)))
Чак като се прибрах се сетих че тея им гледах сайта заради класическо колело за приятелкожената:))
Е го момъка:
И най-големото доказателство че колелото е за Хамериканци:)))
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Zing
|
Пуснато на: Пет Апр 27, 2007 4:54 pm Заглавие: |
|
|
ми аде пляскай сега Педалите и се поти :)
каска, чистачки за очолата взе ли си?
ааа и не карай с локмен в ушите че е денжър много :)
само да знаш че кат се събудиш утре с болки в опашката може и да не е от колелото :))))))))))) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
nub

|
Пуснато на: Пет Апр 27, 2007 5:00 pm Заглавие: |
|
|
fatwalker написа: | ми аде пляскай сега Педалите и се поти :)
каска, чистачки за очолата взе ли си?
ааа и не карай с локмен в ушите че е денжър много :)
само да знаш че кат се събудиш утре с болки в опашката може и да не е от колелото :))))))))))) |
Тва с чистачките от колко време го търса не истина:))
А споко седалката не е тояга а е мека. Въобще колелото е много добро кат се има предвид че е нисък клас.
Амортисьора не е прекалено мек (като на драг шитовете), кара се ултра леко и има перфектен баланс:)))
Може би тва е първото нещо което си купувам и съм 100% доволен.
Даже и на цвят ме уцелиха. Харесах си едни алуминиеви джанти, ма те са малко по скъпи от колелото:)) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Аватарче
|
Пуснато на: Пет Апр 27, 2007 5:07 pm Заглавие: |
|
|
луди ора :)
тряя има аутомобил, червено месо, вино и сирене от скъпото (както би казал един умен татуиран чичко)... амаха :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Zing
|
Пуснато на: Пет Апр 27, 2007 5:07 pm Заглавие: |
|
|
ае ти кат некоя жена го купуваш тва колело - коще и цялот да е в ръжда ко та е..бе :) ти нема да го караш от тук те помирисвам поне слушай ко ти написа ЛеБрате :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Аватарче
|
Пуснато на: Пет Апр 27, 2007 5:08 pm Заглавие: |
|
|
fatwalker написа: | ае ти кат некоя жена го купуваш тва колело - коще и цялот да е в ръжда ко та е..бе :) ти нема да го караш от тук те помирисвам поне слушай ко ти написа ЛеБрате :) |
що ве, сиа мое да го покара 2 дена и после ше го пусне за продажба в бг-байк.цом или както там се казва сайта на маняците :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Zing
|
Пуснато на: Пет Апр 27, 2007 5:12 pm Заглавие: |
|
|
ааа Ави неее, те тюфлеците дават по една чанта пари и НЕ ПРОДАВАТ - стои им в мазата и само се копят в него след първите болки в таза и 6 бири с пържоли си викат Ае мен ми е добре да съм дебел я са бегай ама НЕ продават коелото :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
deffecto
|
Пуснато на: Пет Апр 27, 2007 5:16 pm Заглавие: |
|
|
ми а честито bycicle owner-e :D _________________ Върнете се в началото |
|
Върнете се в началото |
|
 |
nub

|
Пуснато на: Пет Апр 27, 2007 5:31 pm Заглавие: |
|
|
Вас ко ви ие уаа. Лющи ръкиика и и салатка и трай:))
Аз кога си купа нещо го ползвам. И то здраво.
Тва колело е зето да му се види сметката.
И после ново. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
sumo

|
Пуснато на: Пет Апр 27, 2007 5:37 pm Заглавие: |
|
|
Честито, Нубзи :) Със здраве да си го караш!
Аз много обичам да карам, само дето ми се удрят баджаците в шкембето като педаля. Днес бат Брут ме заведе на фитнес и е фън... като изключим упражненията с дъмбелите... та дано един ден да придобия малко по-удобна форма за велосипедиране.
Това, което е дразнещо, че в София много е тясно за каране. Като си на колело парковете драстично се смаляват и доскучават. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
kingBMF

|
Пуснато на: Пет Апр 27, 2007 5:38 pm Заглавие: |
|
|
fatwalker написа: | ааа Ави неее, те тюфлеците дават по една чанта пари и НЕ ПРОДАВАТ - стои им в мазата и само се копят в него след първите болки в таза и 6 бири с пържоли си викат Ае мен ми е добре да съм дебел я са бегай ама НЕ продават коелото :) |
Е ти на намери на най-големия тюфлек да разправяш кво що... :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
nub

|
Пуснато на: Пет Апр 27, 2007 7:26 pm Заглавие: |
|
|
sumo написа: | Честито, Нубзи :) Със здраве да си го караш!
Аз много обичам да карам, само дето ми се удрят баджаците в шкембето като педаля. Днес бат Брут ме заведе на фитнес и е фън... като изключим упражненията с дъмбелите... та дано един ден да придобия малко по-удобна форма за велосипедиране.
Това, което е дразнещо, че в София много е тясно за каране. Като си на колело парковете драстично се смаляват и доскучават. |
Мерси, връшам се от второ излизане. Гнусното е че ще тряя да карам от 5 до 7 сутрин, или да си взема кислородна бутилка за през деня.
Но утре сутринта рано в парка тука кви скокчета имаааа малиии. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
R_E_X

|
Пуснато на: Пет Апр 27, 2007 8:43 pm Заглавие: |
|
|
Честито nub, приятно педалиране желая. Иначе от БАС го имат тоя навик, от Драг също(Веломания), абе мъка си е работата. Най-добре си е, да се сглоби нещо на части, но си е занимавка. За свалянето на килограми, надали ще стане само с педалиране :), трябва и странични занимавки - най-малкото домашен фитнес с лицеви опори и пр., отделно и храната.
Честита покупка пак, иначе отсега виждам как като за начало ще си смениш педалите на втората седмица (и това ще е първото).
Да направя и малка реклама, че видях речта за педалиране е в повече. Утре въ 13:00 може да заповядате пред НДК да гледате младежта как се лющи по странни терени и катерят височини по-високи от тях, че и с "колела" на всичкото отгоре;)
http://btbg.net/ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|