Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
nub

|
Пуснато на: Пет Май 04, 2007 10:29 am Заглавие: |
|
|
implant написа: | много пак забихте по теории, хипотези и уеб философия. по-делово ако може. за м/у-компромисния баланс® си пуснете друга тема в "общи"...
да ви замоля да коментирате по това което е показал юзера, че едни водолази станахме. |
Импланта теорий тука нема.
Тва е което му каах на човека, ако се напъне и помисли за кво става дума и спре да плеска самоцелно ифекти ше стане работата. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Пет Май 04, 2007 12:03 pm Заглавие: |
|
|
бе гледам че и за коли взехте да "приказвате"... _________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Greenhorn

|
Пуснато на: Пет Май 04, 2007 1:24 pm Заглавие: |
|
|
Като цяло на мен ми седи добре. Има обаче доста неща за дялане в хедъра, а също така според мен липсват акценти в съдържанието.
Ще почна от горе - да долу :)
Тази заигравка с логото във втория вариант е готина. Ако отиде по-вляво логото ще даде въздух на снимката пък и ще разчупи малко по жертикала. Гърбът както казаха колегите е кофти. От една страна задушава мацката, от друга е много контрастен за якия блър който си му хвърлил а от трета (може би заради блъра) изглежда някакси несъразмерен (главата е много малка). 45 гадусовите линии горе само ми объркват погледа и някакси не ми се връзват.
По-надолу: Аз лично бих отделил още слоя със съдържанието от фона, така много се сливат и малко се губи ефекта на дълбочина в хедъра, както и акцента върху самия контент.
Ще е добре да подравниш по вертилака написа Search, Бутоните и Последни постове.
Заглавията на кутийките малко на дясно, че така много се задушават. Също и няма да е лошо да ги белнеш повече или да затъмниш подложката, че така малко трудно се четат.
Като цяло текстовете не са добре извадени от фона. Трябва малко по-смело да подходиш, за да е по-четивно всичко. Долу заглавията по-добре да ги дизайнираш без анти-алайзинг.
Пускам един скрийншот с това как според мен ( без претенции ) трябва да са равняванията и отстоянията между елементите.
Знам, че ти пита за хеадъра пък аз почти нищо за него не написах, но не знам нищо за самия проект и идеята зад него, така че коментарите ми са чисто графични или свързани с usability-то.
Успех! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Greenhorn

|
Пуснато на: Пет Май 04, 2007 1:26 pm Заглавие: |
|
|
Забравих да те питам това за 800х600 ли го гласиш? Защото ако е така етикета "New" - от ляво излиза извън резолюцията. Ако пък го правиш за 1024х768 имаш още място и може да дадеш малко повече въздух на елементите. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
apropo

|
Пуснато на: Пет Май 04, 2007 5:30 pm Заглавие: |
|
|
защо не пробваш с някоя снимка която да е с по голяма дълбочина, така ми стои малко сякаш тая женица наднича над някаква преграда. Пък и това етикетче точно над нея само дето не пише Жерсаче или Долче и Габана, иначе е готино ама да е малко по далеч от фигурата. _________________ Ivko Tzvetanov
Трябва пот, за да свършиш работата, но за да я критикуваш е нужна само малко слюнка.
http://www.plamache.org/ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|