Graphilla.com :: Преглед на тема - Виктор Мъжлеков - Изложба Живопис

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Виктор Мъжлеков - Изложба Живопис
Иди на страница 1, 2  Следваща

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Новини, интервюта и уроци
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Viktor M.

Местожителство: Plovdiv

МнениеПуснато на: Пет Май 04, 2007 11:49 am    Заглавие: Виктор Мъжлеков - Изложба Живопис Отговорете с цитат

Здравейте!
Най накрая всичко е уредено:)) "Цистерна с бира, 500ватова уредба, много мацки и тук таме картини" и с удоволствие ви каня на първата си самостоятелна изложба "Най накрая сефтето, стига общи:)". Всеки един почитател "и почитателки естественно" на живописта ще бъде почерпен "и в пряк и в преносен смисъл" с отбрано винце и естественно с живописни маслени фантазии:)) Откриване 8ми Май от 18'00ч. "Г.С.Раковски"183а
.
.
..
.
Е да некажете че не съм казал:))
P E T R O V
mnmlst

Местожителство: Earth

МнениеПуснато на: Пет Май 04, 2007 12:06 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

кой ти прай постера??? му бия ръчичките с линийката???
nub

МнениеПуснато на: Пет Май 04, 2007 12:10 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

implant написа:

Или нещо менгеменце от горе.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Viktor M.

МнениеПуснато на: Пет Май 04, 2007 12:12 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

implant написа:
:))) Инфото инфото... за съжаление нямах време да свърша и това така че сори, но това не е толкова важно, не се захващайте за него:)))Р
nub

МнениеПуснато на: Пет Май 04, 2007 12:18 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Стига бе не е важно. На такива картни ква благодат, кви неща мое се направат, баси:)))
Иначе поздравления.
Върнете се в началото
PetyoDenev

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Пет Май 04, 2007 12:19 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

колега ще те уважим както се казва :)) успех с изложбата и много продажби да има
Kliment

Местожителство: Новогорци

МнениеПуснато на: Пет Май 04, 2007 12:21 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

PetyoDenev написа:
колега ще те уважим както се казва :)) успех с изложбата и много продажби да има

а така !!!
УСПЕХ!
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
wicky

МнениеПуснато на: Пет Май 04, 2007 1:11 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

КЕФ! КЕФ! КЕФ! :) Там съм! Хайде успех и да ти потръгне на все по-големи изложби!!!

http://wickyhouse.com

http://wickywelcome.blogspot.com/

http://this-and-that.eu/

http://tui-onui.blogspot.com/
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Bio

МнениеПуснато на: Пет Май 04, 2007 3:42 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

wicky написа:
КЕФ! КЕФ! КЕФ! :) Там съм! Хайде успех и да ти потръгне на все по-големи изложби!!!

Go Go Go !!!
stefan

МнениеПуснато на: Пет Май 04, 2007 3:46 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

поздравления за изложбата! ;)
защо не пусна една тема, сигурен съм че много хора щяха за едната бира да ти направят плаката :) този наистина е ужасен :/
Върнете се в началото
DJ_CyberGod

МнениеПуснато на: Пет Май 04, 2007 5:35 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

честито Викторе, пожелавам много продажби и много творческо вдъхновение за напред
epixs

Местожителство: с. Добри дол - в центъра

МнениеПуснато на: Пет Май 04, 2007 5:40 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

parvata samostoiatelna izlozhba nosi nai-goliama obshtestvena otgovornost za samia avtor.

pone pri men beshe taka:-)

zhelaia ti uspeh
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
haddock

МнениеПуснато на: Нед Май 06, 2007 12:31 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Честиту и от мене! И многу успехи занапред! В цял свят!:)
Върнете се в началото
mechanic_X

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Нед Май 06, 2007 1:27 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Браво пич пожелавам ти да жънеш само успехи занапред и тази изложба да е само капка в океана :)
Върнете се в началото
Viktor M.

МнениеПуснато на: Нед Май 06, 2007 6:37 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

:))) Благодаря ви много!
vrabchev

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Пон Май 07, 2007 2:38 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Честито!!!!
Пожелавам ти небивал успех и всички картини да се сдобият с горди собственици до края на изложбата.
Жалко че ще пропусна откриването(няма да съм в СФ), но при първа възможност съм налиния за близки срещи с изкуството.
Add

МнениеПуснато на: Вто Май 08, 2007 11:37 am    Заглавие: Отговорете с цитат

виж ти...чудесна новина, предполагам и много вълнуваща за автора...стискам палци и ще гледам да мина :)
Viktor M.

МнениеПуснато на: Сря Май 09, 2007 5:22 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Еее благодаря, страхотни пожелания! Откриването мина страхотно, Всички близки и приятели на които разчитах да дойдат - дойдоха "еее да съм честен почти всички:))" за което съм им изключително благодарен.
Деня започна страхотно, пристигнах в 10'30 сутринта на гарата и МиМ вече беше там "бяхме се уговорили да снимаме маслата - профисионално:))" За нула врене стигнахме галерията със сребристата и Алфа - да и е честита. И като започна да вади софтбоксове, осветлвние, стативи... та си казах ей сега направихме работата:)) Снимките все още не съм ги видял, но съм сигурен че са на високо ниво:)) После МиМ отиде да довършва една керамична пластика в университета, а аз хукнах по интервюта...хи хи.
В този ден осъзнах колко е полезна Графила, толкова много хора с общи интереси, един да каже добро сово и станала лавина...Благодаря на всички ви! Естественно не пропусках възможността да ракламиран здраво форума в интервютата си:)))
Дойде и часа на откриването, както казах присъстваха много от най лизките ми хора, реч държа един много интересен и талантлив български художник - Христо Кърджалов, за което му благодаря.
Искренно се радвах когато виждах усмивките по лицат на хората, това беше една от най големите награди за мен.
Накрая останахме само графилци "с малки изключения" И решихме да отидем и да полеем с малко бира изложбата "не изложилия се:)))" Отидохме в "Ботуша" едно много приятно заведение близо до галерията - естественно беше предложено от Нашия президент- Джоуви:))) По едно време докопахме на МиМ фотоапарата и снимахме на калпак:)) " МиМ ако има ценни кадри пусни ги да се посмеем:))"
на Провокиран от изложбата Джовката вкара идеята да си спретнем пленер - за всички любители на живопистта " независимо дали са художници" , на палатки някъде в централна България, до водоисточник- река или язовир и обезателно да имало сянка ха ха...Та това ще е в процес на доизясняване , чакайте тема от Джоуви "ако вече не е пуснал такава".
И накрая всички се разделихме по живо по здраво с страхотни преживчвания, за което искам да ви кажа огромно благодаря!!
snooper
Mountain Wolf

Местожителство: под небето

МнениеПуснато на: Сря Май 09, 2007 5:26 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Поздравления, Викторе!

П.С. Посипвам си главата с пепел, задето точно тая вечер ми беше невъзможно да дойда на откриването, но в следващите работни дни обезателно ще мина да рагледам картините на спокойствие, успех!

www.VerticalShot.com
Върнете се в началото
wicky

МнениеПуснато на: Сря Май 09, 2007 5:28 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Е как - ама ние ти благодарим! (аз поне със сигурност:))
Искам да кажа, че си е направо супер да се видят картините на Виктор на живо! Който е пропуснал - има шанс да навакса - до 28-ми ще са в галерията! Такъф КЕФ голям :)
Така че - ние ти благодарим Викторе за хубавото настроение, което ни доставиха картините ти и Успех! (за пленера - тепърва ще се говори - много готино-лятна идея е!)

http://wickyhouse.com

http://wickywelcome.blogspot.com/

http://this-and-that.eu/

http://tui-onui.blogspot.com/
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Новини, интервюта и уроци Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Иди на страница 1, 2  Следваща
Страница 1 от 2

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети